Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 şugırı yüskek şaşkın.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 ile birlikte; interlock.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 why? bikoz efendim.. interlock'un da yıllardır süregelen.. şugırı mevcud bulunmaktadır da.. ondandır.. ve böylece bu konudan da haberi ve bilgisi vardır.. mayadanozluğu berdevamdır.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 dolaylı olarak ve her zamanki gibi konu yine sapmaya uğradı.. birimiz için.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 benim bilgisayan ekipmanım.. kafayı yiyo kalba.. bi gidiyo.. bi geliyo.. pazenleri gelmiyo.. geceyi dışarılarda geçiriyo.. sabah da bihuş dönüyo.. ne yapsem bilmem ki? el cevap: Athos, Porthos ve Aramis ve D'Artagnan Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 doktora götürün onu, hasta olmuş benim ki de hastaydı artık iyileşti tıkır tıkır oldu sıfır kilometre gibi fıstık gibi.. kilometre.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 hiç ilişkisi yok ama.. çok hoşuma gitti.. paylaşayım dedim saba saba.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 kimse niye çağrışmamış.. şeker Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.