Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 üsttekine almazsa bi üsttekine o da almassa bi üsttekine ben alırım sağol kimseyi kıramam ben teşekkürler Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 saol aldığın için naty cadısı almadı baksana Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 saol aldığın için naty cadısı almadı baksana yok öyle deme yaaa onun bugün canı sıkkın gibi biraz. kıyamam onada.... bu çiçeklerde ikinize gelsin Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Sensin cadı hade ordan bu seferlik affediyorum seni..... yok öyle deme yaaa onun bugün canı sıkkın gibi biraz. kıyamam onada.... bu çiçeklerde ikinize gelsin :flowers: :flowers: :flowers: saol çiçekler için canı sıkkın deil onun sopa istiyo naty onun için almadı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bu seferlik ? Affedilecek ne yapmışım ki ben Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 çiçeği almadığın için soledi sende bugün bi kıtlıkmı var yaw Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bende diilde sende var galiba Yoksa böle samimi konusmazdın benle, affetmem de bilmem ne Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 bi sn ya ne alakası var samimiyetle kıtlığın çıkaramadım yoksam daha onceki solediklerine kırılmammı gerekiyodu sonra da bu yüzden soğuk davranmam mı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bu kadar samimi olmasan bu lafları edemezdin die düşündüm de Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 tmm pe istersen soğuk davranim ya napsam suç yaw sadece gayet neşeliyim bugün o kadar nataliaya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Ben düşünüorum.. Belli neşelisin, çatacak yer arıosun.. Sora görüşürüs Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Daha gitmiorum az sora Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 tmm bende hemen sanmıştım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gitse de kurtulsak die düşünüosun ondandır Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sende 6. his bayağı kuvvetliymiş ama yanlış yonde geldi de neşelendik dioduk Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 bana hiç çiçek gönderen olmamış ....çiçeklerden biri kendime diğer ikisinide almak isteyene teşekkürler bende bitane alayım ...........! Bu çiçeğim tüm sevenlere , dostlara , arkadaşlara ve tüm siteye veriyorum ...! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Sevgiyi hakettiğini düşünen herkese: sanırım her insan sevilmeyi hakediyodur... teşekkürler eren.... Bu çiçeğim tüm sevenlere , dostlara , arkadaşlara ve tüm siteye veriyorum ...! seven....dost...arkadaş...site üyesii olarak..alıyorum ortağım.... Tüm foruma... doktorum...teşekkürler...aaldım ben de bi tane.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 BEŞİKTAŞIMM SEN ÇOOK YAŞA CANIM FEDA OLSUNN SANAA HİÇ BİŞEYEE DEĞİŞİLMEZZ SENİN SEVGİNN ŞU DÜNYADAA ÇİÇEĞİMM TÜMM BEŞİKTAŞLILARAA...GALİBİYETT İÇİNN.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Bu çiçeğim tüm sevenlere , dostlara , arkadaşlara ve tüm siteye veriyorum ...! Tüm foruma... teşekkürler, yüreğimde gülümsemeye yol açıyor bu çiçekler öncelikle çiçek veren arkadaşlarıma tüm foruma bu laleler sevenlere... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 saol mine zafer tüm beşiktaşlılarla beraberdir Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 sadece sen estikçe ben titrerime; serbest kürsüde seni sanki üzgün gördüm ,belki bunlar neşeni yerine getirir (biraz küçük bi resim ama kusura bakma) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 sadece sen estikçe ben titrerime; serbest kürsüde seni sanki üzgün gördüm ,belki bunlar neşeni yerine getirir (biraz küçük bi resim ama kusura bakma) evet kleom bozuk biraz mmoralim...ama beni önemsemeyeni ben hiç önemsemem gibi bi laf varr öyle yapıcam artık...kürsü de ne gördüysen doğrudur.... çiçeğine küçük mü diyosun sen.... o o kadar büyük ki kalbim de.... nasıl hissettin hemen beni...sen de bana bu kadar yakınsın işte kleom...bu kadar içimdesin...seni çokk seviyorum canım benimm o kocamannnn resmindeki kocamann çiçeğin için teşekkürler.... canım benim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.