Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim teşekkür ederim ama ben sizi özlememiştim...neyse alıyım bari Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... arka sayfada kaldıda.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim çiçek için teşekkürler ablacım Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dünya kadınlar günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun iyiki varsınız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim canım sarmaşığım bir daha bizi sensiz bırakma olur mu? forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... Frozenim böyle bir şıklıkta benim aklımdan geçiyordu emme benden erken davranmışsın..çiçekte çok hoş..teşekkür ederim.. bende seni çok seviyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim ablacim cok tesekkur ederim forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... ben de seni cok seviyorum Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumun tüm bayanlarına... kadınlar gününüzü kutlarım... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... dünya kadınlar günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun iyiki varsınız Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun forumun tüm bayanlarına... kadınlar gününüzü kutlarım... hepinize teşekürler arkadaşlar..........bayanlar günümüz kutlu olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... heyy ben kadın sayılmam ama olsunn kendi öz annem adına hepsini alıyorum.... burdaki annemm de gelir alır heralde... bu arada frozenm senii çok seviyorum.... dünya kadınlar günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun iyiki varsınız teşekkürler... Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun size de teşekkürler.... forumun tüm bayanlarına... kadınlar gününüzü kutlarım... sana da teşekkürler şamaroğlu.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 vee bu da benden tüm kadınlaraaa.... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 vee bu da benden tüm kadınlaraaa.... estikçe teşekürler... buda benden formun bütün bayanlarına Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dünya kadınlar günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun iyiki varsınız teşekkürler Frozenim böyle bir şıklıkta benim aklımdan geçiyordu emme benden erken davranmışsın..çiçekte çok hoş..teşekkür ederim.. bende seni çok seviyorum.. teşekkürler canem ben de seni cok seviyorum nenecim teşekkürler Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun teşekkürler redblack forumun tüm bayanlarına... kadınlar gününüzü kutlarım... teşekkürler şamaroğlanı ama yazık sana bu nasıl isim böyle hepinize teşekürler arkadaşlar..........bayanlar günümüz kutlu olsun seninde canım heyy ben kadın sayılmam ama olsunn kendi öz annem adına hepsini alıyorum.... burdaki annemm de gelir alır heralde... bu arada frozenm senii çok seviyorum.... minik kelebeğim teşekkür ederim vee bu da benden tüm kadınlaraaa.... aldım gitti sağol canem buda benden formun bütün bayanlarına teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 forumumuzdaki bütün bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...ve hepinizi çok seviyorum... Çok naziksin frozen teşekkürler... Nezaketin için... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun Tsk ederim tatlım Diğer arkadaşların da çiçeklerinden aldım, tskler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Dün yoktum üzgünüm.. Forumdaki tüm hanımlara..Gününüz kutlu olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 teşekkür ederim taurusmutis ben alayım bir tane yok beş tane alayım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ne etcen 5 tane saksıyamı dıkcen Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Dün yoktum üzgünüm.. Forumdaki tüm hanımlara..Gününüz kutlu olsun.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Dün yoktum üzgünüm.. Forumdaki tüm hanımlara..Gününüz kutlu olsun.. merci..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Ra_dya'ya,Diloş'a,Natalia'ya,İlyada'ya,Frozen'a,Kleopatra.07'ye ve forumun tüm bayanlarına.... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun canım çok sağol, benden de sana sevgilerimle birlikte .. ... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist; Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer.. Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın.. saol abicim diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim sende sağol ablacım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 forumun tüm bayanlarına... kadınlar gününüzü kutlarım... teşekkürler çok naziksiniz bu da benden... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 vee bu da benden tüm kadınlaraaa.... teşekkürler canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.