Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Bu hale gelmiş bir insanı, kötülükten nasıl vazgeçirebiliriz ki? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 29.11.2013 Posta Gazetesi: Ajda'dan tarihi itiraf Ajda Pekkan, önceki akşam İstanbul’da bir kebapçıda magazin muhabirlerine yemek daveti verdi Ajda Pekkan şöyle konuştu: "Ben halk tipi sanatçıyım. Ama görüntüm halk tipi değil. O paradoksu farkında olmadan ben yaratıyorum. Soğanı çok severim. Kaburga, çöp şiş ve kebaba bayılırım. Suşi ya da havyar tercihim değil. Lüks lokantalarda da görünmek istemiyorum. Mecburiyetten gidiyorum. Bir de canım bu aralar sürekli arabesk dinlemek istiyor. Not: Ajda Pekkan ev sahibi olduğu davette bol bol çiğ köfte yedi. .. bu da konuya kapak olsun.. Alıntı
Φ senatatli73 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2019 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2019 kötü insan kötüdür çokta uğraşamamak lazım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.