Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Kalbimde üç çiçek yetiştirdim; sevmek sevilmek ve beklemek .. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma sen olmasan cicek veren olmucak Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Yakisikli, Mavi, direnişe 3 çiçek Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Bugun comertligim tuttu bende bugun birer cicek vereyim bana cicek veren vede vermeyen herkese gelsin bu cicekler... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Ben yalnız Cloud (diğerleri kusura bakmasın) Yakışıklı,Direniş,Angel,Bursercan,Merve,Deniz,Radya,Gloria,Domuzbağı(o getti ama ossun)Enginar,Dipnot,Demirefe,Bilimselci,Dünyahepimizin,Mavi olmayan gökyüzü(yane ben) veeeeeeeee Yayamazımaaaaaaaaa....ve tüm foruma Teşekkürler mavim Bugun comertligim tuttu bende bugun birer cicek vereyim bana cicek veren vede vermeyen herkese gelsin bu cicekler... Teşekkürler Yakışıklı Teşekkürler ablacım 1 Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Biraz gecikmelide olsa bu Cicekler benden tum Annelere gelsin ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 mavime dogum gunu cicekleri Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)... 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)... Teşşekkür ederiz! Alıntı
Φ Lady Soul Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Lostsoul, figgaro ve radya. Nedene gerek yok tüm çiçekleri hakkediyorsunuz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Lostsoul, figgaro ve radya. Nedene gerek yok tüm çiçekleri hakkediyorsunuz. Teşekkürler... yeni görüyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Forumda ki Öğretmen Arkadaşlarımıza... ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Bugün büyüklerin ellerini öpenler ama para alamayanlara Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADINDA OLSUN SEVGİLERİMLE... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Tum sevdigim insanlara gelsin isim vermeme gerek yok onlar bilir kendilerini Alıntı
Φ L@e Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADINDA OLSUN SEVGİLERİMLE... Radya abla gec oldu ama tskler seninde gecmis Bayramin kutlu olsun selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Tum sevdigim insanlara gelsin isim vermeme gerek yok onlar bilir kendilerini Teşekkürler,benden de sevgilerrrr... selamlar bende forumdaki bütn arkadaşlara weriyorum bu çiçekleri Aramıza hoşgeldin L@e... Radya abla gec oldu ama tskler seninde gecmis Bayramin kutlu olsun Bende teşekkür ederim canım,mühim olan gönüller bir olsun... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2010 SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..SEVDİKLRİNİZLE SICACIK SEVGİ DOLU BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Dipnot, cloud ve sayman özlendiniz Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 Birkac kisi disinda herkese, cicek degil ama cicek kadar saf ve temiz selamlarimi gönderiyorum ve birde fazladan gönderiyorum... saygilarla Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 4 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2010 Cesarias lennartim about.me Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.