Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 tüm çiçek veren arkadaşlara veriyorum bu çiçeğimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 tüm çiçek veren arkadaşlara veriyorum bu çiçeğimi ben vermemiştim ama aldım arkadaşım sağol buda benden tüm foruma.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 çiçek veren tüm arkadaşlar sağolun varolun.. ancaak bu sayın dostun çiçeği bi türlü gözükmüyo..ne menem bişeydi acep..? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 burda işte görmüyonmu.. buyrun arkadaşlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 ben de vermedim ama hepsinden aldım,çünkü çok güzeller Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben alıyorum teşekkür ederim sevgili frozen ve egzorsist kardeşim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben de aldım,teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 İlyada,Ra_dya,Egzo ve Frozy; Çiçekler için teşekkürler.. Hepinize güzel bir Pazar ve güzel bir hafta dileklerimle.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Çiçeklerin en güzeli çiçek abbas aha buda atışma Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Çiçeklerin en güzeli çiçek abbas aha buda atışma Çiçeği ben alayım Abbası Diloş alsın Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ya şindi bu oyunu ben anlamadım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 tüm foruma İlyada,Ra_dya,Egzo ve Frozy; Çiçekler için teşekkürler.. Hepinize güzel bir Pazar ve güzel bir hafta dileklerimle.. tüm foruma teşekür..hepsinden aldım bunlarda size Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Epeydir bakamadım bende, bütün çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 çiçek veren elleriniz dert görmesin alayım bari evdekiler kurumuştu sands sen ölme emi, ya güldürükçü seni... birgün bu topicte çiçek Abbas alacağımı hiç düşünmemiştim... Suheda Abbası ben aldım, Diloş ötekini alsın... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 birde çiçek sokak var... hadi herkese yetecek kadar çiçek var orda atlayın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Frozenime, dostuma... Sadece bidenem sana... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Kadir Geceniz Mübarek olsun... Allah bu gecenin hayrına memleketimize huzur, barış ve güven getirsin... Düşmanlarımız gizli ve açık her ne planlıyorsa Allah engel olsun... Sevgiler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Çiçeği ben alayım Abbası Diloş alsın Suheda Abbası ben aldım, Diloş ötekini alsın... neler oluyo burda.. ben her ikisinide almıyorum haberiniz olsun.. çiçek veren bütün arkadaşlarım..teşekkür ederim.. bende bu mübarek günde hepimizin dualarının kabul olmasını diliyorum..ama hayırlı olanlarının.. Kandiliniz Mübarek Olsun.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 sardunyam ,diloş aldım çiçeklerinizden teşekkür ederim.. buda bende tüm foruma ve size; kadir geceniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Diloş, Spices teşekkür ederim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Küçük şeylerden mutlu olanlara.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 canım ben olabiliyom teşekkür ederim hemen alayım... Bu arada ben şimdiden Bayram Tatiline girdim... Bayramdan sonra görüşürüz baklava falan açıcam yahu işim gücüm var uğraşamam sizinle, yarın kuaföre giderim bayram bakımı falan yaptırırım uğrayamam, bayramda zaten gelemem gezip tozucam... Rua, Tengeriin Boşig ve Diloş elimi öpmeye gelcekler bayram harçlığı vercem onlara... Hepinize şimdiden iyi bayramlar Allah bayramları bayram gibi yaşatsın seviyorum sizi beaa... RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU, MUTLU VE AFİYETTE GEÇSİN İNŞALLAH... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.