∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2014 Son iki gundur ve bugun de bir ara farkli gerekcelerle siteye erisim olanagi yoktu. Bu konuda ayni sorunu yasayan ve de bir bilgisi olan var mi? gerekcelerin ilki site'ye giris tiklandiginda, site yerine "blog 123" diye bir reklam sitesi cikiyordu. Diger gerekce ise, internet explorer siteye erisim alamiyor" gerekcesi idi. Umarim gecici bir sorundur ve Turkiye'deki internet kesimleri ile bir bagi yoktur. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Geçici bir sorun yaşadık ve düzelttik... şu anda herşey normal... Eğer IE size sorun verirse ayarlara giderek ayarları reset yapın yeniden bağlanın düzelir... Saygılar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Geçici bir sorun yaşadık ve düzelttik... şu anda herşey normal... Eğer IE size sorun verirse ayarlara giderek ayarları reset yapın yeniden bağlanın düzelir... Saygılar Yanit icin tesekkurler. O dedigin "benim teknigimi asar" Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Bu sefer de "cikis" a tiklayinca soyle bir mesaj cikti. Ha ha! Bir hata oluştu! [#2012]Çıkış yapmak için izlediğiniz link formatı geçersiz bir format. Lütfen geri dönerek tekrar tıklayınız. Yararlı Linkler•Giriş için buraya tıklayınız•Yardım dosyalarımız•Yönetimle iletişime geçiniz Tekrar linki tikladim, cikmis oldugumu gordum, yeniden giris yapip bu mesaji yazdim. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Ya çıkış yapmışsın ve seni yabancı olarak algılamış ve sana aşağıdakilerden hangisini yapmak istediğini sormuş? Bir sorun mu var? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Ya çıkış yapmışsın ve seni yabancı olarak algılamış ve sana aşağıdakilerden hangisini yapmak istediğini sormuş? Bir sorun mu var? Sorun su ben herzaman cikis yaparken beni hic "yabanci olarak algilamamisti." Bu sefer degisen ne oldu? Yani "hata nerde?" Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 gene browserınla ilgili birşeydir çok önemli değil... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Forumdan bir kaç gün olsa da uzak kalmak, sanki çok sevdiğim bir arkadaşımın evine kadar gidip sonra onu evde bulamayıp geri dönmek gibi vallahi sıkıldım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Çocuklar tatil olduğu için giriş yapıp uzun kalamıyorum forumda.Ama her sabah gözümü açtığım gibi ve gün içinde sık sık mutlaka göz gezdiriyorum. Gözümü açıp forumu görememek, mutfağa kahve yapmak için koşup, kavanozun boş olduğunu görmek gibi bir hayal kırıklığı oldu bana da.. tıklama sapığı oluyorum böyle durumlarda .. Alıntı
Φ yenilik Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 "Çoklu alıntı" her iki tarayıcı da çalışmıyor. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Bazı şeylerin hala üsünde çalışılıyor... En kısa zamanda normale dönecektir... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2014 Rapor (Rapor et özelliğini kullanan) gönderen arkadaşlar için: Biraz once söylediğim gibi bazı şeylerin üstünde çalışılıyor.... Siteyi kapatmak yerine böyle çalışmayı uygun gördük... Kısa zamanda normale dönecektir... Bu nedenle bir sorunla karşılaştığınızda şu anda rapor etmenize gerek yok... Yarına kadar hepsi düzelir... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 Arkadaşlar, Sorunların hepsi halledilmiştir... Lütfen hala hata yaşıyorsanız bu iletideki basamakları takip ediniz: http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-40-web-tarayicimin-onbellegini-nasil-temizlerim-tarayicilarin-hepsi/ Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 Arkadaşlar, Sorunların hepsi halledilmiştir... Lütfen hala hata yaşıyorsanız bu iletideki basamakları takip ediniz: http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-40-web-tarayicimin-onbellegini-nasil-temizlerim-tarayicilarin-hepsi/ Ellerine bilgine saglik, tesekkurler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.