Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Admin Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 [sharedmedia=videos:videos:7348] Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Bu benim hayvan değil o kesin. Ama bu kedilerin ruhsal durumunu iyi görmedim. Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Maalesef Kirpi değil... Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Kirpi bu ne yazık ki... Ben bu hayvanı soruyorum oysa ki... Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2016 Bu arada kirpi yavrularını canlı doğuran bir memelidir. Benim sorduğum hayvan ise yumurtlayıp ürer. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Admin Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Dikenli karıncayiyengiller (Latince: Tachyglossidae) yumurtlayan bir memeli familyası. Ekidne olarak da bilinir. Ornitorenk ile birlikte tek delikliler takımını oluştururlar. Familya 2 cinse bölünen 4 türden oluşmaktadır: Kısa gagalı karıncayiyen (Tachyglossus) ve 3 türe bölünen Uzun gagalı karıncayiyen (Zaglossus) cinsi. Yayılımları sadece Avustralya ile Yeni Gineye kısıtlıdır. https://en.wikipedia.org/wiki/Echidna https://tr.wikipedia.org/wiki/Dikenli_kar%C4%B1ncayiyengiller 1 Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Karıncayiyen (Ekidna) doğru cevap tebrikler Admin... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Eh şimdi de bunu bilin bakalım 1 Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2016 Deniz Tavşanı (Aplysiidae süper familyası) bir deniz salyangozu türüdür. Ülkemiz sularına Kızıldeniz'den gelmiş bu türün ilgi çekici renkli bir görünümü vardır ve sualtı fotoğrafçılarının sıkça model olarak kullandığı bir canlıdır. Deniz Tavşanı kabuksuz bir yumuşakçadır ve saldırılara karşı korunmasız olmasına rağmen doğada Deniz Tavşanı ile beslenen türlerin sayısı azdır. Bu canlının en önemli silahı zehiridir. Deniz Tavşanı besinleri sindirim sisteminde öğütmez, koruyucu bir mukusla kaplar. 1 Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2016 Şimdi de ben kimim onu bulun. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 Şimdi de ben kimim onu bulun. uçan sincap..çok tatlılar dimi https://www.youtube.com/watch?v=X-xOMr9azQQ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2016 Poza bakar mısınız yahu.. İsmi nedir bu artistin acep.. Alıntı
Φ Değil Öyle Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2016 Tembel Hayvan 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2016 Tembel Hayvan Sensin tembel! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.