Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 ıse gırdım ablacım 1 ay oldu hemen hemen gec cıkıyorum =) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 ıse gırdım ablacım 1 ay oldu hemen hemen gec cıkıyorum =) Çok sevindim,hayırlısı olsun ablam... Fırsat buldukça uğrada iyi olduğunu bilelim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 tsk ederım ablacım zaman buldukca ugrarım sanada tskl ederım seth =) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Huysuz ve tatlı çucuk Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 pısst hadi gel kahve içelim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 pısst hadi gel kahve içelim Sen kahve içebiliyon mu ki acep Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Ahmet sana güzel bir haberim var bilmiyor isen ...0 : 1 Tebrikler ama cok daha güzel bir haberim daha var GS-Netanya 5 : 0 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Huysuz ve tatlı çucuk ablacım ne huysuzlugumu gordun allasen pısst hadi gel kahve içelim ee hade o zaman benım kahvem ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan bızım yarıs yalan oldu heralde bu arada =) Sen kahve içebiliyon mu ki acep pişşhht sercan benım baslıgımda bana yorum yapacaksan yap yoksa ayal altında dolasma Ahmet sana güzel bir haberim var bilmiyor isen ...0 : 1 Tebrikler ama cok daha güzel bir haberim daha var GS-Netanya 5 : 0 bırce benı tahrık etmesene ılk gs-fener macından once senle goruselım hanı dıyorum ıddaya falan gırerız belkı gercı sen daha hıc bı ıddayı kazanamadın ama Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 bırce benı tahrık etmesene ılk gs-fener macından once senle goruselım hanı dıyorum ıddaya falan gırerız belkı gercı sen daha hıc bı ıddayı kazanamadın ama Ne yapayım bende başkaların başarısı ile seviniyorum hem ne zaman nerede, yine mac var haberim yok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2009 bılmem benımde haberım yok mac mı var Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Bilmem... ılk gs-fener macından once senle goruselım hanı dıyorum ıddaya falan gırerız belkı gercı sen daha hıc bı ıddayı kazanamadın ama Macdan söz edince sen, var yine birşeyler sandıydım... bılmem benımde haberım yok mac mı var Ama olmaması benim acımdan çok daha iyi sanırım, değil mi Hem bu arada birsey fark ettim, smiles ekleyim derken sag tarafa asker gibi siraya geliverdiler... 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 ee hade o zamanbenım kahvem ortadan cok sekerlıden az telvesı bol ama bataklık kıvamında olmayan bızım yarıs yalan oldu heralde bu arada =) Ne oldu biliyormusun ben amerikada otomatik kulana kulana videsli sürmeyi unutmusum yaris sözümü unutmadim yapcaz bir gün il bir sigorta yapayim ben o kahve`yi en mi yapcam acaba hani bana güvenmezdin 1 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 ne ayaksın 139 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2009 Yaris icin ay bilinlenmistir : Ekim. Varmisin yokmusun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Bilmem... Macdan söz edince sen, var yine birşeyler sandıydım... Ama olmaması benim acımdan çok daha iyi sanırım, değil mi Hem bu arada birsey fark ettim, smiles ekleyim derken sag tarafa asker gibi siraya geliverdiler... ama kurtulusun yok bırce senede en az ıkı defa karsılasacagız mutlaka=) sen sımdıden ıddaya nesıne gırecegımızı dusun bence Ne oldu biliyormusun ben amerikada otomatik kulana kulana videsli sürmeyi unutmusum yaris sözümü unutmadim yapcaz bir gün il bir sigorta yapayim ben o kahve`yi en mi yapcam acaba hani bana güvenmezdin bılmem kı kahveyı kım yapacak.yarısı kaybeden yapsın.yanı sen ne ayaksın 139 6lı ganyanın 3. ayagıyım ben sen ne ayaksın sandalyenın sol arka ayagımı yoksa kırk ayak mı Yaris icin ay bilinlenmistir : Ekim. Varmisin yokmusun eylul ekım bugun yarın hıc farketmez benım ıcın.ama yarısacagımız arabaların ıkısınınde ıbresı esıt olacak.yanı benım arabanın son ıbresı 220 ıse senınkıde 220 olacak.yada farketmez benım ıcın ben zaten son ıbreyıde gecıyorum.gozunu korkutmak gıbı olmasın ama.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Jön sen o ibreyi geçersen parçalarsın kesin. Sen iyisi mi hız sınırı olan 120 yi geçme Al bu da sana yeni hız ibresi benden Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 ufff 200 lemi ama öyle bir yerde yapmaliyzki bizden baskasina zarar gelmesin Zaten o gün benim ölüm günüm olur artik Okay yenilen kahveleri yapsin ama böyle bir yaristan sonra direk vodkaya gecilir benden söylemesi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 ..' ler, bir yandan bu hafta... ....' lar, bir yandan Iyisin bu hafta Dur havalar da artık yavaş yavaş serinlemeye başladı ........üşütmeyesin Nice Mutlu ve Sağlıklı Yılar Ahmet... Doğum Günün Kutlu Olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 birce cok tşk ederim =) hediyelerde cok hoş Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Beyendiğine sevindim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 Ahmet bugün ben yine çok üzüldüm, ne yapsak ki Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2009 Ahmet bugün ben yine çok üzüldüm, ne yapsak ki Bu gece düğünde skoru mikrofonla söylediler ,haberim oldu.. Düğün sahibi akrabamız beşiktaşlı siz düşünün o düğünü ehh düğün hatırına tebrik ettik .. Sıra bize gelecek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Ahmet bugün ben yine çok üzüldüm, ne yapsak ki ben bunu daha yeni gördüm bende diyorum ben birceye ne yaptımda kızmış olabilirim diye ilahi birce aksine hoşuma gider bu şekilde takılmalar =) Bu gece düğünde skoru mikrofonla söylediler ,haberim oldu.. Düğün sahibi akrabamız beşiktaşlı siz düşünün o düğünü ehh düğün hatırına tebrik ettik .. Sıra bize gelecek sizdemi fenerbahçelisiniz sıra bizede gelecek inşallah yareppim süpanekem dinimiz amin =) Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Durgun bir jön istemiyoruzzzzzzz.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 :angry: bişey sölememe gerek var mı başka... dur bak şöyle anlatayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.