Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 isteyen alabilir ben çok isterim...o zaman sorun olurmu ki.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Barıştan yana olan herkese uçtum zaten ordan.....gördün mü... teşekkürler alıyorum ben....ve devam ediyorum uçmaya barış çiçeğinin üstünden... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tüm foruma; Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tüm foruma; Böyle biryerde tatile ihtiyacım var.. Çiçekler için teşekkürler Kleopatra.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Barıştan yana olan herkese tüm foruma; EreN ve Kleopatra çok teşekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yaw Eren'cim kusura bakma gözümden kaçmış.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. iyi geceler dedecim yarın çok güzel bir gün olsun dilerim hatta bugün oldu artık bitanesin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tüm foruma; aldım kleo... teşekkürler...güzel yer...esrarengiz... Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. iyi geceler taurus abim...teşekkür ederim....kelebeğin mutlu oldu gece gece bu çiçekle...ee kelebeğin normal bir ihtiyacı... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. teşekkürler arkadaşım sanada iyi geceler Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. Tskrler Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek.. Hepinize iyi geceler.. teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları... Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Sadece Naty'e,çok özlemişim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Hiç belli etmiosun ama özlediğini.. Tsk ederim Düldül' e.. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 benim sizde yolladigim cicegin resmi yok oyle tek oyle gizli oyle essiz ... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 benim sizde yolladigim cicegin resmi yok oyle tek oyle gizli oyle essiz ... ben alıyım belki gizemi ortaya çıkar,, Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 pazar gün çalışanlara; Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 pazar gün çalışanlara; ben yani neyse en azından bi çiçek aldık bu sebeple teşekkürler kleopatra Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 şimdi burda gördüm birisini.... çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... gloria'm canım ablam... bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... benden önce yazmış ama... oysa sürpriz yapçaktım.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 şimdi burda gördüm birisini.... çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... gloria'm canım ablam... bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa sedoşu falan da nasıl özledimmm gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum bu arada seni var ya acayip cokseviyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa sedoşu falan da nasıl özledimmm gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum bu arada seni var ya acayip cokseviyorum ben de senii çokkkkkkk seviyorum....... en zor günümde mutluluğum olmuştun.....keşke ben de şu içindeki stresi azda olsa alabilsem içinden... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.