» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Tüm çiçek verip, alan dostlara sevgiyle... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Eh hadi gırgırlayanlar da alsın.. Hehehhe Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. ben içimi yeni gırgırladım maalesef kırıntı yok... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist, Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 TÜM FORUMDAŞLARIMA..ÖZLEDİM HERKESİ.. hoşgeldin LilaC ne zamandır görünmüyorsun ! müsadenle bende alayım teşekkürler Bu çiçeğim öncelikle sana ve tüm çiçek veren arkadaşlarıma gelsin.......Tüm foruma veriyorum Tüm çiçek verip, alan dostlara sevgiyle... İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist, Hepinize teşekkür ederim.. Çiçeğim;Lilaç,Murti,İlyada,Naty ve Sedat'a.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Tüm çiçek verip, alan dostlara sevgiyle... İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist, hepinize teşekkürler..... :flowers: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Çiçeğim;Lilaç,Murti,İlyada,Naty ve Sedat'a.. Canım yaa cok güsel bi çiçek Tsk ederim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Hepinize teşekkür ederim.. Çiçeğim;Lilaç,Murti,İlyada,Naty ve Sedat'a.. Teşekkürler Taurus.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. aldım bitane Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Bu çiçeğim öncelikle sana ve tüm çiçek veren arkadaşlarıma gelsin.......Tüm foruma veriyorum [/b] Aldım murat bu benm epeski avatarımdı çok hoş Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Hepinize teşekkür ederim.. Çiçeğim;Lilaç,Murti,İlyada,Naty ve Sedat'a.. ALmaz mıyım, bayıldım hele ki rengine çokk sağol... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. sevgiyle birikte alıyorum çiçeğini NATALIA çokk teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 çiçek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim, ilyada, murti san, natalia, lilac aldım çiçeklerinizden başka varmı göremedim ama eğer varsa onlarada teşekkürler... mersiii şikerler... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Tüm çiçek verip, alan dostlara sevgiyle...[/color] İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist, Hepinize teşekkür ederim.. Çiçeğim;Lilaç,Murti,İlyada,Naty ve Sedat'a.. çiçek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim, ilyada, murti san, natalia, lilac aldım çiçeklerinizden başka varmı göremedim ama eğer varsa onlarada teşekkürler... mersiii şikerler... arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun! sardunyam sende çok sağol . çiçekleri alan ve veren tüm arkadaşlarada teşekkür ederim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... Teşekkür ederim ben aldım gıcığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 bişey değil cadım, madem ilk sen aldın sana özel bir çiçeğim var... DOSTUM benim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 bişey değil cadım, madem ilk sen aldın sana özel bir çiçeğim var... DOSTUM benim... ayyy çok teşekkür ederim biraz solmuşlar ama olsun...canem dostum benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 de get neresi solmuş miss gibin laleler işte, bişeyde beğendiremiyoruz yahu... bahçeme diktiğim lalelerin birisi açtı bugün gıss, pembesi onuda sana gönderem mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 de get neresi solmuş miss gibin laleler işte, bişeyde beğendiremiyoruz yahu... bahçeme diktiğim lalelerin birisi açtı bugün gıss, pembesi onuda sana gönderem mi? gönder canem... buda benden sana canem gıcığım bidenem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 oy oy oy bunlar çok pahalı canem nasıl kıydın paraya çok teşekkür ederim bidenem, ne kadar güzeller böyle Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin Mesala bana demi kankim Tşkler cnm Sardunyam ablam bende aldım çiçeklerden tşk ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.