Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Özledim sesini ne olur konuş

Bir gül açtır zamanların ötesinden

Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel

Gök mavisinden, deniz mavisinden

Bana bir şarkı söyle

İçimde bir şey kımıldıyor

Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum

Bir baksana ne haldeyim deli divane

Yaralıyım, çaresizim umutsuzum

Bana bir şarkı söyle

Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt

Dökül karanlığıma ışıklar gibi

Al beni, en uzaklara götür

Sesin, aksın içimde bir pınar gibi

Bana bir şarkı söyle

Bütün renkleri kat birbirine

Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan

Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi

Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan

Bana bir şarkı söyle

Yağan kar nasıl hazin yağar bilirsin

Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı

İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel

En hüzünlü sesinle, en dokunaklı

Bana bir şarkı söyle..

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

:hug::wub::clover:

ayyy şimdi sen beni özlediğini mi söylemek istiyorsun bu şiirle... ben de seni özledimmmmmm çok hem de... Başka kimseye göndermedin di mi bu şiiri? Sonra tek bana yazıldı sanıp üstüme alınıyorum bi de bakıyorum ki herkese gönderilmiş, sonra da kendi kendime utanıyorum... bi de herkese yollamışmıssın meger... o zaman bunları yazdım diye de utanırım ben :blushing: .... Aman neyse beeee... teşekkür ediyorum güzel şiirine... seni seviyorum canım benim

Gönderi tarihi:
fıstıkım,yükseklisans patentlim :lol:

kolay gelsin,eğitime devam..en çok istediğim şeydı master yapmak hep bi engel çıkıo :online2long:

bı ara gelde eskı günlerdeki gibi gülelim,özledim valla :(

ama amaa ama ben de seni özledimmm :crying:

küçük prensten küçük bir bölüm..umarım sizde benim kadar çok seversiniz... :)

“Günaydın” dedi tilki.

“Günaydın” dedi küçük prens kibarca. Ama etrafına baktığında kimseyi göremedi.

“Buradayım! Elma ağacının altında.”

“Sen kimsin? Çok güzel görünüyorsun.”

“Ben bir tilkiyim.”

“Gel, birlikte oynayalım. Öyle mutsuzum ki” dedi küçük prens.

..............

Sevgili Frozen'im çok teşekkür ederdim... Ben bu kitabı çok severim... Burası da kitabın en sevdigim yeriydi... Kitapla ilgili soylenenleri biliyorum, bence kendini hiç kötü hissetme bu hikayeyi sayfalarımıza eklediginden dolayı... çünkü bu kitap dünya klasikleri içine girmiş en kaliteli çocuk yayınlarından biridir... Maalesef çeviri eserlerde her zaman boyle riskler vardır. Bazen yayınevlerinin siyasi görüşleri, bazen çevirenin düşüncesizliği işte bir anda boyle mukemmel bir eser hakkında hoş olmayan tavırların oluşmasına sebep olabilir... Buradan yeri gelmişken, Küçük Prens bence tüm cocukların ve hatta tüm büyüklerin okuması gereken bir eserdir diye ekleyip, hoş olmayan bir durumla karşılaşmamanız için de Mavibulut Yayınları, Fatih Erdoğan çevirisini önermek isterim... Fatih Erdoğan, çocuk psikolojisini çok iyi bilen, çocuk edebiyatı üzerine uzmanlaşmış en iyi çocuk edebiyatı yazarlarından biridir. Haaa bilmeyenler için soyluyorum, Ben yaklaşık 9 yıldır bir ilköğretim kütüphanesinde kütüphaneci olarak çalışıyorum ve özellikle bu tür çelişkili, tartışmalı eserleri çok iyi takip ederek, inceleyerek seçiyorum... Bu mesleki açıdan benim için çok önemli

Tekrar teşekkür ederim benimle de paylaştığın için arkadaşım :)

AYNANIZ AĞLIYOR MU?

Siz insanlar ne tuhafsınız. Olduğunuz başka, olmak istediğiniz başka. Aradığınız başka, bulduğunuzu sandığınız daha başka. Dört bucakta aradığınız huzurun yanı başınızda olduğunu inatla görmek istemeyen garip varlıklar.

Bir gün ellerinizi şakaklarına dayayıp karşıma geçseniz... Düşünseniz... Kendi gözlerinizin içine baksanız derin derin. Her şeyin çaresini bulacaksınız. Huzurun, başarının, dostluğun, sadakatin, samimiyetin ta kendisini...

...........

Canım sardunyam be, ben seni çok seviyorumm amaaaaa :)

Forumun sarı lalesi Gloria lale kadar zarif ve naifsin amaçlarından ve hedeflerinden hiç vazgeçmeden devam et yürümeye çünkü doğru yönde doğru yoldasın güneşin bol olsun arkadaşım, :clover: seni seviyorum.

Güzel yüreklim benimmmmmmmmmmmmmmmm... :hug:

Gönderi tarihi:
banada göndermişti,sanırım seni benle aldatıyor :stuart:

hiç de bile sana aynısını göndermemiş işte... aldatmıyo beni senle... bi daha oku şiirini.. okumuyosun okumuyosun sonra gece yağmuruma iftira atıyosun... sen nasıl kankasın beee hani ölümüne kankaydıkk :)

Gönderi tarihi:
ayyy şimdi sen beni özlediğini mi söylemek istiyorsun bu şiirle... ben de seni özledimmmmmm çok hem de... Başka kimseye göndermedin di mi bu şiiri? Sonra tek bana yazıldı sanıp üstüme alınıyorum bi de bakıyorum ki herkese gönderilmiş, sonra da kendi kendime utanıyorum... bi de herkese yollamışmıssın meger... o zaman bunları yazdım diye de utanırım ben :blushing: .... Aman neyse beeee... teşekkür ediyorum güzel şiirine... seni seviyorum canım benim

Evet cnm seni öslediğimi söylemek istiyorum :wub: Bu şiiri sadece sana gönderdim...Diğer arkadaşlarada şiir gönderdim ama yine Ümit Yaşar Oğuzcan'ın güzel şiirlerinden :):clover:

hiç de bile sana aynısını göndermemiş işte... aldatmıyo beni senle... bi daha oku şiirini.. okumuyosun okumuyosun sonra gece yağmuruma iftira atıyosun... sen nasıl kankasın beee hani ölümüne kankaydıkk :)

Kıs Sedelina sana aynısını göndermedim :D Sana da şiir gönderdim ama bu şiiri değil :P

Gönderi tarihi:

Sardunyammmm, ben de seni özledimmm amaaaaa...

Ölümüne kankam, gördün mü gece yağmurum beni aldatmıyormuşşş ohh ohhhhh çatlaaaa

sevgili Keskinkalem çiçekler için çok teşekkür ediyorum...

The Boss, kusura bakma geç gördüm, ben de senin ve tüm forumdaşlarımın geçmiş bayramını kutluyorum ve her birinize çok güzel bir yıl diliyorumm...

Leylacığım, ben de şahsen seni çok özledim :) ama az kaldı bu ayın sonunda dönmüş olcammm... Lütfen beni unutmayınnnnn

Gönderi tarihi:
canım arkadaşım nasıl keyifler sınavlar bittimi artık görüşebilecekmiyiz

yok canımmmm yaaa bu ayın sonunda inşallah, bütün bayramı deli gibi calısarak gecirdim sınav olsa neyse sınav degil ki ödev hepsi... tez hazırlar gibi ödev hazırlıyoruz işte.. BU ayın sonunda dönem bitecek sanırım bi dersi bırakmak zorunda kalacvağım yetiştiremiyorum artık iflahım kesildi beee... Hayırlısı artık, görecezz.. Var ya nasıl bekliyorum sömestr gelse de soyle bi guzel dinlensem diye.. Somstrde iş yerimden de bir hafta iznim var. Ödevler de bitmiş olcak inşallah.... Yan gel keyfim yapcam... İnşalllaaaaaaaaaaaaaaaahhhh.. Bugün oyle bi boşluk buldum işlerden de ara ara bakıyorum işte... Çok öpüyorum seni sardunyam.. görüşürüz...

özledim biliyor musun burada sizlerle sohbet etmeyi... bazen diyıorum bırakim ödevleri bir akşam girim ne olacak ama içim rahat etmiyo o kadar iş dururken işte :(

Gönderi tarihi:

Ablacım bunlar senin için :)

956116LL.jpg

Gönderi tarihi:

gloria.....

insanlar vardır...bir bakıştır onları sevgiye iten....bir dokunuş belkide uzak diyarlarda nefes alışların sebebi...

ama sen ve ben...ruhumuz mu dokundu bi yerlere artık bilemiyorum...ama dokunduğu yerler olmalı ki..gelip içtenliğimle yazıyorum sana... :)

biraz çocuklaşmaya ihtiyacım var...dolu olan kafamı biraz olsun boşaltmaya...ve çocukça birşey yapıcam birazdan...içtenn..en içtenn çocuk olabilirim zaten.. :wub:

Gecenin hüznüne daldığım bir vakittin..gelme diyemediğim...gell diye haykıramadığım...

Lila rengiydin bazen gözümde...beni dinlendiren tarafın morla beyazın karışımıydın...

Olamamak değildi seninle beni üzen de...beni farketmeyişine yıkılırdı yüreğim...

Razı olmak istiyor yüreğim olmayışına...ama beceremiyorum işte gloria yapamıyorum

İkna etmiyor bu beden...bu ruh....beceremiyorum işte sensizliği..

Akşamlarım vardı benim eskiden...artık onları da kaybettim..beceriksizim ne haldeyim... :wub:

bunu dahha önce hi. yapmamıştım... :) ihtiyacım vardı....hhem yazmak hem boyanmak istiyor ruhum...tüten isler lekeledi yüreğimi...beyaz bir boya vurmak gerek...! :clover:

canım benim tanımadan değil de...ruhunun ruhuma eş olduğunu bilmek bazı konularda...sevdiriyo senii....seni seviyorum :hug:

Gönderi tarihi:
Ablacım bunlar senin için :)

956116LL.jpg

teşekkür ediyorum canım benim :)

wisemangp7.jpg

:w00t: süpersin

Gloria,odev mi sinav mi bilmiyorum,bitmedi mi hala..yoklugun cok belli oluyor,ozledim seni :wub:

canım benim az kaldı az son 2 hafta son iki ödev :) ben de seni çok özledim :) hepinizi özledim :wub:

gloria.....

insanlar vardır...bir bakıştır onları sevgiye iten....bir dokunuş belkide uzak diyarlarda nefes alışların sebebi...

ama sen ve ben...ruhumuz mu dokundu bi yerlere artık bilemiyorum...ama dokunduğu yerler olmalı ki..gelip içtenliğimle yazıyorum sana... :)

biraz çocuklaşmaya ihtiyacım var...dolu olan kafamı biraz olsun boşaltmaya...ve çocukça birşey yapıcam birazdan...içtenn..en içtenn çocuk olabilirim zaten.. :wub:

Gecenin hüznüne daldığım bir vakittin..gelme diyemediğim...gell diye haykıramadığım...

Lila rengiydin bazen gözümde...beni dinlendiren tarafın morla beyazın karışımıydın...

Olamamak değildi seninle beni üzen de...beni farketmeyişine yıkılırdı yüreğim...

Razı olmak istiyor yüreğim olmayışına...ama beceremiyorum işte gloria yapamıyorum

İkna etmiyor bu beden...bu ruh....beceremiyorum işte sensizliği..

Akşamlarım vardı benim eskiden...artık onları da kaybettim..beceriksizim ne haldeyim... :wub:

bunu dahha önce hi. yapmamıştım... :) ihtiyacım vardı....hhem yazmak hem boyanmak istiyor ruhum...tüten isler lekeledi yüreğimi...beyaz bir boya vurmak gerek...! :clover:

canım benim tanımadan değil de...ruhunun ruhuma eş olduğunu bilmek bazı konularda...sevdiriyo senii....seni seviyorum :hug:

diyorum işte yüreğin cam gibi, yansıyorum o cam gibi yüreğe ve kendimi görüyorum orada :) Ondan aynı gibiyiz :) ben orda yüreciğinin ta içindeyim... sen burda yüreciğimin ta içindesin :):hug:

Gönderi tarihi:

Sen meni sev, men seni sevem..

Sen menin için yan..

Men senin için yanim duduşam..

Glasik eşk neyse onu yaşayah..

Ya da sevme haberin olmasın..

Men sana sevdalanıp dolaşam..

Platonik eşk neyse onu yaşayah..

Sevdada oturah, yiyah içah..

Elele olah, gan kusah..

Tombilik eşk neyse onu yaşayah..

İstersen sevdadan kendimi kesim..

Sağımı solumu doğrayım biçim..

Psikopatik eşk neyse onu yaşayah..

Eyle sevek ki gara sevda olah..

Araplara benzeyen gapgara olah..

Gara eşk neyse onu yaşayah..

Yalan söylemeyeh hep doğru diyah..

Beraber oturah beraber yiyah..

Realist eşk neyse onu yaşayah..

Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah..

El ele tarlalarda, bostanlarda gezah..

Romantik eşk neyse onu yaşayah..

Kediyi, gudiği sen diye sevim..

Sen de horozi, guligi men diye sev..

Sembolik eşk neyse onu yaşayah..

El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah..

Zangir zangir tityeyah, ölmeyah..

Elektronik eşk neyse onu yaşayah..

Ahırlarda, komlarda buluşah..

Tezek agalahlarinin dibinde oturah..

Otantik eşk neyse onu yaşayah..

:whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
Sen meni sev, men seni sevem..

Sen menin için yan..

Men senin için yanim duduşam..

Glasik eşk neyse onu yaşayah..

Ya da sevme haberin olmasın..

Men sana sevdalanıp dolaşam..

Platonik eşk neyse onu yaşayah..

Sevdada oturah, yiyah içah..

Elele olah, gan kusah..

Tombilik eşk neyse onu yaşayah..

İstersen sevdadan kendimi kesim..

Sağımı solumu doğrayım biçim..

Psikopatik eşk neyse onu yaşayah..

Eyle sevek ki gara sevda olah..

Araplara benzeyen gapgara olah..

Gara eşk neyse onu yaşayah..

Yalan söylemeyeh hep doğru diyah..

Beraber oturah beraber yiyah..

Realist eşk neyse onu yaşayah..

Birbirimize türkü söyleyah, mizildiyah..

El ele tarlalarda, bostanlarda gezah..

Romantik eşk neyse onu yaşayah..

Kediyi, gudiği sen diye sevim..

Sen de horozi, guligi men diye sev..

Sembolik eşk neyse onu yaşayah..

El ele tutuşip kendimizi elehtriga verah..

Zangir zangir tityeyah, ölmeyah..

Elektronik eşk neyse onu yaşayah..

Ahırlarda, komlarda buluşah..

Tezek agalahlarinin dibinde oturah..

Otantik eşk neyse onu yaşayah..

:whistling::w00t:

ilahi sardunyam... çok güldüm bu şiire bee :w00t: en çok da elektronik eşk hoşuma gitti... kız allah seni iyi etsin emi :) öpüyorummmmmmm yanaklarındann böyle bakk mucccukkk diyeeee :)

Gönderi tarihi:
untitled42uh.jpg

:) tamam kabul ediyorum ben mikrop gibiyim... ama sen de iyi dostsun napimm :) aslında senle hep kotu gun dostu olduk... hep dedim ya sen omzuna baş koyup, ağlanacak bi insansın... insanı rahatlatıyorsun... ama ben snei ihmal ettim cok üzgünüm affet lütfen :( bu sen esıkışıp kaldım işte... ödevlerle boğuşup duryorum öyle cok sevdigim var ki aylardır yüzünü görmediğim... Ah bi bitsin şu ödevler, her birini ayrı ayrı öpüp koklayacağım... kokularına bile hasret kaldım canım dostlarımın... Yumoşum sen de benim dostumsun... hep kötü günümde yanımda oldun biliyorum ama iyi günümde de dostumsun bunu lütfen unutma... seni çok seviyorum :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.