Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bu gun herkese gul vermek istiyom hem sevgililer gunu oldu icin hemide lotoda kasandim icin @)-->--- tesekkur ederim Ben sevgili(bu kısım ortak) yayamaz,sercan,angel,domuzbağı,rua,godzilla,radya,rina,dünyahepimizin,yakışıklı,demirefe,politika,doğrucudavut'u da unutmayayım,cloud'u gerçekten seviyorum,adminimizi de saygıdan...var ya gloria da vardı,denizkızı ha bir de bana avatarını hediye eden suheda...bu liste bitmez,herkese benden dünyanın en güzel çiçeği gelsin,hemde yürekten! tesekkurler canım ben sana cıcek gondermıyecem kadayıf gonderdım en az 3 yıl bıse ısteme benden biz halen bekliyoruz burda. Bak yazin Turkiye'de oldumda Pizza'mi yollama artik Erzurum da seni tutamaz nasil olsa sogukluk gitmis olcak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 tesekkur ederim biz halen bekliyoruz burda. Bak yazin Turkiye'de oldumda Pizza'mi yollama artik Erzurum da seni tutamaz nasil olsa sogukluk gitmis olcak ya tamam sana pızza gonderıcem ama sımdı pızza sogur sana baska bıse gonderım kıs acaba erzurumdan ıstanbuldakı bır pızzacıyı arasam getırır mı sana Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Yok Erzuruma göndermez, ben İstanbul'dan bir adres vereyim size, yiyip anlatırım Erzurum'a lezzetini Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Sercan Pizza olmazsa baska birseyde olabilir karnimi doyurmam en onemlisi yolla bende sana ozel cicek burdan armagan edecegim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Doğrucudavut'a sevgilerle Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 kendime,kendime,kendime ben bir egoistim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 kendime,kendime,kendime ben bir egoistim gunaydın yenı mı anladın egoıst oldugunu Sercan Pizza olmazsa baska birseyde olabilir karnimi doyurmam en onemlisi yolla bende sana ozel cicek burdan armagan edecegim tamam tamam ölmez kalırsak yollıyıcam söz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 tamam tamam ölmez kalırsak yollıyıcam söz Sakin olme bak olum cicekleri yollamak istemiyorum suan Aklima ayniden bomba geldi ya Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 bomba mı anlamıstım zaten benı öldurmek ıcın tr ye gelıyon bombayı sana ayarlayanda kesın mavıdır Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 İçimden geldi tüm foruma olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bu topici nerelere atmışsınız arkadaşlar..Birbirinize çiçek vermeyi unuttuğunuza üzüldüm.. Tüm müslüman arkadaşlarımın mübarek Mevlit Kandili'ni ve forumdaki tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlarım.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Siz Aşktan N'anlarsınız Bayım? Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Alt katında uyumayı bir ranzanın Üst katında çocukluğum... Kâğıttan gemiler yaptım kalbimden Ki hiçbiri karşıya ulaşmazdı. Aşk diyorsunuz, Limanı olanın aşkı olmaz ki bayım! Allah'la samimi oldum geçen üç yıl boyunca Havı dökülmüş yerlerine yüzümün Büyük bir aşk yamadımhayır Yüzüme nur inmedi, yüzüm nura indi bayım Gözyaşlarım bitse tesbih tanelerim vardı Tesbih tanelerim bitse gözyaşlarım... Saydım, insanın doksan dokuz tane yalnızlığı vardı. Aşk diyorsunuz ya Ben istemenin allahını bilirim bayım! Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Balkona yorgun çamaşırlar asmayı Ki uçlarından çile damlardı. Güneşte nane kurutmayı Ben acılarımın başınıevcimen telaşlarla okşadım bayım. Bir pardösüm bile oldu içinde kaybolduğum. İnsan kaybolmayı ister mi? Ben işte istedim bayım.uzaklara gittim Uzaklar sana gelmez, sen uzaklara gidersin Uzaklar seni ister, bak uzaklar da aşktan anlar bayım! Süt içtim acım hafiflesin diye Çikolata yedim bir köşeye çekilip Zehrimi alsın diye Sizin hiç bilmediğiniz, bilmeyeceğiniz İlahiler öğrendim. Siz zehir nedir bilmezsiniz Zehir aşkı bilir oysa bayım! Ben işte miraç gecelerinde Bir peygamberin kanatlarında teselli aradım, Birlikte yere inebileceğim bir dost aradım, Uyuyan ve acılı yüzünde kardeşimin Bir şiir aradım. Geçen üç yıl boyunca Yüzü dövmeli kadınların yüzünde yüzümü aradım. Ülkem olmayan ülkemi Kayboluşumu aradım. Bulmak o kadar kolay olmasa gerek diye düşünmüştüm. Bir ters bir yüz kazaklar ördüm Haroşa bir hayat bırakmak için. Bırakmak o kadar kolay olmasa gerek diye düşünmüştüm. Kimi gün öylesine yalnızdım Derdimi annemin fotoğrafına anlattım. Annem Ki beyaz bir kadındır. Ölüsünü şiirle yıkadım. Bir gölgeyi sevmek ne demektir bilmezsiniz siz bayım Öldüğü gece terliklerindeki izleri okşadım. Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Acının ortasında acısız olmayı, Kalbim ucu kararmış bir tahta kaşık gibiydi bayım. Kendimin ucunu kenar mahallelere taşıdım. Aşk diyorsunuz ya, İşte orda durun bayım Islak unutulmuş bir taş bezi gibi kalakaldım Kendimin ucundaöyle ıslak, Öyle kötü kokan, Yırtık ve perişan. Siz aşkı ne bilirsiniz bayım Aşkı aşk bilir yalnız! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bu topici nerelere atmışsınız arkadaşlar..Birbirinize çiçek vermeyi unuttuğunuza üzüldüm.. Tüm müslüman arkadaşlarımın mübarek Mevlit Kandili'ni ve forumdaki tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlarım.. Teşekkürler taurus... Senin de kandilin mübarek olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Siz Aşktan N'anlarsınız Bayım? Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Alt katında uyumayı bir ranzanın Üst katında çocukluğum... Kâğıttan gemiler yaptım kalbimden Ki hiçbiri karşıya ulaşmazdı. Aşk diyorsunuz, Limanı olanın aşkı olmaz ki bayım! Allah'la samimi oldum geçen üç yıl boyunca Havı dökülmüş yerlerine yüzümün Büyük bir aşk yamadımhayır Yüzüme nur inmedi, yüzüm nura indi bayım Gözyaşlarım bitse tesbih tanelerim vardı Tesbih tanelerim bitse gözyaşlarım... Saydım, insanın doksan dokuz tane yalnızlığı vardı. Aşk diyorsunuz ya Ben istemenin allahını bilirim bayım! Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Balkona yorgun çamaşırlar asmayı Ki uçlarından çile damlardı. Güneşte nane kurutmayı Ben acılarımın başınıevcimen telaşlarla okşadım bayım. Bir pardösüm bile oldu içinde kaybolduğum. İnsan kaybolmayı ister mi? Ben işte istedim bayım.uzaklara gittim Uzaklar sana gelmez, sen uzaklara gidersin Uzaklar seni ister, bak uzaklar da aşktan anlar bayım! Süt içtim acım hafiflesin diye Çikolata yedim bir köşeye çekilip Zehrimi alsın diye Sizin hiç bilmediğiniz, bilmeyeceğiniz İlahiler öğrendim. Siz zehir nedir bilmezsiniz Zehir aşkı bilir oysa bayım! Ben işte miraç gecelerinde Bir peygamberin kanatlarında teselli aradım, Birlikte yere inebileceğim bir dost aradım, Uyuyan ve acılı yüzünde kardeşimin Bir şiir aradım. Geçen üç yıl boyunca Yüzü dövmeli kadınların yüzünde yüzümü aradım. Ülkem olmayan ülkemi Kayboluşumu aradım. Bulmak o kadar kolay olmasa gerek diye düşünmüştüm. Bir ters bir yüz kazaklar ördüm Haroşa bir hayat bırakmak için. Bırakmak o kadar kolay olmasa gerek diye düşünmüştüm. Kimi gün öylesine yalnızdım Derdimi annemin fotoğrafına anlattım. Annem Ki beyaz bir kadındır. Ölüsünü şiirle yıkadım. Bir gölgeyi sevmek ne demektir bilmezsiniz siz bayım Öldüğü gece terliklerindeki izleri okşadım. Çok şey öğrendim geçen üç yıl boyunca Acının ortasında acısız olmayı, Kalbim ucu kararmış bir tahta kaşık gibiydi bayım. Kendimin ucunu kenar mahallelere taşıdım. Aşk diyorsunuz ya, İşte orda durun bayım Islak unutulmuş bir taş bezi gibi kalakaldım Kendimin ucundaöyle ıslak, Öyle kötü kokan, Yırtık ve perişan. Siz aşkı ne bilirsiniz bayım Aşkı aşk bilir yalnız! Çok güzel şiir değil mi... Teşekkürler... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Çok güzel şiir değil mi... Teşekkürler... Hele sesinden dinlemek daha da güzel. Şiirler duygularla ifade edildiğinde gerçek birer şiire dönüşür Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bugün sadece Yayamaz Kayımacama sunuyorum yüreğimden çaldığım çiçekleri... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Butun forum ailesine bendensiniz bugun .. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 butun bayanlara Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimle Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Bu topici nerelere atmışsınız arkadaşlar..Birbirinize çiçek vermeyi unuttuğunuza üzüldüm.. Tüm müslüman arkadaşlarımın mübarek Mevlit Kandili'ni ve forumdaki tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlarım.. Taurus Abim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun Kadınlar Günü içinde ayrıca teşekkürler butun bayanlara Teşekkürler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Tatlı annemiz minecimme ve güzel bebeşime... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Benim içimden Radya'ya bir üç çiçek daha vermek geldi, biri kendine, biri annesine, diğeri çocuklarına Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Tatlı annemiz minecimme ve güzel bebeşime... Denizlerin kızı çok teşekkürler canımcım minecin ve güzel bebişi seni kocaman öpüyor Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bu topici nerelere atmışsınız arkadaşlar..Birbirinize çiçek vermeyi unuttuğunuza üzüldüm.. Tüm müslüman arkadaşlarımın mübarek Mevlit Kandili'ni ve forumdaki tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutlarım.. Teşekkürler sevgili taurusmutis......................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bugün sadece Yayamaz Kayımacama sunuyorum yüreğimden çaldığım çiçekleri... Ahhhh işin gücün benim gibi şiir çalmak çiçek çalmak ....şakası bir yana..............Can ASİM..................... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.