Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 !!! BENİ GÜZEL HATIRLA !!! Beni güzel hatırla... Bunlar son satırlar,farzetki bir rüzgardım Esip geçtim hayatından Yada bir yağmur sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim Yada bir rüya idim senin için Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla... Çünkü sevdim seni ben herşeyini Sana sırdaş oldum dost oldum yar oldum Omzunda ağladım beni üzdün kınamadım Alışkındım vefasızlığına El oldun gittin aldırmadım Beni güzel hatırla... Sayfalarca mektup bıraktım sana Şiirler yazdım gözlerine baka baka Çoğunu okutmadım Sakladım içimde sevabını günahını Sessizce gittim Senden öncekiler gibi Sende anlamadın beni Beni güzel hatırla... Sana gülüşümü gözlerini sonra sesimi bıraktım En güzel şiirlerimi okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşede Vedalar bıraktım sokaklarında Ne arasan bir sevdanın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda Beni güzel hatırla... Omzunda ağladığımı düşün Birazdan telefonda konuşacağın kişi olabileceğimi düşün Sürprizleri severdim bilirsin Buda benden sana son sürprizim olsun Şimdi senle yaşanan güzel günleri ateşe veriyorum BENİ GÜZEL HATIRLA Gidiyorum... Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Canım, Sevdiğim, Yüreğim Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin... Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan... Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü, Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır... Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney içimden geldi..........olurmu deme lütfen.....hakkediyor çirkin kral......... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Anlık… rütüşsüz. Öylesi yalın Öylesi özgün tartışmasız Stabilize bir duygu Ruhların uyumluluğu ön yargısız Ki tanışmamışız daha Empatilerde bulmamışım kendimi Havada dünden kalma bir oksijen Ağlamaklı bir gülüş yakıyor gözlerimi Balkonun önünde, Nereye koysam ellerimi Ellerim var ceplerinde Biliyorum bir ihtimal gelişin Suskun olanmış en çok seven Sanırım susuşum hep bu yüzden Her tartışmada ben varım Ukala bir önsezi her şeyi frenleyen Hangi tarihte bulacak kalbim seni Söyle! Duyacak mıyım yine bana dair sözlerini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 BEN SENİ SEVDİM Mİ? Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan gecelerce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, ya sen beni ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN ben seni sevdim mi? ölesiye.... derken ne oldu bize sevgilim...ttutunduğumuz dallarımızı hangi sellere bıraktık...sen neden artık eskisi gibi değilsin içimde...ne oldu bize..dallarımızı yitirirken sele karşı sevgilerimizi bile tutamadık mı yani... ben seni sevdim mi? sevdim delicesine...derken ne oldu bize sevgilim..çığlık attığımız sokaklar neden bizim özlemimizi haykırır oldu... neden kalbin kalbimde değil sevgilim..neden yanımda değilsin... ben seni sevdim mi? sevdim hemde BUNLARIN OLACAĞINI DÜŞÜNMEDEN SEVDİM.. şiir çok hoşuma gitti..bende birşeyler karalamak istedim...yazdığım yazı bana aiittir bi yerden alıntı değil...içimin doluluğunu atmak adına iyi oldu... Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 SEVGİ NEYDİ SEVGİ NEYDİ SEVGİ İMKANSIZI YENMEK, İMKANSIZI HER YENDİĞİMDE ÇİLE ÇEKMEK. BAZEN; SEVDİĞİM KİŞİDEN AYRILMAK, BAZEN İSE GÖZ YAŞIM OLUYOR. BAZEN; SADECE ÜZÜLMEK KENDİ HALİMDE GÜLMEYİ BEKLEMEK. GÜLMEYİ BEKLERKEN HAYAL KURMAK. VEVATTA SABAHA KADAR HİÇ UYUMADAN ONU DÜŞÜNMEK. BENİM İÇİN SEVGİ, SEVDİĞİMİ BAŞKALARIYLA PAYLAŞMAK OLUYOR. BAZEN İSE DÖNÜP DOLAŞIP AYNI KİŞİYİ SEVMEK. ASLINDA SEVGİ BENİM İÇİN YAŞARKEN ÖLMEK, VE ASLINDA BENİM İÇİN SEVGİ YAŞARKEN ÖLMEK OLUYOR. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.