Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gloriacım zeka küpüm benim iyi bayramlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Sardunyam kuşum, leylacığım, Aysumum kızlar ben de sizi seviyorummmm yaaaaaaaaaaaa... Çok hemmiiii deeeeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Bakmakla görmek arsındaki farkı anlatan bu yazı çok hoşuma gitti,umarım sen de beğenirsin arkadaşım.. Bir gün çok zengin bir adam oğlunu yanına alarak, insanların ne kadar fakir olabileceğini göstermek için bir köye götürdü. Çok fakir bir ailenin evinde bir gün-bir gece geçirdiler. Şehre dönerken baba oğluna sordu: Yolculuğumuzu nasıl buldun? Çok güzeldi babacığım diye cevap verdi oğul. İnsanların ne kadar fakir olabileceğini gördün değil mi? Evet. Peki ne öğrendin ? Şunu gördüm dedi oğul: Bizim evde bir köpeğimiz, onların dört köpeği var. Bizim evde bahçenin yarısına gelen bir havuzumuz var, onların kilometrelerce uzunluğunda dereleri var. Bizim bahçede ithal lambalarımız, onların yıldızları var. Bizim terasımız ön bahçeye kadar, onların ki ise ufka kadar uzanıyor. Ufaklık konuşurken, babası şaşkınlıktan tek kelime bile edemedi. Ve çocuk ekledi: Ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğiniz için, teşekkür ederim babacığım ! Nikolay Lev TOLSTOY Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 teşşekkür ederizzz taurus paylaştığın içinn Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Bakmakla görmek arsındaki farkı anlatan bu yazı çok hoşuma gitti,umarım sen de beğenirsin arkadaşım.. Bir gün çok zengin bir adam oğlunu yanına alarak, insanların ne kadar fakir olabileceğini göstermek için bir köye götürdü. Çok fakir bir ailenin evinde bir gün-bir gece geçirdiler. Şehre dönerken baba oğluna sordu: Yolculuğumuzu nasıl buldun? Çok güzeldi babacığım diye cevap verdi oğul. İnsanların ne kadar fakir olabileceğini gördün değil mi? Evet. Peki ne öğrendin ? Şunu gördüm dedi oğul: Bizim evde bir köpeğimiz, onların dört köpeği var. Bizim evde bahçenin yarısına gelen bir havuzumuz var, onların kilometrelerce uzunluğunda dereleri var. Bizim bahçede ithal lambalarımız, onların yıldızları var. Bizim terasımız ön bahçeye kadar, onların ki ise ufka kadar uzanıyor. Ufaklık konuşurken, babası şaşkınlıktan tek kelime bile edemedi. Ve çocuk ekledi: Ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğiniz için, teşekkür ederim babacığım ! Nikolay Lev TOLSTOY çok beğendim arkadaşım teşekkür ederimm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Den ine tipato,parakalo.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gloria'cığım; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gloria ablacım öğretmenler günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 canımcım günümüz kutlu olsun tatlım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Güzel yürekli arkadaşım, Teşekkür ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gloria'cığım; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. Canımmmmmmmsın ve hep öyle olacaksın... Gloria ablacım öğretmenler günün kutlu olsun.. teşekkür ederimm tatlımmmmmmmmmmm canımcım günümüz kutlu olsun tatlım Meleğimmmmmmmm benimm senin de öğretmenler günün kutlu olsun.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 aslında senin anneler gününü kutlamak lazım.. ne bilim içimden geçti..hani bakarsın..böle hislerim genelde çıkar da Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 aslında senin anneler gününü kutlamak lazım.. ne bilim içimden geçti..hani bakarsın..böle hislerim genelde çıkar da Ben de senin enişteler gününü kutlamak istedim.. İçimden ööle geldi birden,bende mi hisliyim ne.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Ben de senin enişteler gününü kutlamak istedim.. İçimden ööle geldi birden,bende mi hisliyim ne.. Madem zincir yaptık o halde ben de senin babalar günün kutlayayım... İçimden geldi öylesine ayy yoksa sen baba oldun mu? ayy bak ne hisliyim nasıl da bildimmmm Sedoş sana gelince, sana katılmamakla birlite, Taurus'a aynen katılmaktayım. Biz senin enişteler gününü kutlayalım... Kızım sorsana bi bana: Gloria kendine bakabiliyor musun diye? sor hadii sorrrrr? Bekliyorum hadi? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 gloria kendıne bakabiliyor musun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 yeşil bağın üzümüüü yola diktim gözümü ne gelen var ne giden kıme dıyem sözümü Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bana di beee.. Gloria'dan ümidi keselim bence kimbilir nereye gittiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 glorıa kendıne bakabılıyormusun dıye sor dedı ben de sordum ya seni gördükçe gülesim gelıyor,temiz kalplı abıcım demek vıdeoyu ızledın hahahaaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Haha yaa.. Midemi altüst etti beee.. Adam yakıtı 2 kere yakan arabalar gibi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Haha yaa.. Midemi altüst etti beee.. Adam yakıtı 2 kere yakan arabalar gibi.. inanki çatladım hala gülüorum..ya sana kım dedı izle diyeeeeeeeeeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Kime gönderdiysen o.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 cevap veriyorum bakamıyorummm neden bahsettiğinizi biliyorummmmmmmm hehheehe öğğggghhhh ayy igggrenncccccccccc Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.