Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 bende portakalın sularını satıp para kazanıom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 senden de bu beklenirdi azizil Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 ticari zeka Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 E peki ödülümü kim verecek ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 KAbzımal erman toroğlu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Hayatta olmaz.. Onun verdiğini almam ben.. Sen ver bari Azizilim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 en iyi portakal yetiştiricisi ARMAN oldumu ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 En iyi turunçgil yetiştiricisi olarak yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır der beni bu ödüle layık gördüğünüz için hepinize çok çok teşekkür ederim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 ödül bir kilo tohum ve 1 kamyon gübre verioz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ben topiclerin krallığı filminde gösterdiği üstün başarı dolayısıyla armana altın portakal veriyorum. korku filmi yıldızları olan sayman ve nicomediasa da portakallar.. ve angela,mineuya,gülsüne,natalieye,gece yağmuruna ve cerenimooya d da birer şeker portakalı gönderiyorum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 teşekkür ederim aysum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Bir yerde ne sevdginiz üye die baslik vardi, bunu belirlemek cok hatta, benim en sevdigim üye yok... Her üye nin forumda yeri ayri, ve her biri, muhalefet veya farkli görüste, bile olsa renk katio bence... ama söle gözlemlediklerime göre bi en´ler listesi cikti ortaya.... Forumun en nese kaynaklari: Natalia, Gülsün, Yumote, Celine, Gloria En sivri dillileri : bi nazanozkan vardi favorim simdi birde sara k gelmis ve cok iyi etmis En enteresan nickler: Angelflower, yumote, güzelyaz,taurusmutis, En agir abiler : Admin, focal, dipnot, erdogan En olgun bayanlar: Angelflower, kriptex, birce En düzgün tarismacilar: suheda, scaramouche, berceste, marti_name En sevdigim bloglar Nazanozkan, ErdalAktas, geceyagmuru, Gülsün, KInlkanatli En merak ettiklerim : by x men, bilimselci, sara k, erdogan, berceste, güzelyaz, focal, wyattearp, werthus, Gülsün, Angelflower, GuestGirl, ceronimooo...(hani bi forum bulusmasi olsaydi en cok bu kisileri merak ederim ), Genel olarak en´lerim : mystic river, sedat, MjsFlower,Erbay, Made, Karcicegi_m, simdilik aklima gelenler, ama bu liste statik diildir... gözlemledikce eklemelerim ola bilir .... Kolay gelsin ! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 en iyi kadın oyuncu : gece yağmuru Tşk ederim ablacım angela,mineuya,gülsüne,natalieye,gece yağmuruna ve cerenimooya da birer şeker portakalı gönderiyorum. Gıss niye şeker portakal veriyon En sevdigim bloglar Nazanozkan, ErdalAktas, geceyagmuru, Gülsün, KInlkanatli Tşk ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Genel olarak en´lerim : mystic river, sedat, MjsFlower,Erbay, Made, Karcicegi_m, eywallah....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 eee bana portakal veren yok mu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 eee bana portakal veren yok mu giden unutuluyor.......bende zamanında hızlıydım her postta adım vardı emme şimdi kimse tınlamıyı...bende yaşlandımda cvp yazamıyım zaten.... bırak bizim zamanında aldığımız portakallar yeter bize........ bu arada seni görmek güzel ...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 eee bana portakal veren yok mu niye öle dion ama Mara... buralara ugramion die sadece en fistik kategorime aliim seni söle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 tskler arkadaslar .)) bi gelim bakim ortam ne durumda dedim ama sanki bi avuç kalmisiz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 En şeker : Aysum En vişne : Gülsün En obur ve komik : Erbay Gülmekten hiç ağzı kapanmayan : Aça Forumun en küççüğü ve yaramazı : Celine En iyi resim bulan : Sedelina Böle bi ödül vereyim dedim sislere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Diesel Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 en yeni benmiyim acep? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Armance Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gelmiş geçmiş en bilgili forum üyesi Bozan En iyi deneme yazarı Lostsoul En iyi blog yazarı Gece Yağmuru Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 forumun en güzeli : güzelyaz en akıllısı : güzelyaz en tatlısı : güzelyaz en hanımefendisi : güzelyaz en komiği : güzelyaz en iyi ağası : güzelyaz en iyi kiraz toplayanı : güzelyaz en güzel şımaranı : güzelyaz en sevdiğim üye : güzelyaz en tatlı sohbeti olan : güzelyaz en altın kalplisi : güzelyaz en iyi dert ortağı : güzelyaz en çok sevilmeyi hakedeni : güzelyaz bitanesi : güzelyaz altın portakallar köpeğin olsun canım benim sen altın portakaldan dahada değerlisin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Aman Allahım bu ne muhabbet bune ihtiras.. Ey deli gönül ne ararsın bu mabed-fersudede.. Nereden gelir bu neysenin sesi.. Kimdir bu saadet meab taşyürekmi.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 En iyi blog yazarı Gece Yağmuru Tşk ederim Armance forumun en güzeli : güzelyaz en akıllısı : güzelyaz en tatlısı : güzelyaz en hanımefendisi : güzelyaz en komiği : güzelyaz en iyi ağası : güzelyaz en iyi kiraz toplayanı : güzelyaz en güzel şımaranı : güzelyaz en sevdiğim üye : güzelyaz en tatlı sohbeti olan : güzelyaz en altın kalplisi : güzelyaz en iyi dert ortağı : güzelyaz en çok sevilmeyi hakedeni : güzelyaz bitanesi : güzelyaz altın portakallar köpeğin olsun canım benim sen altın portakaldan dahada değerlisin Bu ne beaaaaa nerde benim ismim aman nickim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 En şeker : Aysum En vişne : Gülsün En komik : Erbay Gülmekten hiç ağzı kapanmayan : Aça Forumun en küççüğü ve yaramazı : Celine En iyi resim bulan : Sedelina Böle bi ödül vereyim dedim sislere sağol çekirge.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.