Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... saoll abicimmm... çok da güzelmşş çiçeğin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 gece yağmuru ve hazırlıksız hacet...teşekkürler... bu da tüm foruma benden gelsin....eskisi kadar gelemiyorum buraya...çiçeğimi bırakayım bari.. herkese yeticek kadar bol.... Tşkler Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim.Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... Tşk ederim arkadaşım Tüm foruma, özellikle de çiçek veren dostlara.... Bundan sonraki çiçek bahçemdeki kayısı ağacı olacak, gelinliğini giydi de...Öyle güzel ki Tşkler İlyada Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Sevenlere..Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese.. sedat abicim sevip sevildiğim için bu güzel çiçeklerinden payıma düşeni alıyorum Kankim cnm benim Biras reklama girdi ama olsun artık bitane kankim tşk ederim cnm kıss ne birası bayağı reklam yapmışsın bu arada çiçek gönderen sen estikçe, ilyada ve murti ye tşk eder çiçeklerinden aldığımı söylemek isterim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... Tsk edip, mersilerim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim.Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... Sağol Arkadaşım.. Tüm foruma, özellikle de çiçek veren dostlara.... Bundan sonraki çiçek bahçemdeki kayısı ağacı olacak, gelinliğini giydi de...Öyle güzel ki Teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Ablam,Abim,Kardeşim,Dostum dediğim güzel yüreklilere... sağol canım bitanesin gece yağmuru ve hazırlıksız hacet...teşekkürler... bu da tüm foruma benden gelsin....eskisi kadar gelemiyorum buraya...çiçeğimi bırakayım bari.. herkese yeticek kadar bol.... tatlı kızım sağol Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim.Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... teşekkürler murti Tüm foruma, özellikle de çiçek veren dostlara.... Bundan sonraki çiçek bahçemdeki kayısı ağacı olacak, gelinliğini giydi de...Öyle güzel ki teşekkürler ilyadacım, kayısıyı bekliyoruz canım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Bahçemden günaydın tüm dostlarıma... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 İlyada sanada günaydın ve tşkler bu güsel manzara için Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun... kankim senin ve bütün müslüman aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun Allah tekrarına eriştirsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 İlyada,Gece'm ve Mine;Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Amin abicim Hepimizin duaları kabul olsun Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gül, O'nun adıyla özdeşleşti.. Gül , O'nunla daha da güzelleşti... Kandiliniz mübarek olsun... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Tüm forum için..... Bu mübarek gecede dualarınız kabul Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Amin abicim...Allah hepimizin dualarını kabul etsin Gül, O'nun adıyla özdeşleşti.. Gül , O'nunla daha da güzelleşti... Kandiliniz mübarek olsun... İlyada seninde kandilin mübarek,duaların kabul olsun cnm Tüm forum için..... Bu mübarek gecede dualarınız kabul Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Redblack seninde kandilin mübarek,duaların kabul olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 sevgili ilyada ve redblack sizlerinde kandili mübarek olsun Allah tekrarına eriştirmeyi nasip etsin Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Amin Kaptan...Bu vesile ile seninde kandilin mübarek,duan kabul olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim. Amin kaptan tekrar kandilin mübarek olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Gül, O'nun adıyla özdeşleşti.. Gül , O'nunla daha da güzelleşti... Kandiliniz mübarek olsun... Tüm forum için..... Bu mübarek gecede dualarınız kabul Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim. AMİN SELAM VE SALAT OLSUN... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Ablacım senin ve ailenin Mevlid Kandili mübarek olsun , Allah tekrarına eriştirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Amin Mineu'cum, hepimizin inşallah... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Ablacım Mevlid kandilin mübarek,duaların kabul olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 seninde Gecem, duaların kabul olsun, ben bu gece yolda dua edeceğim ancak çünkü Antalya otobüsünde olacağım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.