Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Başka bir bölümde de bu konu hakkında bilgi istemişsin oraya da yazmıştım. Crack içerisindeki dosyaları kopyaladığın yerlere iyi bakmalısın bazen yanlış yere kopyalama işlemi yapılabiliyor.

O hatayı ancak crack dosyası eksik olduğunda verir. Yani yeniden kontrol et eğer çözüm bulamazsan yeni bir cd al derim... Yani cd hatalı olabilir...

Problem çözüldü. Teşekkürler EreN.

• 8 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
sey bendede nfs underground 2 oyunu varda please insert the correct CD-rom.... hatası veriyoda crack nasıl yapcam

:) yardımcı olursanız :) Crack içindeki dosyaları nereye kopyalıcam...:)

arkadaşım cd1 deki crack klasörünün içindeki dosyayı kopyala diceksin( buraya kadar biliyosun zaten) ondan sonra oyunu nereye kurduysan ( eğer sen bi değişiklik yapmadıysan c\program files\ea games\underground 2 da kuruludur oyun o klasörün içine kopyala aynısı var değiştiriyimmi diye bişey gelcek evet diceksin artık oyunu oynaya bilirsin.

ama oyunu açma dosyası orda olmayabiliyo orda değilse: o klasörün içindeki diğer klasörlere bak orda olabilir dosya.

Bu cevabı bi yıl sonra veriyorum biraz abzürt gelebilir ama önceden bi sorunum olduğunda google aratma yapıyodum. aynı sorunla karşılaşan kişi burdan bilgi alabilir. Foruma üye olabilir diye düşündüm:p

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.