Φ assolist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hepinize merhaba adım pınar görgün doğuştan yürüyemiyorum orta okul mezunuyum türk müziğiyle çok ilgilenirim 9 gün sonra 25 yaşında olacağım sevgilerimle saygılarımla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hosgeldınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Armance Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Pınar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bozan Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hepinize merhaba adım pınar görgün doğuştan yürüyemiyorum orta okul mezunuyum türk müziğiyle çok ilgilenirim 9 gün sonra 25 yaşında olacağım sevgilerimle saygılarımla Sevgili dostum pınar hoşgeldin. Bu forum yakalarsa bir daha bırakmıyor insanı Kırım Kongo afrika kenesi gibibirşey yani... Bana bozan derler yakında daha yakından tanırsın ... seni de diğer arkadaşlarım gibi saygıyla selamlıyorum... bozan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ assolist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hoş bulduk çok sağolun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Selam assolist, aramizsa hosgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Pınar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 hoşgeldin safalar getirdin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ assolist Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hoş bulduk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ assolist Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 hoş bulduk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldin İnşallah hoşca vakit geçirirsin burda kendini rahat hissetmeni sağlayabilirsek ne mutlu bize ,iyi paylaşımlar.Müzik ruhun gıdasıymış Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 heeeeyy bir müzikçi daha! hoşgeldin pınar! ben de çaylağım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 hoşgeldin pınar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 geldiği gün gitti her halde ben göremedim aman bir ileti bir iletidir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 hoşgeldin umarım keyif alırsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 hoşgeldin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Hoşgeldin pınar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.