Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yirim senin iyelik ekini Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sağol arkadaşım aldım birtane sağol arkadaşım almazsam çatlarım hehe :) dur çatlama tamam sende al.... Bana çiçek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim Benden bütün sevdiklerime ve beni sevenlere bende alabilirmiyim acaba !!! bu çiçek herkese buraya gelen ve tüm isteyenlere Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Alabilirsin tabi Ama bende alırım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. ya kralx bi de bana yalan solüyosun seviyorum diye herzaman içim. sevdiğin biri olsaydım bu listede oludum ama dimi.. sevmiyosanda bari benim gibi dürüst olabilirsin.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ya kralx bi de bana yalan solüyosun seviyorum diye herzaman içim.sevdiğin biri olsaydım bu listede oludum ama dimi.. sevmiyosanda bari benim gibi dürüst olabilirsin.. Listeye bakma sen yinede seviyorum seni.. O listede dört kişi daha var unuttuğum.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ok o zaman sallla ya aslında olesine canım sıkılınca takıldım işte Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. teşekkür ettim sedat.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. Hemen alıyorum çiçeğimi Çok teşekkürler Sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Rica ederim kızlar.. Siz daha güzllerine layıksınız.. Tabi benle geçindiğiniz sürece.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Rica ederim kızlar.. Siz daha güzllerine layıksınız.. Tabi benle geçindiğiniz sürece.. Geçinmem mi hiç Elim mahkum Geçinmeyim de dünya başımamı yıkılsın çiçeksiz kalmakta cabası Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bu çiçek herkese buraya gelen ve tüm isteyenlere ben de aldım. Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. belkim unuttukların arasındayımdır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Teşekkür ederim Sedat,güzel olmuş arkadaşım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 belkim unuttukların arasındayımdır Evet unutmuşum seni.. Teşekkür ederim Sedat,güzel olmuş arkadaşım Ben teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Rica ederim kızlar.. Siz daha güzllerine layıksınız.. Tabi benle geçindiğiniz sürece.. ehem ehem...... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 şu an forumda olanlara; Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Evet unutmuşum seni.. Ben teşekkür ederim arkadaşım.. Ama hep böyle yazarsan zorlanırız yaw.. Kleopatra;Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 şu an forumda olanlara; teşekkür ettim janem..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Taurus biraz teknolojiden faydalanalım yav:. Teşekkürler Kleopatra.07 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 E faydalan bari.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Taurus biraz teknolojiden faydalanalım yav:. Teşekkürler Kleopatra.07 nasıl yazıyonuz onu......???????? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 şu an forumda olanlara; bende aldım canım teşekkürler... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nasıl yazıyonuz onu......???????? Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. merci.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 nasıl yazıyonuz onu......???????? Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. Zor değil Kleopatra.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.