Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bir Sen Değişmedin Şu Yüreğimde Yıllar gelip geçti zaman değişti Bir sen değişmedin şu yüreğimde Dağlara kar düştü duman değişti Bir sen değişmedin sevdiğim bende Ovalar nehirler düzler değişti Baharlar rüzgarlar güzler değişti İnsanlar nesiller yüzler değişti Bir sen değişmedin şu yüreğimde Sen hala içimde incecik sancı Biricik sevdiğim başımın tacı Sevenler eskidi herkes yabancı Bir sen eskimedin şu yüreğimde Mevsimler takvimler yıllar eskidi Resimler kavimler kullar eskidi Gelenler gidenler yollar eskidi Bir sen eskimedin sevdiğim bende Şaşsada yollarım kesilsede hız Gözlerin gönlümde sönmeyen yıldız Hala yavuklumsun o nazenin kız Bir sen değişmedin şu yüreğimde Kurallar töreler bazlar değişti Sevdalar sevgiler hazlar değişti Kadınlar gelinler kızlar değişti Bir sen değişmedin şu yeryüzünde Eserken başımda kavak yelleri Bağlanmıştı gönlüm öyle serseri Sen hala sevecen nazlı cilveli Hiç mi değişmedin sevdiğim bende Bakışlar işmarlar gözler değişti Şarkılar duygular sözler değişti Saçlara ak düştü yüzler değişti Bir sen değişmedin sevdiğim bende Şehirler sokaklar evler değişti Bahçeler tarlalar köyler değişti Ağalar köleler beyler değişti Bir sen değişmedin şu yeryüzünde Can Nuri’yim yıllar ne çabuk geçti Avurtlarım çöktü şeklim değişti Doldu vadem ölüm çağım erışti Bir sen değişmedin durursun öyle Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kördüğüm Gözlerin ufkumda bir nur inanki En umutsuz karanlık gecelerde Seninle kördüğüm gibiyim sanki Çözülmek bilmeyen bilmecelerde Seni sevipte unutmak mümkün mü? Kalbime vurulan mühür gibisin Ben deli divane hayat küskünü Sen daha taptaze ömür gibisin Sen bir leyla isen bende mecnunum Bir sana yangınım bir sana vurgunum Sensiz yaşayamam anlıyor musun Hava gibi su gibi sana mecburum Sensin içli sevdam nazlı çiçeğim Benim tatlı hülyam haklı gerçeğim Bu can bu bedende var oldukça Seni ölümüm gibi bekleyeceğim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Akça Gülüm Sen aslı ol, bende kerem Sen tabip ol, bende verem Sen avcı ol, bende ceren Al kurbanın eyle Gülüm... Gülüm gülüm akça gülüm akça gülüm pakça gülüm Ko narına yansın gönül Aşk meyine kansın gönül Uyurken uyansın gönül Keman cümbüş neyle Gülüm Gülüm gülüm hakça gülüm duygu duygu aşkça gülüm Gözün üstü kaş olayım Kirpiğinde yaş olayım Gidersen yoldaş olayım Koma burda böyle Gülüm... Gülüm gülüm akça gülüm gonca gonca aşkça gülüm Gönül açan güle benzer Gül dalinda yele benzer Aşk sazında tele benzer Kabul etmez hiyle Gülüm Gülüm gülüm akça gülüm akça gülüm pakça gülüm Nedir bunca işve nazın Yazmış bir kez yazın yazın Yaprak düşse bitmez hazın Kime sevdan söyle Gülüm Gülüm gülüm akça gülüm duygu duygu aşkça gülüm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yalan Sevdiğim Çicek çiçek açıp ağaçlarımda Yaprak yaprak dalda solan sevdiğim Damla damla akıp göz uclarımda Derya derya kalbe dolan sevdiğim Bazen bir alevsin avuçlarımda Bazen bir menekşe yamaçlarımda Bazen bir rüzgarsın kır saçlarımda Tutam tatam başım yolan sevdiğim Bir zaman ömrümüz yazdı bahardı Ne bülbül ah eder ne gül ağlardı Dört mevsim kalplerde bir aşk yanardı Şimdi bir külleri kalan sevdiğim Kalmadı içimde sevgiye bir yer İşkenceye döndü saatler günler Yüreğim bir mezar sığmaz ölüler Sonsuz acılara salan sevdiğim Benimdir çileler bu ayrılıklar Dinmeyen gözyaşı bu hıçkırıklar İçimde bin özlem bin kahır var Anladım bu dünya yalan sevdiğim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Ben Bir Yavru Kuş Olam Sen uykuysan, ben gördüğün düş olam Sen yuvaysan ,ben bır yavru kuş olam Ağlar isen gözlerinde yaş olam Damla damla yanağına çiz beni Sen sevda ol, ben uğrunda can veren Sen gülnişah, ben eteğe yüz süren Sen avcı ol, ben yaralı bir ceren Sıra sıra kurşunlara diz beni Sen güneş ol, ben günyüzü görmeyen Sen neşe ol, ben ömrünce gülmeyen Sen tabip ol, ben derdinden inleyen İlmek İlmek acılardan süz beni Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kör Olayım Lesbia İ.Ö.84-54. Catullus’lama Bir zaman ömrümüz yazdı bahardı Ne bülbül ah eder, ne gül ağlardı Değişti mevsimler hazanlar sardı Ama kör olayım onu sevmiyorsam Beni nerde görse kızgın bakıyor O küskün bakışı içim yakıyor Gel ki söylenmedik laf bırakmıyor Ama kahrolayım beni sevmiyorsa Her gördüğü yerde asar yüzünü Açıyor ağzını yumuyor gözünü Dinlemiyor bile benim sözümü Ama kör olayım oda sevmiyorsa Nerden mi? biliyorum gözüme bakın Sanmayın özlemedim umursamadım Bende söylenmedik söz bırakmadım Ama kahrolayım onu sevmiyorsam Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Nerdesin Hasretlik ölümdür acısı derin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Kaldı mı sinende bana bir yerin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Süsenim sümbülüm reyhandı sesin Kekliğim cerenim ceylandı sesin Dermansız derdime dermandı sesin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Döküldü yaprağım karda yağmurda Beklerim çiçeğim açmaz baharda Gönlum sende kaldı gözüm yollarda Göz göz oldu yaralarım nerdesin Kah zülfünün tellerinde yiterdim Kah hüsnünün cemalinde biterdim Allahım bu sevda bitmesin derdim Göz göz oldu yaralarım nerdesin Bülbül zar eylesin güller uyansın Derdine Can Ozan yansında yansın Ah zavallı kalbim nasıl dayansın Göz göz oldu yaralarım nerdesin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bilmemki Nesin? Süzgün bakışlarda yürek delensin Ay mısın güneş mi bilmemki nesin En hoş musikiden tatlıdır sesin Keman mı cümbüş mü bilmemki nesin? Özenmiş bezenmiş yaratmış tanrım En güzel renklerle donatmış tanrım Kalbimi aşkınla kanatmış tanrım Melek mi şeytan mı bilmemki nesin? Yalvardım yakardım boynumu büktüm Kapandım önüne eşikler öptüm En körpe çağımda yaprağım döktün Bahar mı hazan mı bilmemki nesin? Bazen kalbe girip baş döndürürsün Kah ağlatıp beni kah güldürürsün Hem yaşatıp beni hem öldürürsün Dertmisin derman mı ecel mi nesin? Gözlerin ufkumda bir nur inan ki Seninle kördüğüm gibiyim sanki Sensiz geçen ömür neye yarar ki Gece mi gündüz mü sevgilim nesin? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gülüm Sana tutulursam bırakma beni Bir köşede boyun büktürme Gülüm Ümitle süslenen gönül bahçemi Sonbahar gelmeden döktürme Gülüm Gönlümde goncalar dermeyeceksen Saçların koluma sermeyeceksen Bu aşka bir ömür vermeyeceksen Kiraz dudağını öptürme Gülüm Alev alev bir gül olsun yakışın Ay gibi doğsun baygın bakışın Ömrünce kalbime dol ışın ışın Bana hasretini çektirme Gülüm Aşkımın kadrini bilmeyeceksen Akan göz yaşımı silmeyeceksen Eğer beni candan sevmeyeceksen Deli divaneye döndürme Gülüm Sevgi yüreğimdir sevda okulum Sevgidir vatanım pusulam yolum Sevgisiz dünyada bir garip kulum Aşkın hançeriyle öldürme Gülüm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Çöz leyli leyli Yağmur ol göklerde yağ üzerime Yeşersin gönlümde güz leyli leyli Güneş ol ufkumda doğ yüreğime Ağlasın sevinçten göz leyli leyli Hayalsin sevdiğim düşsün gördüğüm Benliğim seninle olmuş kördüğüm Bir kul sevgisidir sarıp ördüğüm Tanrı aşkı için çöz leyli leyli Savrulmuş umutlar tutulmuş yele Gitmiyor hüzünler bitmiyor çile Yıllardır yanarım ben bu dert ile Sönmüyor sinemde köz leyli leyli Gözümde hayalin ne yana baksam Bir dertli türküdür gelen her akşam Kırıldı çanağım tellerde bin gam Durur garip garip saz leyli leyli Dağlara mı çıktın çöle mi düştün Güller açmaz oldu sümbüller üzgün Ellere mi kastın bana mı küstün Yeter eylediğin naz leyli leyli Bir ömür beklettin yana yakıla Yakışmaz sevdiğim böylesi kula Eğer gelmiyorsan bir selam yolla Arada bir mektup yaz leyli leyli Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 El ele gezdiğimiz El ele gezdiğim ıssız sokaklar Bir içli sevdanın sırrını saklar Uzanır ellerin usulca okşar Sevgimi incinen nazlı yerinde Duvarda incecik nakışın kalmış Sularda hülyalı bakışın kalmış Sevda bir çiçekmiş gönül bağında Koparıp göğsüme takışın kalmış Geçip gitti günler hicranla gamla Bazen nehir gibi, bazen bir damla Kahrolmakda varmış, bir gün acınla Ömrümün karanlık gecelerinde Baktığın her dalda bir izin kalmış Her köşe başında bir gizin kalmış Süsenin sünbülün nergizin kalmış Gönlümün har düşmüş bahçelerinde Has bahçede karanfilsin destesin Gül kokardı buram buram nefesin Şimdi hangi diyar, acep nerdesin Arar mısın sende Can’ı düşlerinde Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Alıp AS Beni Harman eyle beni esen yellere Savrulup gideyim elden ellere İster boyun eğem günde yüz kere Kurbanım de hiç acıma kes beni Sen bir pınar isen bende göl olam Sen bir yağmur isen akan sel olam Yolunun üstünde açan gül olam Zülfünün teline alıp as beni Sarıl şefkat ile sarıl haz ilen Usandırma türlü türlü naz ilen Keman ile cümbüş ile saz ilen Türkü türkü sevdalara yaz beni Bir derdin var ise anlatki bilem Kapında kul olam, uğrunda ölem Acınla ağlayam neşenle gülem Hasret ile al sinene bas beni Yüce dağbaşında kar olacaksan Gönül bağlarıma har olacaksan Gidip yadellere yar olacaksan Sıra sıra kurşunlara diz beni Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Al İç Beni Kana Kana Sen yağmursan ben toprağım Sen rüzgarsan ben yaprağım Gel susarsan ben ırmağım Al iç beni kana kana Yemeğinde tuzun olam Ayağında tozun olam Koyun isen kuzun olam Mele beni yana yana Bir pınar ol coşup aksın Her susayan bir tas alsın Bütün dertler bana kalsın Bahar bayram sana sana Anılacak dünler sana Yaşanacak günler sana Onlar yüzler binler sana Ölüm gelsin bana bana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Ümitlerim Yeşil Yeşil Sevdiğim Bir zaman günlerim yazdı bahardı Değişti mevsimler hazanlar sardı Umduğum dağlara dolu kar yağdı Gediklerim yeşil yeşil sevdiğim Kolları kesilmiş ırmağım şimdi Yağmura susamış toprağım şimdi Dalında kurumuş yaprağım şimdi Ümitlerim yeşil yeşil sevdiğim Geçip gitti ömür hicranla gamla Bazen nehir gibi, bazen bir damla Aldıklarım kuru bir daldı amma Verdiklerim yeşil yeşil sevdiğim Bülbülü terkeden güllere döndüm Bulanıp akmayan göllere döndüm Kırkına varmadan kellere döndüm Hayallerim yeşil yeşil sevdiğim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Seher Gözlüm Bir deli sevdadır yaşıyor bende Ayrılık at koşar yorgun sinemde Bu yağmur bu dolu bir gün dinende Bir sevgi seliyle gel seher gözlüm Dilimde türkü ol, kulağımda ses Elimde bir defne, gönlümde heves İstersen bir yaprak, bir sıcak nefes Bin özlem yeliyle gel seher gözlüm Pınardan pınara karışmış gibi Sonsuza bitmeyen yarışmış gibi Duygular kalbinde gül açmış gibi Sazların diliyle gel seher gözlüm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bir Türküye Yak Beni Bu evreni baştan başa dolaştım Sevgi denen bir dergaha ulaştım gönül ummanına sığmadım taştım seher yeli bir kıyıya at beni dağlardan dağlara esen yel eyle çağlardan çağlara koşan sel eyle sazlarda inleyen sarı tel eyle sevda kokan bir türküye yak beni gönlümü geldiğim ellere savur sümbüller derdiğim yerlere savur bu aşkı dillerden dillere savur alıp götür bir damlaya kat beni bir yanım yollarda sıralı kalsın bir yanım dağlarda yaralı kalsın şu gönül pencerem aralı kalsın suyu kesik bir pınara kat beni Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Közdür Şimdi Bir zaman aşk ile çarpan yüreğim Bir çocuk misali öksüzdür şimdi Ne bir heves kaldı ne de dileğim İçimde her bahar bir güzdür şimdi Anılar o yeşil dallarda kaldı Mutluluklar geçen yıllarda kaldı Dönüşü olmayan yollarda kaldı Hasreti içimde bir közdür şimdi Ümitler esmiyor seher yelinden Deryalar coşmuyor aşkın selinden Aşıklar dilinden duygu telinden Sevda unuttuğum bir sözdür şimdi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Anlarsın Sende benim gibi bir gün sevdiğin Nazlı yarin el olunca anlarsın Ak göğsünde sarı güller derdiğin Hasretinden del olunca anlarsın Gazele vurunca gönül bağların Geç kalır kıymeti yazın baharın Bir gün duru duru akan pınarın Bozbulanık sel olunca anlarsın Güller ile güler iken seherde Türkü türkü söylenirken dillerde Bir gün gezip dolastığın yerlerde Boran tipi yel olunca anlarsın CAN Ozan yoluna kurbanlar eyle İstersen adına türküler söyle Yalancı dünyanın kanunu böyle Gür saçların kel olunca anlarsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Nara Tutuldum Düştüm aşk çölüne ah etmek karım Garip bülbül gibi zara tutuldum Tüterim tüterim dinnmez efkarım Yüreğimde sönmez nara tutuldum Yalancı dünyada bir garip kuşum Uçarım uçarım bitmez yokuşum Yetmedi sevgiye ömür sunuşum Vefa bilmez bir ağyara tutuldum Hasretin acısı boynumu büktü Hazan yeli esti yaprağım döktü Gönül dağlarıma dumanlar çöktü Tipi boran ile kara tutuldum Ben bir Can Ozan’ım hallerim yaman Kalmadı mümkünüm tükendi derman Yoruldu kervanım verildi ferman Dar-ı mansur gibi dara tutuldum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kime Anlatayım Derdimi Bulut olup ağdığımı bilmezsen Yağmur ile yağdığımı bilmezsen Kerem gibi yandığımı bilmezsen Ya ben kime anlatayım derdimi Sevgiyle süzülen bakış değilse Toprağa işlenen nakış değilse Yüreği pişiren yakış değilse Ya ben kime ah yanayım derdimi Dünyada sevdiğim var diyemezsem Başıma yağdığın kar diyemezsem Üşüdü yüreğim sar diyemezsem Ya ben nice yalvarayım derdimi Kaşlar karasında gözle vurursun Yürek yarasında közle vurursun Dudak arasında sözle vurursun Söyle nasıl anlatayım derdimi Katre idim deryalara karıştım Boran oldum rüzgar ile yarıştım Kader ile gah darıldım barıştım Daha nice ağlayayım derdimi Can Nuri’yim gece gündüz andığım Mecnun olup gahi leyla sandığım Aşkın çöllerinde yanıp kaldığım Ya ben nice yalvarayım derdimi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yağ Üstüme Bülbülüm nevale düştüm Bir gülüm hayale düştüm Gel görki ne hale düştüm Çöktü koca dağ üstüme Bir mecnunum çöllerdeyim Turna oldum göllerdeyim Kapkaranlık ellerdeyim Güneşim ol doğ üstüme İstersen gül bağın olam Dalında yaprağın olam Başı karlı dağın olam Bulut bulut ağ üstüme Ardım boran önüm tipi Hasretin derindir dibi Susuz kaldım çiçek gibi Yağmur yağmur yağ üstüme Bülbül oldum neva bilmem Dertli doğdum deva bilmem Can Nuri’yim vefa bilmem Gelip geçti çağ üstüme Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Sen Sebep Oldun Önüm tipi boran, yollar toz duman Kalmadı dermanım sen sebep oldun ***** felek vermez ömrüme aman Yazıldı fermanım sen sebep oldun Başladı ömrümde gazele döküm Kırıldı dallarım söküldü köküm Yıkıldı berhanem devrıldi yüküm Gitmiyor kervanım sen sebep oldun Gülerler halime algınım deyü Divane gezerim dalgınım deyü Bilmezler ben kime dargınım deyü Güzellim sultanım sen sebep oldun Ne kanadım oldu, ne havalandım Sürüdüm zinciri hayli dolandım Deli çaylar gibi aktım bulandım İfet-i devranım sen sebep oldun Yağdığın başıma kar diyemeden Üşüdü yüreğim sar diyemeden Ömür gelip geçti yar diyemeden Tükendi kararım sen sebep oldun Yılların elinden ömrüm perişan Sevdanın elinden gönlüm perişan Bu günüm perişan dünüm perişan Ey canı cananım sen sebep oldun Ben bir can Nuri’yim yeldim, dumandım Çileyi cefadan bezdim usandım Ateşi aşk ile gark olup yandım Ey şah-ı merdanım sen sebep oldun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Sen Değil miydin? Şu gönül bahçemde lale sümbüle şarkılar söyleyip bülbüle güle el ele göz göze gönül gönüle kalpten kalbe dolan sen değil miydin? sözlerin tatlıyken şekerden baldan nasibin almışken yeşilden aldan yanağı gül veren ol hüsnü daldan bir açıp bir solan sen değil miydin? kadife saçların vurup beline kaptırıp gönlünü sevda yeline her bahar savrulup gönül seline deniz derya dolan sen değilmiydin bazen kar yağdırdın bazen bir tipi sevda bir uçurum derindir dibi güneş gibi, yıldız gibi, ay gibi bir doğup bir batan sen değil miydin? ne sevgimi bildin ne de acımı büyüttün gün be gün gönül sancımı özenle tararken siyah saçımı tutam tutam yolan sen değil miydin? Can Nuri kaybettim doğru yönümü gittiğim her yerde kestin önümü bülbül gibi güle yakıp gönlümü daldan dala konan sen değilmiydin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Nerde Kaldı Eski Günler Hani nerde kaldı o eski günler Bakıp bakıp göz ettiğin sevdiğim Gizli gizli tenhalarda buluşup Sevdalardan söz ettiğin sevdiğim Güzel duygulara gönlünü verip Beni sevdiğine yeminler edip İpek saçlarını göğsüme serip Türlü türlü naz ettiğin sevdiğim Nerde kaldı tebesümler gülüşler Kurduğun hayaller gördüğün düşler Giydiğin fistanlar taktığın süsler Kurda kuşa haz verdiğin sevdiğim Her ayrılış yüreğıni yakarken Yanağından damla damla akarken Boyun büküp ardımsıra bakarken Mektup şiir yaz dedığin sevdiğim Can Nuri günlerce durup diz dize Usanmadan bakışırdık göz göze Nazara mı geldik ne oldu bize Bin yıl bile az dediğin sevdiğim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Kör Olana Sorma Beni Ben bir sevi masalıyım Anlatıp da durma beni Çiçeklerin en alıyım Kör olana sorma beni Sevda ile yoğrulmuşum Duygulanıp durulmuşum Geyiklerle dost olmuşum Avcı olup vurma beni Kalpte heyecan demişim Başıma zeycan demişim Ben sana ey can demişim Canımdan ayırma beni Aşk bağında lale sünbül Sensiz neylesin bu gönül Sen bir gülsün, bende bülbül Daldan dala yorma beni Ben bir sevi türbesiyim Güzel günler müjdesiyim Kalpte inci tanesiyim Arayıp da durma beni Uzak kalmış diyar gibi Hasret çeken bir yar gibi Esip geçen rüzgar gibi Alıp da savurma beni Dermanım ol yaşat n’olur Hilalim ol ışıt n’olur Güneşim ol ısıt n’olur Yakıp da kavurma beni Toprak ile mayalıyım Hem arıyım hem balıyım İpincecik gül dalıyım Rüzgar olup kırma beni Tomurcuklar açarken Gönül kuşum uçarken Can Nuri’yim yaşarken Acı sözle kırma beni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.