» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 canım arkadaşım teşekkür ederim egzorsist, yumote, taurusmutis, ilyada, ra dya, size de teşekkürler buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... Neyse bitmeden yetiştim Bu defa da değişiklik olsun ... sevgilerimi iletsin iletim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Çiçeklerim,bugünlerde bu başlıkta oldukça faal olan sevgili İlyada'ya,azönce çiçeklerini aldığım Mine'ye(with x) ve Sardunyam'a.. Sarı laleyi almayın ama,o Gloria'nın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. Teşekkürler mine.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum... Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 cnm kankim tşk ler her ne kadar çiçekleri göremesemde ne kadar güsel olduklarını tahmin edebiliyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gece'm;Kendi adıma ve Düldül adına teşekkür ederim.. Bu çiçekler sana ve Mine'ciğime.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... Tsk ederim Gecem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 cnm kankim tşk ler her ne kadar çiçekleri göremesemde ne kadar güsel olduklarını tahmin edebiliyorum Hakketten göremiyon mu kankim Gece'm;Kendi adıma ve Düldül adına teşekkür ederim.. Bu çiçekler sana ve Mine'ciğime.. tşk ederim abicim Tsk ederim Gecem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Aman da aman,bitanem gelmiş.. Bu çiçeğim de sadece Naty'me.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Dedem'e.. Yumoş'a.. Sedoş'a.. Erbay'a.. Gloria'a.. Aysum'a.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gece'ye.. Mine'ye.. Sardunyam'a.. Murti'ye.. Suheda'ya.. Yeşim'e.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Aman da aman,bitanem gelmiş.. Bu çiçeğim de sadece Naty'me.. Aman da aman benim dedem bana çiçek göndermiş Tsk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gece'ye.. Tşkler Naticim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu çiçekler sana ve Mine'ciğime.. tşk ler Hakketten göremiyon mu kankim kıss valla göremiyom niye yalan söleyim Mine'ye.. tşk ederim toprağım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... teşekkür ederim gececim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Dedem'e.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... ortağım benim....çokk teşekkürler...direk aldım ve odamın en güzel köşesine koyucam.... teşekkürler... çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size...... aldım kleom.... teeşekkürler... tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. inatçı pabuç dilli abim aldım ben de bi dene.... teşekkürler.... Teşekkürler Suheda..Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. ben alırım mesela... teşekkürler.... Dileyen herkese ben diledim ve aldım teşekkür ederim hemşirem.... Herkes gönlüne göre seçer artık başım döndü kıss... dur alıyorum bi kaç tane.... teşekkürler.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Çiçeklerim,bugünlerde bu başlıkta oldukça faal olan sevgili İlyada'ya,azönce çiçeklerini aldığım Mine'ye(with x) ve Sardunyam'a.. Sarı laleyi almayın ama,o Gloria'nın.. Taurus çok sağol güzel çiçeğin için Ama oldukça faal derken illa söyleteceksin sanırım benim çiçekçi dükkanının kapanmak üzere olduğunu Elde kalmasın diye eşe dosta dağıtayım dedim bende. Şaka bir yana bu topic bana baharı yaşatıyor, dersler öylesine sıkı ama bu topici açtığımda çiçeklerin renkleri , adeta burnuma ulaşan kokuları ve dostluğun fısıltıları inanılmaz mutlu ediyor beni... Nezaketin ve dostluğun için sevgili Taurus.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 canım arkadaşım teşekkür ederim egzorsist, yumote, taurusmutis, ilyada, ra dya, size de teşekkürler buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... annecim teşekkürler..... sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. mesela ben.... sağol minecim..teşekkürler kardeşim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Her duru yağmur damlası sevdiklerimin gönlüne ve beni seven herkesin gönlüne düşsün Bana çiçek veren herkese teşekkür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... Teşekkürler Gece Yağmuru, bu da senin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 çiçek gönderen arkadaşlar teşekürler hepinize Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese egzorsist, teşekkürler ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... cok tesekkur ederim Gececim.. cicek veren herkese tesekkurler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.