Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 duygusal,insanları seven,kalp kırmaktan korkan,anlayışlı,dürüst birisiyim,tabii unuttuklarım vardır haa bide çok mütevaziyimdir kırk yıllık internet hayatımda gördüğüm en mütevazi kişisin güzelyaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kırk yıllık internet hayatımda gördüğüm en mütevazi kişisin güzelyaz teşekkür ediyorum Taş yürekli o kadar uzun zaman oldumu beee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 seni annenle karıştırmasın 40 sene felan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kimmiyim ben... kilimcinin körü.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ee ben şıpsewdi,şımarık,haylaz[ murti_san taktı bunu ] we feci şekilde zuzusuna aşık biriyim.. yane unutmaya çalışıyorum ama ööle işte ha bide düşündüğümü sakınmam kimseden..direk yüzüne gider sölerimm..yeri geldimi bazılarından daha delikanlıyız yane Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ha bide düşündüğümü sakınmam kimseden..direk yüzüne gider sölerimm..yeri geldimi bazılarından daha delikanlıyız yane bak buna kanıtım var işte kankim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ee ben şıpsewdi,şımarık,haylaz[ murti_san taktı bunu ] we feci şekilde zuzusuna aşık biriyim.. yane unutmaya çalışıyorum ama ööle işte ha bide düşündüğümü sakınmam kimseden..direk yüzüne gider sölerimm..yeri geldimi bazılarından daha delikanlıyız yane heyyy delikanlı..ıstırırım imzanı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 oy oy kankim sen kendini tanıtttın mı bakim buraya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 heyyy delikanlı..ıstırırım imzanı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 biraz açarmısın..anlayamadım.. Hangi bölümü anlayamadın cani kısmını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 tanıttım tabe kankim ayıp ettin.. beni tanıyan tanımıştır zaten.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ee ben şıpsewdi,şımarık,haylaz[ murti_san taktı bunu ] we feci şekilde zuzusuna aşık biriyim.. yane unutmaya çalışıyorum ama ööle işte ha bide düşündüğümü sakınmam kimseden..direk yüzüne gider sölerimm..yeri geldimi bazılarından daha delikanlıyız yane yf sen sadece burada kendini tanıt sağa sola çamur atmayı bıraksan delikanlıyız lafın gerçekten komik , iyi sallıyon yani bak buna kanıtım var işte kankim.. sende şunu ikide bir destekleyip durma yahu iyice sımaracak yoksa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 şımarsın murti san şımartırsam ben şımartırım.. sana ne oluyo?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Ustayım diye fırçala bakalım sen iyi fırçalada çamur kalmasın üzerimde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 pepeo fırçamla fırçalarsam çamur kalmaz merak etme.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hangi bölümü anlayamadın cani kısmını melankoli ..gerçeğin ötesi..vardır muhakkak bir anlamıda affet..gaflet içindeyim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 melankoli ..gerçeğin ötesi..vardır muhakkak bir anlamıda affet..gaflet içindeyim.. Estağfurullah Melankolik derken bazen o kadar duygusal olabiliyorumki aslında buna melankolik demem çok yanlış zaten Çekilmez ötesi diyebilirim ( bunuda açıklamam gerek yok demi ) Gerçeğin ötesinden kastım ise aniden duygusallık ve romantizm modundan çıkıp paranoya olabiliyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Estağfurullah Melankolik derken bazen o kadar duygusal olabiliyorumki aslında buna melankolik demem çok yanlış zaten Çekilmez ötesi diyebilirim ( bunuda açıklamam gerek yok demi ) Gerçeğin ötesinden kastım ise aniden duygusallık ve romantizm modundan çıkıp paranoya olabiliyorum o ne öylee yaa..çok fonksiyonlu çamaşır makinası gibisin.. bence sen deliriyorsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 o ne öylee yaa..çok fonksiyonlu çamaşır makinası gibisin.. bence sen deliriyorsun.. Hadi ya durum o kadar vahim yani Haklı olabilirsin aslında Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Hadi ya durum o kadar vahim yani Haklı olabilirsin aslında benimkisi önsezi..haklı çıkmak istemem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 benimkisi önsezi..haklı çıkmak istemem.. Bencede haklı çıkma zaten Sadece günümüzün bize acımasızca yaşattığı sıkıntılı streslerin bir geri dönüşümü olarak nitelendirmek istiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Bencede haklı çıkma zaten Sadece günümüzün bize acımasızca yaşattığı sıkıntılı streslerin bir geri dönüşümü olarak nitelendirmek istiyorum tabiki..etrafına bir bak.. kimde yok delilik.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 tabiki..etrafına bir bak.. kimde yok delilik.. Senin olmadığın kesin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Senin olmadığın kesin var var..bendede..akıllı deliyim..yoksa delilerin akıllısı mı..neyse eksik tahtalılık var..sen akıllı olduğunu mu ima ediyorsun yoksa.. aaayy..kısırımız noldu acaba..bir bakayım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.