Φ Insomnia Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gerçekten öyle olduğu için mi? Yoksa aslında kendi sorunlarını çözmek için uğraşmak yerine kolayı seçtikleri için mi? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 hayir bence direct sucu kadinlara atamazzin ole erkeklerde var onu yapan kadin veya erkekler kendilerini gormeyenler ve aslada kendi hatalari yoktur benim enistem ole hep baskalarini suclar amcamda ama kiz kardesimde bence bu kotu bir ozellik sade kadinlara mahsus degil Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bir erkeği boş yere hiçkimse suçlamaz bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ama suçu varsa off çekeceği var hani bi laf varya 'herkes kendine göre haklıdır' diye vardır bi bildiklerii Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 kim kimi suçlar bilmiyorum ama şundan eminim ki 'orada olmayan kimse o suçludur'. bu bazen ölüler olur, bazen uzaklarda olanlar, bazen de ordan henüz ayrılanlar. ama ortada bir suç varsa ihale hep orda olmayana kalır. insanoğlunun özelliğidir bu. orda yoksa eğer insan babasına bile bırakabilir ihaleyi. bu da insaoğlunun kaypaklığıdır çok sık başıma geliyo maalesef Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 kim kimi suçlar bilmiyorum ama şundan eminim ki 'orada olmayan kimse o suçludur'. bu bazen ölüler olur, bazen uzaklarda olanlar, bazen de ordan henüz ayrılanlar. ama ortada bir suç varsa ihale hep orda olmayana kalır. insanoğlunun özelliğidir bu. orda yoksa eğer insan babasına bile bırakabilir ihaleyi. bu da insaoğlunun kaypaklığıdır çok sık başıma geliyo maalesef ne alakasi var orda olmak yada olmamakkk ne yani suclar o onda olmuyanlarami atiliyoo Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 evet aynen öyle yapılıyo. çünkü orda olmayan kişinin kendini savunma hakkı olmuyo. ve suçlayan kişinin yalanı ortaya çıkmıyo. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bu genelde böyle oluyor ama bence gerçek suçlu kendini herzaman bilir Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Suçu önce kendimizde aramak yerine hemen karşı tarafa şuçu sıvamaya kalkarız .Çünkü insanlar kendi suçlarını kabullenmede problem yaşarlar psikolojik olarak suçluluk duygusunun ağır basması nedeniyle hemen arkadaşlarının yanında karşı tarafı suçlayarak kendini haklı çıkarma uğraşında olurlar yüzleşme ve hatayı kabüllenme onlar için en zor olandır . Keşke hatalarımızı kabullenip karşı taraftan özür dileyebilsek,herşey yoluna girebilir Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 evet aynen öyle yapılıyo. çünkü orda olmayan kişinin kendini savunma hakkı olmuyo. ve suçlayan kişinin yalanı ortaya çıkmıyo. yok yok hep erkekler suçlu sen güzel yazmışsın ama...yinede erkekler suçlu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 suçu önce kendinde arayacak cesareti olmayan herkes için geçerli .. erkeği kadını yokki bunun..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 İletişim eksikliği ve olaylara sadece kendi açısından bakan her insan karşı tarafı suçlar.. bir nevi rahatlama psikolojisi.. Eğer ki,tarafsız düşünmeyi bilse,düşünebilse;ve karşıdaki insanla oturup bunları paylaşsa kendınde de suç olduğunu görecektir.. İnsanların anlaşamamalarında ki en büyük etken iletişim eksıkliğidir.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 İletişim eksikliği ve olaylara sadece kendi açısından bakan her insan karşı tarafı suçlar.. bir nevi rahatlama psikolojisi.. Eğer ki,tarafsız düşünmeyi bilse,düşünebilse;ve karşıdaki insanla oturup bunları paylaşsa kendınde de suç olduğunu görecektir.. İnsanların anlaşamamalarında ki en büyük etken iletişim eksıkliğidir.. Bir açıdan doğru ama tam olarak değil ! bunun yanında kibir ve gururu unutmamak gerek ,iletişim eksikliğinin en önemli nedenleri bunlar . işte önce o özür dilesin mantığı,bayanların herzaman herşeyi erkeklerden beklemesi erkeklerinde hırs yapması karşılıklı suçlamaları beraberinde getiriyor.............!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ne alakasi var orda olmak yada olmamakkk ne yani suclar o onda olmuyanlarami atiliyoo bence bi bakımdan doğruu çünkü benim başımada böyle şeyler çok geliyo nedense.. gerçektende orada olmayıp kendini savunamadığın içinn bütün suç senin üstüne kalıyo:( bilmiyorum benim düşncem böle Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Ben kadınların her konuda erkekleri suçladığı fikrine katılmıyorum.Maalesef bu topiği gereksiz buldum çünkü tamamen bir genelleme yapılmış..Topiği açan arkadaşımız somut örnekler verseydi belki daha akla yatkın olabilirdi..Bilmiyorum benim şahsi düşüncem bu..Kusuruma bakmayın lütfen.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 İnsanların anlaşamamalarında ki en büyük etken iletişim eksıkliğidir.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 cunku her konuda sucludurlar Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 cunku her konuda sucludurlar hah kesin bişey oldu kavga ettin şimdi acısı burada çıkar ama doğru kadınlar bir melektir Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hah kesin bişey oldu kavga ettin şimdi acısı burada çıkar ama doğru kadınlar bir melektir Ewet ewet kadınlar bir melektirr katılıorumm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 cunku her konuda sucludurlar sen böyle düşünmeye devam et. birkaç yüzyıl daha ararsın doğru erkeki. Ewet ewet kadınlar bir melektirr katılıorumm ve de çok mütevaziler Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sen böyle düşünmeye devam et. birkaç yüzyıl daha ararsın doğru erkeki. ve de çok mütevaziler AAA ona ne şüphe gerçekten doğru erkekse bizimm aramamıza gerek yokk kendii gelir zaten bana hep ööle oluyo nedense Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 AAA ona ne şüphe gerçekten doğru erkekse bizimm aramamıza gerek yokk kendii gelir zaten bana hep ööle oluyo nedense bana hep öle oluyo derken? yani birden fazla kez geldi doğru insan. doğru insan bir tanemidir yoksa birden fazlamıdır. ahanda size yeni tartışma konusu buyrun... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bana hep öle oluyo derken? yani birden fazla kez geldi doğru insan. doğru insan bir tanemidir yoksa birden fazlamıdır. ahanda size yeni tartışma konusu buyrun... muahahaha ya ben biraz şıpsewdi cinsinden olduğum için hayatımın değişik dönmelerinde doğru olduğuna inandığım insanlarla karşılaşıyorum yane napimm yapı meselesii bence doğru insan bi tane diildirr kişiden kişiye değişr aslında Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 doğru insan bir ömür paylaşabileceğin insandır diye düşünüyodum hep. ama artık biliyorum ki en azından benim bir ömür paylaşabileceğim insan yok yeryüzünde. artık doğru yanlış farketmiyo. insanlarla idare edecez bir ömür. demek yapın öyle hiç güleceğim yoktu valla Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 napimm yf.. insan birine bağlanıpp nasıl bir ömür geçirirki.. aslında son olaylardan sonra böle düşünmek en akıllaca şeyy.. kimseye bağlanmam artıkk.. Allah korusun Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Ewet ewet kadınlar bir melektirr katılıorumm evet hemen katılırsınız tabii ama taş kalpli meleklerde var..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.