Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 efet nirde kaldı acepa acebaaa ip atlamaya mı daldııı... keşkemmm saat 9 demeseydik de akşam ezanı okununca desaydik Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ip atlarken çağ atlamasın bu..... gelecek yüzyılda bekliyo olmasın....acaba fişne yidide zehirlendimi....? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ip atlarken çağ atlamasın bu..... gelecek yüzyılda bekliyo olmasın....acaba fişne yidide zehirlendimi....? ee oraya zehirlenmesin diye ayran da koymuştuk ama bilmem ki ne oldu... Ya şimdi Admin'i de heveslendirdik, kurtarcaz seni dedik, olmaz ki ama nerde bu Leyla yawww, hep boyle gec kalıyor... Birazdan sabrı bitcek Admin'in ateş saçcak ortalığa yinee heeeeeee hay allaaaahhh nerde kaldı bu kız yaaaaaa Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 layla yetiş..... çıbık gel...yoksam sonum kötü olacak admin kızmadan venüse mi kaçsam diyom.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 layla yetiş..... çıbık gel...yoksam sonum kötü olacak admin kızmadan venüse mi kaçsam diyom.... hay allah yaaa iksirin etkisi geçti galibaaa kleoo, yine bi korkaklık aldı sende başını... hadi sen git de ikinci sıradaki soldan 3. iksirden bi yudum daha al, ayranı içmeyi unutmaaa heeeeee allammm ben napcemm sizleee yaaaa... biri korkar, biri ortalıktan kaybolurrr... cık cık cıkkkk Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ben içtim ama..sanırım midem kötü... birisi sırasınımı karıştırdı acaba........... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 geldim ,yanlış anlamayın ben hiç korkmuyom yani,kesinlikle ondan değil... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Biz Ne Yapıyoruz? Sürekli erteliyoruz. Anne-babamıza onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemiyoruz, sıkıca sarılmıyoruz. İş, para, kariyer diye gözümüz dönmüş, sevgilimizi haftada bir gün zor görüyoruz. Eşimizle çıkacağımız tatili 28'nci kere planlıyoruz, 29'uncuda da gitmeyeceğimizi biliyoruz. Bebek istiyoruz ama "kendimize layık" eş bulamıyoruz. Bulduklarımızı kısa süre sonra diğerlerinin yanına "rafa kaldırıyoruz". Reddedilmekten korkup, "seni seviyorum" diyemiyoruz. Arkadaşlarımızla randevularımızı "öncelikli ertelenebilecekler" listesine koyuyoruz. Aldatıyoruz, aldatılıyoruz ve "başkasını bulamam" diye yalanlarla yaşıyoruz. İşsiz kalan arkadaşlarımızı arayıp, sormuyoruz. Karanlık kış günlerinin ardından parıldayan güneşi, plaza camlarının arkasından izliyoruz. Yağlı, kızarmış, kanserojen demeden, bilerek ve isteyerek "habire" yiyoruz. Her pazartesi rejime başlayıp, salı sabahı bırakıyoruz. Sigara dumanını oksijenden daha büyük bir zevk duyarak ama "bırakmalıyım" diyerek içimize çekiyoruz. Kahve, çay, çikolata tüketiminden vazgeçmeyip selülit kremlerine ve mide haplarına servetimizi yatırıyoruz. Spor salonlarının broşürlerini arşivleyip, "işten güçten, bir türlü" gidemiyoruz. Evimizi kitap doldurup hiçbirini okumuyoruz. Diş ağrısından ölüyoruz, gözlerimiz doğru dürüst görmüyor, doktora gitmiyoruz. Bizden sonrakiler için yalnızca "tıklayıp" bir agaç dikmiyoruz. İhtiyaç duyan bir çocuğu okutmuyoruz. Nefret ettiğimiz işimize "para" için devam edip, seveceğimiz bir iş arayışına girmiyoruz. Sözylesenize bana; biz ne yapıyoruz? Can Dündar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 yürüdüm gecenin bir yerlerine tutunarak gökyüzünü dolduran yıldızlar altında kalbim suçlanışın akıp giden çağlayanı ellerimde okunmamış mektuplar mürekkep izleri gecenin geç bir vaktinde uyandırılmak. kanı çekilmiş yüzlerin/ ağıtların ortasından kıvılcımlar dağıtan gözlerin erken gidişlerin şafağın teri alnımda dilimde buğulu sözler. çatlıyor bulutlu gökler köpüren ırmaklar kuşlar bahar nakışını kazıyor dağlara bir söz tufanı sevincim yüreğimde yangına tutuluyor solgun sayfalar. şimdi yolunmuş gül bahçelerinin koynunda yeşeren çocuk sesleridir dünyayı tutan. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Biz Ne Yapıyoruz?Sürekli erteliyoruz. Anne-babamıza onları ne kadar çok sevdiğimizi söylemiyoruz, sıkıca sarılmıyoruz. İş, para, kariyer diye gözümüz dönmüş, sevgilimizi haftada bir gün zor görüyoruz. Eşimizle çıkacağımız tatili 28'nci kere planlıyoruz, 29'uncuda da gitmeyeceğimizi biliyoruz. Bebek istiyoruz ama "kendimize layık" eş bulamıyoruz. Bulduklarımızı kısa süre sonra diğerlerinin yanına "rafa kaldırıyoruz". Reddedilmekten korkup, "seni seviyorum" diyemiyoruz. Arkadaşlarımızla randevularımızı "öncelikli ertelenebilecekler" listesine koyuyoruz. Aldatıyoruz, aldatılıyoruz ve "başkasını bulamam" diye yalanlarla yaşıyoruz. İşsiz kalan arkadaşlarımızı arayıp, sormuyoruz. Karanlık kış günlerinin ardından parıldayan güneşi, plaza camlarının arkasından izliyoruz. Yağlı, kızarmış, kanserojen demeden, bilerek ve isteyerek "habire" yiyoruz. Her pazartesi rejime başlayıp, salı sabahı bırakıyoruz. Sigara dumanını oksijenden daha büyük bir zevk duyarak ama "bırakmalıyım" diyerek içimize çekiyoruz. Kahve, çay, çikolata tüketiminden vazgeçmeyip selülit kremlerine ve mide haplarına servetimizi yatırıyoruz. Spor salonlarının broşürlerini arşivleyip, "işten güçten, bir türlü" gidemiyoruz. Evimizi kitap doldurup hiçbirini okumuyoruz. Diş ağrısından ölüyoruz, gözlerimiz doğru dürüst görmüyor, doktora gitmiyoruz. Bizden sonrakiler için yalnızca "tıklayıp" bir agaç dikmiyoruz. İhtiyaç duyan bir çocuğu okutmuyoruz. Nefret ettiğimiz işimize "para" için devam edip, seveceğimiz bir iş arayışına girmiyoruz. Sözylesenize bana; biz ne yapıyoruz? Can Dündar Bunu tek bana göndermiş olsaydın diyecektim ki heeh işte şimci anlaşıldı gecen sana verdiğim çiçeği de pek soguk alma sebebin neyse ki tek bana degilmiş ama sen yine de neden o çiçeği oyle cok sogul aldınnn, ne var, bişi mi oldu ki Yazıya gelince bu yazının içeriğini kendim açısından değerlendiriyorum şu anda... Doğrudur uyuyor bana... ama rejim kısmı uymuyo ben bırakmıyorum rejimi bi de dişlerim de ağrımıyo ve sevdiklerime seni seviyorum demekten asla ama asla vazgecmiyorum... Hem de onların artık beni sevmedigini ya da hala cok seviyor olduklarını sorgulamaksızın Niyeyse bana bi sorun varmış gibi geliyor ya herneyse bir sorun varsa da sanırım yoluna girecektir, birazcık zamana ihtiyacım var sadece... Yazı için teşekkür ederim, her ne kadar doğru olsa da orda yazılanlar, her ne kadar "tıpkı ben" dese de insan onları okurken, kimi zaman insan yaşantısı içinde bunlar sadece ütopya olarak kalıyor işte... Bazı zamanlar hayaller rafa kaldırılırken, planlar da ortaya dökülüyor... Bu hayat açısından bakıldığında kötü olabilir, doğru olmayabilir ama şartlar açısından bakınca yapacak bişi yok... Sevgiyle kal canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 yürüdüm gecenin bir yerlerine tutunarakgökyüzünü dolduran yıldızlar altında kalbim suçlanışın akıp giden çağlayanı ellerimde okunmamış mektuplar mürekkep izleri gecenin geç bir vaktinde uyandırılmak. kanı çekilmiş yüzlerin/ ağıtların ortasından kıvılcımlar dağıtan gözlerin erken gidişlerin şafağın teri alnımda dilimde buğulu sözler. çatlıyor bulutlu gökler köpüren ırmaklar kuşlar bahar nakışını kazıyor dağlara bir söz tufanı sevincim yüreğimde yangına tutuluyor solgun sayfalar. şimdi yolunmuş gül bahçelerinin koynunda yeşeren çocuk sesleridir dünyayı tutan. çok güzel bi şiir, teşekkür ederim hem doğru düzgün muhabbetimiz olmasa bile arada da olsa beni hatırlayıp sayfama ugradıgın için hem de şiirin için... Yine mutlu ettin beni... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 çok güzel bi şiir, teşekkür ederim hem doğru düzgün muhabbetimiz olmasa bile arada da olsa beni hatırlayıp sayfama ugradıgın için hem de şiirin için... Yine mutlu ettin beni... ben seni takip ediyorum etmesem zaten burda olmazdım sevgili gloria forumda olması gereken insanlardan bir tanesizin, burda olduğun için bende mutluyum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Bazen bıkarsın ya hayattan, Sana sunulan tüm güzellikleri görmez olur gözlerin Yaşamın kıyısında sallanır durursun öylece. Hayat; Öyle bir bakar ki gözlerine anlayamazsın tüm bu karmaşayı. Bazen, alıp başını gitmek istersin, Sevebileceğin her şey uzak kalır sana. Bir bar da en sığ köşeyi seçer, Geçmişinle hesaplaşıp durursun umarsızca. Sahildeki kurna sesleri çınlar kulağında, Ellerin ceplerinde, Giden bir geminin ardından öylece baka kalırsın. Bazen, yağmur sonrası bulutlara takılır gözlerin. Üzerine yağan yağmurdan, Beynine çakan şimşeklerden, Gökkuşağının rengini bile göremezsin. Bazen, Bıkıyorum hayattan ve tüm ışıklarım sönüyor. Etrafımda kalan anlık teselliler oluyor, gülüp geçiyorum ve seçme sansı vermiyor hayat, bize sunduğu kadarını yaşatıyor kaderimizin.... Atilla İlhan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Bazen bıkarsın ya hayattan, Sana sunulan tüm güzellikleri görmez olur gözlerin Yaşamın kıyısında sallanır durursun öylece. Hayat; Öyle bir bakar ki gözlerine anlayamazsın tüm bu karmaşayı. Bazen, alıp başını gitmek istersin, Sevebileceğin her şey uzak kalır sana. Bir bar da en sığ köşeyi seçer, Geçmişinle hesaplaşıp durursun umarsızca. Sahildeki kurna sesleri çınlar kulağında, Ellerin ceplerinde, Giden bir geminin ardından öylece baka kalırsın. Bazen, yağmur sonrası bulutlara takılır gözlerin. Üzerine yağan yağmurdan, Beynine çakan şimşeklerden, Gökkuşağının rengini bile göremezsin. Bazen, Bıkıyorum hayattan ve tüm ışıklarım sönüyor. Etrafımda kalan anlık teselliler oluyor, gülüp geçiyorum ve seçme sansı vermiyor hayat, bize sunduğu kadarını yaşatıyor kaderimizin.... Atilla İlhan Atilla İlhan da bizdenmiş gördün mü? Tek senle ben yokuz gitmek isteyen, bi de Atilla İLhan var fakat o gitti zaten dimi? Gitti de eminim oraya gitmek istemedi? herneyse Allah ona rahmet eylesin, bize de gecinden versin inşallah Özledin mi sen bakim beni hıııııı? Ben çok özledimmm... ama bugun 2 cok iyi sınav atlattım bir de ödev teslim ettim. geriye kaldı 2 ödevim onları da önümüzdeki pazartesi ve ondan sonraki pazartesi vercem, bi de yarın ingilizce sınavım var.... Ohhh biliyon mu acayip rahatladımmm yaaa bugün, çok kötü olmuştum günlerdir... En büyük sıkıntımı atlattım sen de inşallah kurtul butun sıkıntılarından, cok guzel bi duygu beeeee öpimmmm bi de bi de sarilim ayyy canımm benimm bye Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Bunu tek bana göndermiş olsaydın diyecektim ki heeh işte şimci anlaşıldı gecen sana verdiğim çiçeği de pek soguk alma sebebin neyse ki tek bana degilmiş ama sen yine de neden o çiçeği oyle cok sogul aldınnn, ne var, bişi mi oldu ki Yazıya gelince bu yazının içeriğini kendim açısından değerlendiriyorum şu anda... Doğrudur uyuyor bana... ama rejim kısmı uymuyo ben bırakmıyorum rejimi bi de dişlerim de ağrımıyo ve sevdiklerime seni seviyorum demekten asla ama asla vazgecmiyorum... Hem de onların artık beni sevmedigini ya da hala cok seviyor olduklarını sorgulamaksızın Niyeyse bana bi sorun varmış gibi geliyor ya herneyse bir sorun varsa da sanırım yoluna girecektir, birazcık zamana ihtiyacım var sadece... Yazı için teşekkür ederim, her ne kadar doğru olsa da orda yazılanlar, her ne kadar "tıpkı ben" dese de insan onları okurken, kimi zaman insan yaşantısı içinde bunlar sadece ütopya olarak kalıyor işte... Bazı zamanlar hayaller rafa kaldırılırken, planlar da ortaya dökülüyor... Bu hayat açısından bakıldığında kötü olabilir, doğru olmayabilir ama şartlar açısından bakınca yapacak bişi yok... Sevgiyle kal canım kıs yok okudum ve kendımde de bu hataları buldum yakınlarıma göndereyım dedım.ama çiçek ekleyıp durmasana çok mesafelıyız gibi,hani şunu bu saygıdan olur kıs sen kalp koy bana ben sevmek fiilini sana şöyle çekımleyeceğim sevdim sevıyorum seveceğim bu hiç değişmeyecek emin ol.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kıs yok okudum ve kendımde de bu hataları buldum yakınlarıma göndereyım dedım.ama çiçek ekleyıp durmasana çok mesafelıyız gibi,hani şunu bu saygıdan olur kıs sen kalp koy bana ben sevmek fiilini sana şöyle çekımleyeceğim sevdim sevıyorum seveceğim bu hiç değişmeyecek emin ol.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Atilla İlhan da bizdenmiş gördün mü? Tek senle ben yokuz gitmek isteyen, bi de Atilla İLhan var fakat o gitti zaten dimi? Gitti de eminim oraya gitmek istemedi? herneyse Allah ona rahmet eylesin, bize de gecinden versin inşallah Özledin mi sen bakim beni hıııııı? Ben çok özledimmm... ama bugun 2 cok iyi sınav atlattım bir de ödev teslim ettim. geriye kaldı 2 ödevim onları da önümüzdeki pazartesi ve ondan sonraki pazartesi vercem, bi de yarın ingilizce sınavım var.... Ohhh biliyon mu acayip rahatladımmm yaaa bugün, çok kötü olmuştum günlerdir... En büyük sıkıntımı atlattım sen de inşallah kurtul butun sıkıntılarından, cok guzel bi duygu beeeee öpimmmm bi de bi de sarilim ayyy canımm benimm bye Hem de nasıl özledim evet,gitmek isteyenin yalnız biz olmadığımızı görmek bana da daha iyi hissettirdi,hatta senin de istediğini görmek de hissettirmişti..Sınavları atlatmana çok sevindim,ben de rahatladım inan ki.. benim sıkıntılar atlatmakla bitmiyor,zaten sen de gitmek istediğine göre anlarsın,ama burada sizlerle sıkıntı mıkıntı kalmıyor.. Neyse ötekiler de sana vız gelip tırıs gider,ondan sonra daha çok beraber oluruz inşallah..ve arada böyle kaçamak yapıyorsun ya,o da iyi oluyor.. ben de sarılayım ve öptümm Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Pardon, araya girdim ama bunları bırakmak istedim...gloriam Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Hem de nasıl özledim evet,gitmek isteyenin yalnız biz olmadığımızı görmek bana da daha iyi hissettirdi,hatta senin de istediğini görmek de hissettirmişti..Sınavları atlatmana çok sevindim,ben de rahatladım inan ki.. benim sıkıntılar atlatmakla bitmiyor,zaten sen de gitmek istediğine göre anlarsın,ama burada sizlerle sıkıntı mıkıntı kalmıyor.. Neyse ötekiler de sana vız gelip tırıs gider,ondan sonra daha çok beraber oluruz inşallah..ve arada böyle kaçamak yapıyorsun ya,o da iyi oluyor.. ben de sarılayım ve öptümm canım, bugun bi sınav daha bitmiştirrrr.. oleeeeeyyy.. o da iyi gecti, çok mutluyum yaa, sanırım yarın sonucu açıklanır, gitgide içim huzurlanmaya başladı, sıkıntılarım gidiyor yavaş yavaş... soylim dedim sana işte ne bilim yani paylaşmak istegi işte... seninle paylaşınca da mutlu oluyorum ondan galiba öptümmmmm canım benim seniiii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ME TOO ME TOO... Pardon, araya girdim ama bunları bırakmak istedim...gloriam teşekkür ederimmmmmm tatlımmmm benim, çok güzeller... Bayıldımmmmmmmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 canım, bugun bi sınav daha bitmiştirrrr.. oleeeeeyyy.. o da iyi gecti, çok mutluyum yaa, sanırım yarın sonucu açıklanır, gitgide içim huzurlanmaya başladı, sıkıntılarım gidiyor yavaş yavaş... soylim dedim sana işte ne bilim yani paylaşmak istegi işte... seninle paylaşınca da mutlu oluyorum ondan galiba öptümmmmm canım benim seniiii çok sevindim inan kii,tabii ki paylaş,çünkü ben de rahatlıyorum senle beraber bak daha çok gelebilmeye başladın bile,ben de öpüyorum hiç kalmaz sıkıntıların inşallah,defet gitsin onları Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Canımcım;Buradan da kutlayayım dedim Doğumgününü.. Allah karşına hep iyileri çıkarsın.. Çiçek topicinde de dedim gerçi ama okumamış olabilirsin.Sarı lale vermeyi bıraktım artık sana (Belki ara ara veririm ama.. ) Bu çiçek sana.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Canımcım;Buradan da kutlayayım dedim Doğumgününü.. Allah karşına hep iyileri çıkarsın.. Çiçek topicinde de dedim gerçi ama okumamış olabilirsin.Sarı lale vermeyi bıraktım artık sana (Belki ara ara veririm ama.. ) Bu çiçek sana.. teşekkür ederimmmm deeee arada sarı lale yollaaa, yoksa üzülürümmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 doğum günüm aynı zamanda onun da doğum günü sevgi her şeyden öte sevgiler çiçeğim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 çiçeklerinide buradan sunuyum .... iyiki doğmuşsun...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.