Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 JÖNHÖN.... Ama itiraf et bu nick daha güzel demi... Hakikatli kardeşim benim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2010 Durgun bir jön istemiyoruzzzzzzz.... durgun olduğum zaman benden korkun efenim JÖNHÖN.... Ama itiraf et bu nick daha güzel demi... Hakikatli kardeşim benim... hee güzeldi ablacım =) ama oy veremiyorum artık ne oldu ki Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 durgun olduğum zaman benden korkun efenim hee güzeldi ablacım =) ama oy veremiyorum artık ne oldu ki Eee bittiii... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Mmmmhhh kahve yanına da lokummmm.... ne güzel gider benn Afiyet olsun Jöncüm, kardeşim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 benim bi anı defterim vardı dimi sildiler sanmıştım bende meğersem yeri değişmiş tşk ederim ablacım baktı benim geleceğim yok resimde yalan olmuş ehh bunu saymam yenisini isterim artık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Yeni kahve hazırlayacağım da sana sonra kimbilir ne zaman geleceksin yine Buyur kahven taze taze.. ÇABUKK GEL İÇ Bu arada çok şanslısın sana aynı kahveden yaptım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 tşk ettim ablacım ehh kim yaptıysa bulaşığıda o yıkasın artık sayfamda böyle kirli bulaşık kalmasın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 bakim,anam kimse bişe yazmamış lem emeklerim boşunaymış sizi doğuracağıma taş doğuraydım sütümü helal etmiyom size Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 bakim,anam kimse bişe yazmamış lem emeklerim boşunaymış sizi doğuracağıma taş doğuraydım sütümü helal etmiyom size Zeytinyağ gibi üste çıkma döverim seni... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2011 sen önce kendine bak.şu haline bak ya ne haldesin.bize hiç suç bulma bütün suç senin.zeytinyağı gibide su üstene çıkmaya çalışma.seni bi elime geçirirsem ağzının üstüne elimin tersiyle iki tane vurrum demiş gerçekten demişmidir acaba abuuu valla öyle demiş Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2011 sen önce kendine bak.şu haline bak ya ne haldesin.bize hiç suç bulma bütün suç senin.zeytinyağı gibide su üstene çıkmaya çalışma.seni bi elime geçirirsem ağzının üstüne elimin tersiyle iki tane vurrum demiş gerçekten demişmidir acaba abuuu valla öyle demiş ehuehuehu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2011 senin söylediklerine sadece güler geçerim cevap bilem vermem çünkü acınacak haldesin 4-5 seviye yüksel öyle karşıma çık sana cevap verip senin seviyene inmeye hiç niyetim yok o yüzden gülüp geçtim ama bidahakine ezip geçerim ayağını denk al pekmezini akıtmayim demiş Alıntı
Φ üctekerleklibisiklet Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 Yazılar gerçekten harika bu yazıları okumak büyük bi zevk insanların geniş dünyalarını keşfediyorum Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2011 . Eyi misennn, hoş musan... Alıntı
Φ ixirix Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 okadar güzel yorumlar yazmisiniz nedicemi bilemedim... Bilgi paylastikca buyur Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Jööööönnnnnnnnnn ben geldim sana da bi uğrayım dedim bi kahve içermiyiz şöle karşılıklı Alıntı
Φ nkreklam Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Bu ne güzel bir sevgi forumda yeni oldugum biçin anlıyamıyorum tabi Birgün belki anlarız ... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Jön, nerdesin sen bakim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.