Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler saol arwen ya herzaman sevilen karakter olmasan olmaz dimi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum Teşekkürler yumote.. Senle yarım kalmış bir sohbetimiz vardı, kaldığımız yerden devam edeceğiz unutma.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler pembe şekerim... teşekkür ederim canım benim... :) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 [/b] sevgiler yumote teşkler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler teşekkür ederim öğretmenim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler teşekkürler ve sevgiyle kal Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Siyah,Kleo ve Egzo'ya.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Siyah,Kleo ve Egzo'ya.. merci Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler meleğimmm çooook saoll... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğimecennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler teşekkür ederim yumote çok naziksin :clover: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Siyah,Kleo ve Egzo'ya.. sağolası abicim buda benden sana gelsin abicim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Siyah,Kleo ve Egzo'ya.. teşekkürler abicim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım, Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... Babana acil şifalar diliyorum.. Dularımız sizinle.. Allah hayırlı bir sonuç verir inşallah.. Laler için teşekkürler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Babana acil şifalar diliyorum..Dularımız sizinle.. Allah hayırlı bir sonuç verir inşallah.. Laler için teşekkürler.. ben teşekkür ederim asıl Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğime murtime sevgiler teşekküler yumoteciğim ben kendi payımı aldım çok sağol......! sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... gloria Allahtan acil şifalar dilerim dualarımız senin ve ailenle beraber.. teşekkürler çiçek için . Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bi tane gül aysum'a foruma uzun süre gelemememe rağmen beni unutmadığı için bi tane gül sen estikçe ben titrerim ' e cana yakınlığı için bi tane gül de kleopatra ' ya .. bana gıcık olduğu için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... sarı lalelerin için teşekkür ederim gloriacım inşallah en güzel şekilde atlatacak babacığın ameliyatı ve sağlığına kavuşacak. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... Allah şifa versin inşallah babanız en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur sevgigli gloria Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... herşey güzel olacak, dualarımız sizinle... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... Çok geçmiş olsun inanıyorum babacığın en kısa sürede sağlığına kavuşacak. Birbirimize ettiğimiz bu iyi niyetli dualarımız mutlaka kabul olacaktır,ve ettiğimiz her dua bizede geri dönecektir,hem karşımızda ki insana hem kendimize dua etmiş oluyoruz.Çünkü bizimde bu dualara ihtiyacımız olacak mutlaka,işte duanın en güzel fazileti burda. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin ve onların tüm yakınlarını mutlu etsin.Amin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevgili arkadaşlarım,Desteğiniz, güzel dualarınız sayesinde birşeyler yoluna girmeye başladı... Babacığım pazartesi günü ameliyatını olacak ve inanıyorum ki sağlığına da kavuşacak.. her birinizin güzel yüreğine hayranım... her birinizi ayrı ayrı oyle cok seviyorum ki... yanımda oldugunuz, varlığınızı hissettirdiğiniz, güzel yüreklerinizden gelen dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum... Beni bugüne kadar hep sarı lalelerle özdeşleştirdiniz, o halde benim canım arkadaşlarım benden size gelsin bu sarı laleler... acil şifalar dilerim....kısa zamanda düzelir inşallah Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Neyse hadi al bakalım kleopatra.. Ama suya düşmeden al..!! suya da düşebilir.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 çok çok çok çok çoookkkk teşekkür ederim hepinize Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 benden herkesciklere çiçek :clover: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.