Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 2 gün önce işe gitmek için evden çıktığında, evin biraz aşağısında eski sevgilimin beklediğini gördüm. aldırış etmeden devam ettim yoluma. Peşimden gelerek; ''gidemedim'' dedi.. ama farkında değildi ben çoktan gitmiştim ondan.. neyse... biraz konuştuk sinirlerime hakim olamadım ; ''defol git ve ömrümce karşıma çıkma''dedim.. Dedim ama kahroldum.. tamam demekle yetindi sanırım. Bir daha karşıma çıkmayacak ve bir daha onun için üzmeyeceğim kendimi.. onu çok sevdim.. herşeyiyle.. kalbiyle.. ruhuyla.. ruhuma dokunuşuyla.. beni sevişiyle.. öyle sevdim ki onu ... ve öyle sevdiki beni... ihanet edişiyle... .. Defoldu gitti işte.. . Alıntı
Φ yenilik Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 öyle sevdiki beni... ihanet edişiyle... .. Defoldu gitti işte.. . Sevgi türlerinin tümü geçicidir, görecedir. Yeni birşey veya yeni birisi çıkar eskiye eğilim azalır. Böylelikle sanki eskiye ihanet edilmiş olunur. Doğa kanunu işte. 1 Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2014 Katılıyorum size ama bu kadar da acımasız olunamazdı. teşekkürler Alıntı
Misafir berrin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Erkek iste ne bekliyorsun ki giden gitmistir gittigi gun bitmistir iyi yapmışsın:)) Alıntı
Φ ünlü sınalgıcı Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Ağzını yüzünü dağıtmamış gitmiş işte ne diye arkasından konuşuyorsun hâlâ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2014 Ağzını yüzünü dağıtmamış gitmiş işte ne diye arkasından konuşuyorsun hâlâ? dağıtsa mıymış? öyle bi hakkı olduğunu düşünüyorsunuz herhalde.. Alıntı
Φ man_Turk Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2015 Hem "defol git" deyip hem de onu acımasız görmeniz ironik. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.