Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Hmmm demek benden alktirik aldın bohem.. Bari trafo sağlammı gümlemesin.. Bende senin şu iletinden sonra, senden elelktrik aldım.. Umarım faturası çok gelmez.. korkutma beni ya bana bak ben hassas bi insanım kırarsan bidaha selam vermem.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Dedimya bu on-line işleri pek sağlam değildir.. Çünki yazılarımızın çakışma ihtimali var.. Birde yazarkenki üslubumuz ve tavrımız yazılarımıza yüzde yüz yansımaz.. Karşı karşıya ne güzel anlaşabileceğimiz insanlarla burada savaş yaptık.. O alındığın yazı sana değil bazı şahıslara yönelikti.. Zaten mesajı alan aldı.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 şu elektriği öğrencilik günlerimde verseydinizde..... necla teyzem sabahlamasaydı bizi ihbar edecem diye kapılarda... bizimde hakkımızda üç tane tutanak tutulmasaydı,kaçak elektrikten...... öğrencilik bi başka ya... özledim valla... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Demek kaçak elektrik kulandın ha adrenalin.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Dedimya bu on-line işleri pek sağlam değildir.. Çünki yazılarımızın çakışma ihtimali var.. Birde yazarkenki üslubumuz ve tavrımız yazılarımıza yüzde yüz yansımaz.. Karşı karşıya ne güzel anlaşabileceğimiz insanlarla burada savaş yaptık.. O alındığın yazı sana değil bazı şahıslara yönelikti.. Zaten mesajı alan aldı.. Valla isteyen istediğini düşünsün ben seni insancıl buldum okadar..çabuk yazmaya gelince napim tez canlılık kanımda var karadenizliyim ondandır... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Demek kaçak elektrik kulandın ha adrenalin.. bir kere yazdık hadi bir kaç kişi gördü.... niye deşifre ediyon kardeşim bidaha.......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 İbret vesikası olsun diye adrenalin.. Nasıl ödücen bu milletin hakkını.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Evet vicdanın rahat mı adrenalin Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 endişen olmasın... ödedim.. hemde epey yüklü faiziyle birlikte... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Vay adrenalin vaayy.. Bende düşünüyorum bu ekonomi neden düze çıkmaz diye.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Valla isteyen istediğini düşünsün ben seni insancıl buldum okadar..çabuk yazmaya gelince napim tez canlılık kanımda var karadenizliyim ondandır... Teşekkürler bohem.. Çok iyisin.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Vay adrenalin vaayy.. Bende düşünüyorum bu ekonomi neden düze çıkmaz diye.. evet... bir günde siyasi sebeplerden ötürü yurttan uzaklaştırılıyorsan.. gece komilik....ona gitmeden öncede ulaştırma bakanlığı koridorlarında akşam altıbuçuk ve dokuzbuçuk arasında temizlik görevlisi olarak çalışıyorsan... o zaman ankaraya bir saat süren eryamanda ev tutmuşsun ve kendinden başka kimse yoksa... bunu yapmak zorunda kalabiliyorsun....utanarakta olsa... ama yüzleşmekten kaçmadan.. ama milyar dolarları hortumlayan ben değilim..onu söyleyeyim.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Hortumun milyarı milyonu olmaz adrenalin.. Çalışmanında utanılırı olmaz.. Amelelikta yapsam hamallıkta yapsam onurumdan hiç birşey kaybetmem.. Seni tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 o zaman bu garibi affedin... bir an önce bende elektirik salayımda telafi edeyim şu borcumu.. yada hortumu.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Seni Allah affetsinde.. Elektiriği nere saldın..? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 formdan uzak olan santrallerdende uzakk oluyomuşşş sizi çok fazla elektrik sarf eder buldummm şalterleriiii kapıyorummmmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 formdan uzak olan santrallerdende uzakk oluyomuşşş sizi çok fazla elektrik sarf eder buldummm şalterleriiii kapıyorummmmmm Ben senden acaip elektrik alıom çarpıon gıııı beni Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Ben senden acaip elektrik alıom çarpıon gıııı beni ne sandıınnn YÜKSEK GERİLİMM HATTIYIM mubarekkk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Bugün ana artellerde bakım çalışmaları yapılacağından saat 02:00-23:59 arasında elektrik verilemeyecektir.. Jeneratörü olan jeneratörle olmayan sürtünme yoluyla statik elektirik üretsin.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Artık bir elektrik mühendisi arkadaşımız boheme çıkma teklif etse. şekliniz şemalinizde önemli değilmiş. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gerçetten güzel bir konu insanların birbirinden elektrik alması ? tabiki benimde elektrik aldığım kişiler var ancak elektrik akımı iki kutuptan oluşuyor ! genelde elektirik aldığım kişilerle zıt kutuplu olduğumuzdan beni hep çarpıyor ? aynı kutuplarda olan biri varmıdır ,sitede. gerçi insanları tanımak kolay değil .saniyede değişebiliyorlar ! herkeze tarafsız ve hoşgörülü olmak gerek. yeterki insanın herzaman yanında olan bir dostu ,arkadaşı ,sevgilisi vs .biri olsun yeter Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 karsı tarafa pozitif bi etki bıraktığımı düşünüom her ne kadar sanal da olsa bişiler paylasıyoruz,doğru ya da yanlıs onu bilemeyiz. Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Başlığı açan arkadaş TEDAŞ müfettişi olabilirmi. Forumun yenisi olduğum için henüz elektrik konusunda fazla boşboğazlık etmek istemiyorum. Çarpılamkta var işin ucunda.Burası bir sanal gayya kuyusu elektrikte havada suda sadece bir varsayım o yüzden eğlenmenize bakın. Bırakınız kim kime elektrik duyuyorsa o kişi zaten forumda yazılarındaki paralellik ölçüsünde elektrikde alır suda alır. Parasıyla değilmi Biliyorum kötü bi espri ama acemilik işte biraz sabır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.