Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
236094en2.jpg

tüm foruma;

Böyle biryerde tatile ihtiyacım var..:(

Çiçekler için teşekkürler Kleopatra..:clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek..

Hepinize iyi geceler..:clover:

379825019be4a45e029re2.jpg

Gönderi tarihi:
Sevgili Murti'ciğime,Yumoş torunuma,kelebeğime,bu gece uğraştığım Empati'ye,bu gece tanıştığım Butterfly Kiss'e,Esra'ya bu çiçek..

Hepinize iyi geceler.. :clover:

iyi geceler dedecim yarın çok güzel bir gün olsun dilerim hatta bugün oldu artık

bitanesin :hug::clover:

Gönderi tarihi:
236094en2.jpg

tüm foruma;

aldım kleo... :):clover: teşekkürler...güzel yer...esrarengiz... :stuart:

iyi geceler taurus abim...teşekkür ederim....kelebeğin mutlu oldu gece gece bu çiçekle...ee kelebeğin normal bir ihtiyacı... :wub::clover::clover:

Gönderi tarihi:

teşekkürler arkadaşım sanada iyi geceler :)

Gönderi tarihi:

Tskrler ;)

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım :):clover:

e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları...

elizabeth-magnolia.jpg

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim Taurus, sayende ilk çiçeğimi aldım :):clover:

e senin çiçeğin çoktur ama ben de bi tane vereyim, çok severim manolyaları...

elizabeth-magnolia.jpg

Koklamaya kıyamam,benim güzel manolyam..;)

Teşekkür ederim..:clover:

Gönderi tarihi:

Hiç belli etmiosun ama özlediğini.. :(

Tsk ederim

Düldül' e..

81317528dy0.jpg

Gönderi tarihi:
benim sizde yolladigim cicegin resmi yok oyle tek oyle gizli oyle essiz ...

ben alıyım belki gizemi ortaya çıkar,, :P

Gönderi tarihi:
476397615avvxupphaq7wv0.jpg

pazar gün çalışanlara; :P

ben yani :( neyse en azından bi çiçek aldık bu sebeple :) teşekkürler kleopatra

Gönderi tarihi:

şimdi burda gördüm birisini.... :wub::hug: çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... :blushing:

gloria'm canım ablam... :hug: bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... :clover:

ortaresimua2.jpg

benden önce yazmış ama... :blush: oysa sürpriz yapçaktım.... :wub:

Gönderi tarihi:
şimdi burda gördüm birisini.... :wub::hug: çokk özleyip iyi haberlerini beklediğim biri.... :blushing:

gloria'm canım ablam... :hug: bu güllerim senin ve inşallah güzel haberlerin için...... :clover:

ortaresimua2.jpg

internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse :) ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa :) sedoşu falan da nasıl özledimmm :( gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse :(

canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum :) bu arada seni var ya acayip cokseviyorum :)

Gönderi tarihi:
internette bi problem var bugun gidip gidip geliyo herneyse :) ben de cok ozledim sizi biliyor musunuz? bi rahat rahat takılamadım surda aylardır yaaa :) sedoşu falan da nasıl özledimmm :( gerçi kendileri beni artık ne arıyor ne soruyor, unuttu ama neyse :(

canım kelebeğim, güzel haberlerle donmeyi cok isterim buraya inşallah bi sorun olmaz, stresliyim bugunlerde ama hallolcak inanıyorum :) bu arada seni var ya acayip cokseviyorum :)

:hug: ben de senii çokkkkkkk seviyorum....... :blush::wub: en zor günümde mutluluğum olmuştun.....keşke ben de şu içindeki stresi azda olsa alabilsem içinden... :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.