Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Canım @@irinçköl Senin iç dünyanı seviyorum, doğaya, kedilere, köpeklere, insana verdiğin dostça sevgiyi ve duyarlılığı asla kaybetme Artık az kişiyiz, kendimizi ve birbirimizi koruyalım Senin sayfan için de bir açılış töreni hazırlayalım ve bakalım kurdeleyi kim kesecek Hiç unutmam, hiç unutmam, hiç unutmamDiyor birisi, yineliyorumHiç unutmam, hiç unutmam, hiç unutmamİnsan nasıl direnir başkaHiç unutma. Turgut Uyar yapsın o zaman açılışı 3 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Burayı bende bir linkle açayım dedim : http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-4093-bir-kopek-ve-down-sendromlu-bir-cocuk/ Güzel günlerde kullanın... 2 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 İkinize de çok teşekkür ederim EEE açılış ikramsız olmaz .Buyrun o zaman 3 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Ayyyy çok canım istedi hemen gidip kahve alayım İki gündür içmemek için kendimi zorluyordum, kahve tüketimim çok arttı, ama yeter gerçekten gidip alacağım ve oturup mis gibi içeceğimmmmmm. Ayrıca bugün şöyle biraz eskilere gittim ve sesini dinlemeyi çok sevdiğim ama epeydir dinlemediğim Demet Sağıroğlu'nu dinliyorum. Ve onun Ağır Roman filminin şarkısı olan "Bir Vurgun Bu Sevda"sını.. Ee hep beraber dinleyelim http://youtu.be/rKMMJcH8SMA 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 .. şimdiler de.. ahir zamanda.. öyle olacağı evvelden bildirilmiş.. simbiyozlar'ın fing attığı ortamda.. armageddon'da.. hiç kalmamış bi özellik var.. "hürmet!.." O'nda var olan.. merhaba @irinçkö l .. 3 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 herşey akılla açıklanmıyor bazı şeyler duygu işi. bu forumda benim için öyle oldu. irinçköl arkadaş Vedat Türkali seviyor, şiir seviyor bunlar ortak noktalarımız. sen bir mısrasını paylaşmıştın devamıda benden gelsin Hoş geldin!Kesilmiş bir kol gibiomuz başımızdaydı boşluğun...Hoş geldin!Ayrılık uzun sürdü.Özledik.Gözledik...Hoş geldin!Bizbıraktığın gibiyiz.Ustalaştık biraz dahataşı kırmakta,dostu düşmandan ayırmakta...Hoş geldin.Yerin hazır.Hoş geldin.Dinleyip diyecek çok.Fakat uzun söze vaktimiz yok.Yürüyelim... Nazım Hikmet 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 merhaba @irinçkö l .. Çok teşekkür ederim sn interlock merhaba herşey akılla açıklanmıyor bazı şeyler duygu işi. bu forumda benim için öyle oldu. irinçköl arkadaş Vedat Türkali seviyor, şiir seviyor bunlar ortak noktalarımız. sen bir mısrasını paylaşmıştın devamıda benden gelsin Teşekkür ederim evrimcim. 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Yuva arayan hayvan dostlarımız @@irinçköl nerede diyor ? 3 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 @irinçköl bir süredir yazmıyor, umarım iyisindir. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 .. düşüncelerimizi olumlu yalım.. negatif'ler de bize çalışsınlar.. eyi'dir..hoş'tur.. gelir.. gelir.. gelsin.. gel.. 2 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Yuva arayan hayvan dostlarımız @@irinçköl nerede diyor ? @irinçköl bir süredir yazmıyor, umarım iyisindir. .. düşüncelerimizi olumlu yalım.. negatif'ler de bize çalışsınlar.. eyi'dir..hoş'tur.. gelir.. gelir.. gelsin.. gel.. İlginiz için çok teşekkürler Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2013 Nasıl da getirttik ama Sizi buralarda görmek güzel. 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Sevgili irinçköl, kendine özgü dizelerin, sıcak ve sevgili kişiliğin, hayvan sevginle yüreğimi kazandın. Her şey ''gönlün'' gibi olsun! Ve de burada iyi ki varsın! 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Sevgili irinçköl, kendine özgü dizelerin, sıcak ve sevgili kişiliğin, hayvan sevginle yüreğimi kazandın. Her şey ''gönlün'' gibi olsun! Ve de burada iyi ki varsın! Teşekkür ederim sevgili tülvent duygular karşılıklı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.