Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... Ah benim canım Erbay'ım yaa.. Abinin kurbanı oldun sen.. Ama merak etme abin herşeyi düzeltti.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Uğradım ve payıma düşeni aldım teşekkür ederim Murti San Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 RA_dya canım bir ,iki ,üç deyince aynı anda koşuyoruz tamam mı? Arkadaşım teşekkürler Hadi gel bugün de buraya koşalım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Arkadaşım teşekkürler Hadi gel bugün de buraya koşalım oldu şeker ne dedin de hayır dedim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Sağol Murti_San , çiçek verenlerin çokkk olsun arkadaşım bu da benden sana, Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Tsk ederim Aysum sana bi daha çiçek vermiycem.. Almıosun hiç bi zaman Hele cadıya bak. Aldım ben, sen benimkini aldın mı bakalım haa geriye dön de bak bakalım Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için Çok beğendim canım teşekkürler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Güzelim natym kızma bana bu senin için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Teşekkür ederim arkadaşım.. Bu da şu anda burada olan ve akşam olmadan girenlere gelsin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yani bana da,tesekkur ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Güzelim natym kızma bana bu senin için Kızmıştım... Tsk ediorum Bi kerem ben senin gönderdiin bütün cicekleri aldım tamam mı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! tşk ederim murticim çiçeğinden payıma düşeni aldım bu arada yumoşuma da tşk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, sizin için Tşk ederim Yumotem Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Tşk ederim arkadaşım Payıma düşeni aldım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. çok iyi tanışmıyoruz ama ben yinede seviyorum seni bu çiçeklerde senin için Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 çok iyi tanışmıyoruz ama ben yinede seviyorum seni bu çiçeklerde senin için teşekkür ederim redblack bende seni sevdim...glorya senide Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! teşekkürler murtisan sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Liste bir önceki listenin aynısıdır.. Ekleme yada çıkarma yok.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 buda benden özellikle sana kral ve tabii yettiği kadar kalırsa foruma afiyet olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ötekinde ben vardım.Aldım o halde.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 almasam iyi olur daha önce hepsinden iki kere almıştım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 almasam iyi olur daha önce hepsinden iki kere almıştım Ne vermek zorla, ne almak.. Anlıyorum bacım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 böylesini yedinmi hiç Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 böylesini yedinmi hiç bak forumdakiler açıkmış onlar yesin o pastayı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sedat;Geldim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Liste bir önceki listenin aynısıdır..Ekleme yada çıkarma yok.. liste hangısı bılmıyorum ama ben alıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.