Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 inekle sinek arkadas ve ayni evde yasiyorlar.bir gun gezintiden donduklerinde anahtari unuttuklarini farkediyorlar.inek anahtar deliginden bakinca anahtarin masanin ustunde oldugunu goruyor.iceriye nasil girecekler? Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Sinek kapı deliğinden girer,başındaki s harfini ineğe verir.İnekk sinek sinek inek olur.O da kapı deliğinden içeri girer..P Ben bu soruyu biyerlerde gördüm ama buradamıydı hatırlamıyorum.Benimki espirili cevap olsun hadi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 inekle sinek arkadas ve ayni evde yasiyorlar.bir gun gezintiden donduklerinde anahtari unuttuklarini farkediyorlar.inek anahtar deliginden bakinca anahtarin masanin ustunde oldugunu goruyor.iceriye nasil girecekler? ben sormuştum ilk üye olduğumda bayağıda geyiği yapılmıştı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 yenilerin geleneksel sorusu mu bu yani.?acemilik iste..... Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 anahtar masanın üzerinde olduğuna göre kapı kilitli deyildir, dolayısıyla kapıyı açıp girerler okey mi ? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 anahtar masanın üzerinde olduğuna göre kapı kilitli deyildir, dolayısıyla kapıyı açıp girerler okey mi ? usgunum..ama bunu cok karmasik,zor bir zeka sorusu olarak dusunmeyin lutfen.foruma kapak atabilmek icin ucu espriye dokunan bi sorucuk sadece...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 İnek sineğe hadi delikten gir de anahtarı bana getir der.Zaten inekte öyle düşünmüştür demi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 İnek sineğe hadi delikten gir de anahtarı bana getir der.Zaten inekte öyle düşünmüştür demi.. yawf bi seyi de bilmeyin e mi?neyse ben kapagi attim ya ona bakin siz.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ben verdim ya cevabı anahtar masanın üzerinde olduğuna göre kapı kilitli deyildir, dolayısıyla kapıyı açıp girerler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 İnek sineğe hadi delikten gir de anahtarı bana getir der. evett inekte aynen senın gibi düşünmüş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ahhaaaa ahaaaa ben de sedelinanın verdiği cevabı bekliyordummmm bakalım ne zaman bu cevabı verecekler diye... Kız senden başkası da vermezdi bu cevabı ha biliyorsun tabiii kimse sana kızamaz... Herkese nazın geçer ondan yani... Mahallemin kızı benimmmmm seni seviyorummmm beeeee Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 anahtar masanın üzerinde olduğuna göre kapı kilitli deyildir, dolayısıyla kapıyı açıp girerler okey mi ? puhahaha...evet abi..cevap budur yani...anahtar masanın üzerinde ise kapı kilitli olamaz....banane Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yaw kapinin disarda kolu yoksa nasil acicaak?benim basima geldi,kredi karti,tornavida falan ise yarayabilir ama hirsizlar usta daha cok. simdi sinek delikten girip anahtari getirir diyecek birisi... duscek yanii sazan olayi...ben de inek de oyle dusunmus diyceem ve kopulacak.tabi samimiyet cok onemli..herkese tesekkurlerimle.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 yaw kapinin disarda kolu yoksa nasil acicaak?benim basima geldi,kredi karti,tornavida falan ise yarayabilir ama hirsizlar usta daha cok. simdi sinek delikten girip anahtari getirir diyecek birisi... duscek yanii sazan olayi...ben de inek de oyle dusunmus diyceem ve kopulacak.tabi samimiyet cok onemli..herkese tesekkurlerimle.... yukardakı düşeni göremedın mı arkadaşım Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 alakası yok..soyut soruya boole soyut cevap yaani..çok da surrealist oldu hoş oldu Alıntı
Misafir Çilingir Noel Baba Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2021 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2021 Çilingir çağırırlar ama Noel baba 🎅 gelir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.