Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Asker olsan da keyif alacağın bir yıl diliyorum canım kardeşim sana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 tsk ederım hepınıze sızede mutlu yıllar 2007 de askerdım 2008 de de askerım 2009 dada askerım bu nasıl ıs anlamadım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 işte anlayamadığın için buna askerlik demişler Jön şimdi anladın mı ? Kendine iyi bak...! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Tüfek omza asker.. Şimdi sana ne şınaw çektiriolardır bee En özlediğin şeyi yapalım sana da buyur.. İçimden gelerek yapıorum rahat ol Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 anladım murtı sende kendıne cok ıyı bak kahve ıcın tsk ederrım yok be ne sınavı egıtım yok bana spord da yok mıntıka nobet hıc bırı yok koskoca korgeneralın habercısıyım altımda takım elbıse var Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Jön rahatın iyi yani sevindim .kendine iyi bak yani tüm eğitimlerden yırttın yani sen iyi ol gerisi önemli değil....! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 seni buralarda görmek ne güzel Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Evde kahve bitmiş jön bu olar mııı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 radya çocuğun askerliğini yakcen he SAVAŞIN ADALETİ VAR MIDIR? Lanetlenmiş bir milletin, kutsal coğrafyaya çökmüş kara gölgesi. Siz söyleyin var mıdır savaşın adaleti. Tarih ezilenlere bir gün zalim olma hakkını verir mi? Siz değil miydiniz geçmişin en karanlık sayfalarında yok olup giden, bu kadar mı kin duydunuz da, siz neresindeydiniz bu insanlığın? Savaş insana değil devlete aittir… Savaşın adaleti de vardır, savaşa adalet yükleyen de insanoğludur. Savaş dünyaya hâkim olma telakkisinin haklı bir parçasıdır, hakkın olanın bedelini ödemektir… Ama bu bedel küçük bedenleri alıp götürüyorsa, bir şehri bir tarihi yerle yeksan ediyorsa bunun ne haklılığı olur ne karşılığı. Orta doğunun cellâdı, ait olmadığın yerdesin. Seni o coğrafyaya layık görenler şimdi susmaktalar da, onca hesabı nasıl verecekler bilinmez.Yada çıkacak mı hesap soracak birileri.. Tarihin en kör kuyusundasın şimdi, insanlık diler ki o kuyudan hiç çıkamayasın. Ben Filistinli bir çocuğum bir bacağım sizde kaldı, ben Lübnan lı bir anneyim ellerimde on günlük bebeğimle öldüm, ben İsrailli bir babayım oğlum bayrağımın olmadığı topraklarda bir hiç uğruna ölüyor… Ben insanım, adil ya da değil 21. yüzyılda savaş istemiyorum. Çünkü görüyorum ki artık savaşlar namussuz… Zafer için değil can almak içinmiş bunca çaba… Lübnanlı bir asker ölüyor şimdi bedenine giren şarapnel parçalarının acısı içinde, küçük çocuk sokaklarda ölümü bekliyor, sesler iyiden iyiye yakınlaşmış… Var mıdır huzur içinde bir yürek atan, bunlara şahit olup… Var ise de, göğsünün sol köşesinde taşıdığının adı nedir, sormalı! Ben uyuyamıyorum, Lübnanlı bir asker ölüyor yanı başımda, ölümünü izliyorum, sesi beynime kazınıyor. Son sözünü söyleyecek az sonra, her biri gibi aynı sözle ölecek gururlu BENİM ÖLDÜĞÜM YER VATANIM PEKİ YA SENİN! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 radya çocuğun askerliğini yakcen he İyi de o bunu bensiz de başarıcak gibi görünüyor yakmak için elinden geleni yapıyo maşallahhh Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 tskler sıbel abla uff rakıya bakk su kadarını soylıyeyım ben sevılde daha az ıcıyodum radya yazı ıcın tskler frozen Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2008 bugüne kadar kendisiyle pek tartışmamız olmasada (fikir teatisi anlamına kullanıyorum) yazılarını gördüğümde mutlaka okuduğum değerli bir forumdamışımız. Tartıştığı kişi her kim olursa olsun fikirlerinden taviz vermemesi gerçek bir tartışmacı olduğunu gösteriyor. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 bugüne kadar kendisiyle pek tartışmamız olmasada (fikir teatisi anlamına kullanıyorum) yazılarını gördüğümde mutlaka okuduğum değerli bir forumdamışımız. Tartıştığı kişi her kim olursa olsun fikirlerinden taviz vermemesi gerçek bir tartışmacı olduğunu gösteriyor. tskler cyrano kendını tanıtmıssın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Durun ama bende birşey yazayım.Kendisini çok iyi tanımasamda(ama asker olduğunu biliyorum ha bide şimdi evinde) forumun gözdelerinden biri olduğu belli.Neden acaba?Bu da soru mu?Neyse galiba Yılmaz Güney'i çok seviyor; o halde...bu sana arkadaş! ARKADAŞ Olmasın o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gün gelip ayrılsak da Seninle arkadaş Bir kıvılcım düşer önce Büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş Yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu Ne ana ne kardaş Bu en güzel bu en sıcak Duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce el ele Olmayacak o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gun gelir ayrılsak da Seninle arkadaş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 tsk ederım mavi olmayan gökyuzu evet yılmaz guneyı cok severim.etıyle kemıgıyle topraga gomduk ama acısını kabımıze, fıkırlerını dusuncelerını beynımıze gomduk.siir de cok guzel sarkısı da cok guzel tekrar tskler Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Amannn ben bu askerligi bir türlü bitmeyen Jön le konuşmuyoyum işte koca gün istededigi yemekleyi yaptım tatmamaış bilem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 tatmaz olurmuyum hepsini yemekten mide sipazmi bile gecirdim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Simdi bende yazmasam ayip olur demi Seninle tanisdima gercekten cok sevindim. Hatirladim kadar soferluk le yazdim bir konuda fikrini demistin ve beni kirdini dusunmustun cok naziksin insan ayrimi yapmayan, durust ve gercekleri goren birisin kisacasi sen cik iyisin be dikatimi cekti cogu kahve yollamis alkoholdan cok mu seversin ? birde bar isi ne oldu vaz mi gectin ? bu da benden sana atesi gorunce icinde aklima sen geldin . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 kahveler geldiiiiiiiiiiiiiiiii, biyrııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tskler angel ama biz bu soforluk muhabbeitne nerden girdik valla hatirlamiyorum tamam iyi sofor olabilirsin ama benden iyi degilsin kahveyi`de cok severim alkolude bu gonderdigin yaniyo nasi icecez bunu boyle kahve icin tskler gloria.ama boyle olmaz kapattim falimada bekliyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 jon geldin gittin slm bile vermedin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.