Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bırakın benim ençok sevdiğim üyeyi,sedoş artık beni sevmiyor yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben de herkesi seviyorum ama sedelina taurus gull ve sardunyamın yeri ayrı valla ne yalan soylimmmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bırakın benim ençok sevdiğim üyeyi,sedoş artık beni sevmiyor yaa.. tuttuuuuuu hemde tam ısabetttt Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 evet açıklıyorum taurusmutis, sedelina, tan, gloria, artos, gull, paula, onların yeride bende apayrı... özellerim benim onlar, çatlaklar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 hepsini seviyorum gece yağmuru gülsün seranade arman mineu myticriver made sedelina genel olarak herkesi seviyorum Bende seni çok seviyorum ablacımm kankim ve ece ablam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yazmadığın kaldı mı ki???? yaw aslında birbirimizi sevmesek burda olmayız öyle değil mi?? ama insan bazen sevildiğini duymak ister; ben hepinizi çook sevdim ve benimle paylaştığınız herşey içinde çook teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Herkesi seviyom ben yaaa amaaaa En çok sevdiklerm:paula,aça,celine,sedelina Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 burda tanıdığım herkezi sefiyom Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kankim ve ece ablam bende seni seviyorum kuşum ece ablamıda tabi ki efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal teşekkürler paula senide seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum Tşkederim Paula Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum teşekkürler paula en sevdiklerinin arasına girmek için mücadele edeceğim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 paulam saolasın bi tek sen mi seviyon beni diğerleri nerde acaba olsun be ben herkesi seviyom kimler mi paulam, eureka,aysum,taurusmutis,medikal,exce,natalia,yağmurum,sardunyam,sedelinam, gloria,celine,tan,mineu,gülsün,modernjames, tas şimdilik hatırladıklarım bu kadar umarım unuttuğum yoktur Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 saol yumote bende seni sefiom Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kimler mi paulam, eureka,aysum,taurusmutis,medikal,exce,natalia,yağmurum,sardunyam,sedelinam, gloria,celine,tan,mineu,gülsün,modernjames, tas teşekkürler yumoş bende sisleri seviyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 paulam, eureka,aysum,taurusmutis,medikal,exce,natalia,yağmurum,sardunyam,sedelinam, gloria,celine,tan,mineu,gülsün,modernjames, tas Yumotem bende seni seviyorum Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 oo cok sayami natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini bende seni seviyorum gülsüncüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 yumotem gülsünüm bende sizi çook seviyommm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bende sizi çok seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Toptan sevişios ha Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez.. Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır.. Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum... Saygılar-sevgiler... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez.. Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır.. Not: Gülsün, mineu, tarausmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum... Saygılar-sevgiler... Hiç olmazsa nickimi doğru yaz ,ya da yazma hiç..Hislerimiz karşılıklı.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez.. Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır.. Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum... Saygılar-sevgiler... Bis de seni sevios Anaa sen Gülsün'ü nie sevmion Çok şekerdir benim vişnem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Daha önce de söylemiştim;şu bu diye ayırmak bana göre değil.Sorun yaşamadığım tüm arkadaşlarımı tüm formdaşlarımı seviyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.