Φ Gladyo Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 en yenisi Ben Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 En iyi Net Arkadaşı ödülünü vermek istiyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 En duygusal__sedat En damardan takılan__sedat En sevdiğim üye__sedat Beni en çok seven__sedat Sevildiğini en çok bilen__sedat En içine kapanık__sedat En darılgan__sedat En kendisini değil sevdiğini düşünen__sedat En çok tiryakisi olan__sedat En açık sözlü__sedat En sabırlı__sedat En inatçı__sedat En dost canlısı__sedat En yardımseverlerden birisi__sedat Ödüllerin hepsi Sedat'a.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 BİLGİDE........................BOZAN YAZARLIKTA..................BİLİMSELCİ OYUNDA........................NATALİ-GLORYA-AÇA EN GÜZEL......................YEŞİM EN DOBRA.....................BERCESTE-DOQVİLLE EN İNSANCIL.................GECE YAĞMURU EN KURNAZ...................SEDELİNA EN GÜZEL ŞİİR..............ERBAY EN GÜZEL SENARYO......BOHEM EN SAYGIN....................AHİRZAMAN-SUDAMLASI EN İNATÇI.....................MADE-DOQVİLLE EN TATLI.......................YEŞİM EN İDARERECİ...............ADMİN (Her adam bu kadar kahrı çekemez) Saygılar-sevgiler... en ince ruhlu erkek: kral en kibar erkek: kral en romantik: kral en aşık: kral en hayat dolu: kral en politik: kral Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bohem..)?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Karışmak gibi olmasın ama.. Bu aralar ne cok aşkını ilan eden var yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Karışmak gibi olmasın ama.. Bu aralar ne cok aşkını ilan eden var yaa aşk değil o natali.. arkadaşlık dostluk.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 En şeker : Aysum En vişne : Gülsün En obur ve komik : Erbay Gülmekten hiç ağzı kapanmayan : Aça Forumun en küççüğü ve yaramazı : Celine En iyi resim bulan : Sedelina Böle bi ödül vereyim dedim sislere Sen de benim en şekerimsin Ödüller arasında bazılarının hatta çoğunun kazananı birden fazla... En bilgili dalında Kralx, Erbay, Bozan... En çok yazan dalında tabiki Gece yağmuru... En çok çiçek verenler Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Aça, Alaturka, meydün... En neşeli Armance... En çok boş işlerle uğraşan dogville... En sevdiklerim Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Kralx, Erbay, Aça, Yemyeşim, Armance, Birce, Berceste, Sedelina, Karçiçeğim, sayman, Mine, Aysum, Paula, güzelyaz... Diğerlerini sevmiyoruz gibi bi anlam çıkmasın ama bunlar en... Eren teşekkrler daha yeni gördm halen geçerli mi En harbi Kanki MINEU En vefalı ablası: Kriptex1000 ( Ece ablam) En kıpır kıpır yerinde duramayanları : AÇA,Natalıa,Gülsün En melek ablası : Angelflowers En hısını alamayıp coşan: Sedelinam... En anlayışlı ve uyumlusu : Güzelyaz,Aysum,Erbay,Focal,İlbey abim... En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... En şekker ve bir o kadar yüreği güzel: Meydünüm Şimdilik bunlar geldi aklıma İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım alınmasın lütfen en anlayışlı ve uyumlusu benim gece bu sözünü unutma sakın canım benim teşekkür ederim en samimi içten : gece yağmuru en hanımefendi tatlı dilli :mineu en iyi yazar arman en beyefendi ilbey erbay en şeker natalia aysum gülsün en sevdiklerim mineu gece yağmuru arman erbay ilbey made aysum natalia gülsün diğerleri de var tabi herkesi seviyoum Eneeeee hepsini yeni gördüm ben angel aplam benm teşekkür ederim nerelerdesin Ne kadar çok üye farmış ne kadarı kalmış ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Karışmak gibi olmasın ama.. Bu aralar ne cok aşkını ilan eden var yaa Neden..? Her övgü yazan yazdığı kişiye aşıkmı olmuş oluyo..??? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 aşk değil o natali.. arkadaşlık dostluk.. Ne bileyim ben böle sıralayınca.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Neden..? Her övgü yazan yazdığı kişiye aşıkmı olmuş oluyo..??? boşver sedat.. Alıştılar ya olay izlemeye bunu da öyle zannediyolar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bir insan hakkında güzel düşünceler belirtmek ona aşık olmak veya duygusal bişeyler hissetmek demekse ben çok kişiye aşığım +1 Aynen bende.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Genellikle aşık olanlar bu şekil bi sıralama yapmıştı yeşim... Ordan yazdım.. Bir insan hakkında güzel düşünceler belirtmek ona aşık olmak veya duygusal bişeyler hissetmek demekse ben çok kişiye aşığım Çok mu komiğine gitti eren ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 evet natalıa gereken cevapları aldın sanırım lütfen önyargılı olma başkaları hakkında Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Genellikle aşık olanlar bu şekil bi sıralama yapmıştı yeşim... Ordan yazdım.. benim gibi her sıralama yapan aşık değildir belirtmek isterim.. evet natalıa gereken cevapları aldın sanırım lütfen önyargılı olma başkaları hakkında +1 Geniş düşünecek olanlar o cümleyi smilie olmadan da düşünürler... +1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 benim gibi her sıralama yapan aşık olmuyor belirmek isterim.. +1 +1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Geniş düşünecek olanlar o cümleyi smilie olmadan da düşünürler... Sende de bi geniş dardır aldı gidiyo hadi hayırlısı... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 +1 bohem düzeltmiştim oysaki iletimi.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Her neyse arkadaşlar birbirinizin üstüne gitmeniz hiç bir şeyi değiştirmiyor ... Yanlış anlaşılmış olamaz mı ??? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Her neyse arkadaşlar birbirinizin üstüne gitmeniz hiç bir şeyi değiştirmiyor ... Yanlış anlaşılmış olamaz mı ??? cvplamak isterdim ama bana düşmez.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Arkadaşlar hani ortada bişi yokta.. Farz edelimki var.. O, o insanı ilgilendirir ve eğer bunu ifade edebiliyorsa da tebrik etmek gerekir.. Cesaretinden dolayı.. İfade edebilen etsin ne varki bunda.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Cümleni biraz daha açabilirsen belki anlaşılır anlaşabiliriz anlaşılabilir... Öff eren aç da aç bilmiyomuş gibi konusma dünkü söylediğin meseleyi diyorum.. Tamam özür diliyorum söylediğim söz için bitti mi ?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 İfade eden tebrik edilir edemeyen de zaten içini yer bitirir Anlıyorum seni eren.. Her gün ölmektense bir kere ölmek daha iyidir.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 İfade eden tebrik edilir edemeyen de zaten içini yer bitirir +1 bir kez daha.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 cvplamak isterdim ama bana düşmez Yoo isteyen istediğini söyleyebilir bu sadece benim fikrim .. Ayrıca burada desteklenmesi gereken bir fikir olduğunu da sanmıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.