Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bırakın benim ençok sevdiğim üyeyi,sedoş artık beni sevmiyor yaa.. :crying:

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ben de herkesi seviyorum ama sedelina taurus gull ve sardunyamın yeri ayrı valla ne yalan soylimmmmm

Gönderi tarihi:
Bırakın benim ençok sevdiğim üyeyi,sedoş artık beni sevmiyor yaa.. :crying:

tuttuuuuuu hemde tam ısabetttt :angry:

Gönderi tarihi:

yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım ;)

efendim sıradan başlıyorum :) : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim :clover:

ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal :clover:

şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum :clover::clover:

Gönderi tarihi:

yazmadığın kaldı mı ki???? :lol:

yaw aslında birbirimizi sevmesek burda olmayız öyle değil mi?? :wub:

ama insan bazen sevildiğini duymak ister; ben hepinizi çook sevdim ve benimle paylaştığınız herşey içinde çook teşekkür ederim :sweatingbullets::wub:

Gönderi tarihi:

Herkesi seviyom ben yaaa amaaaa

En çok sevdiklerm:paula,aça,celine,sedelina

Gönderi tarihi:

kankim ve ece ablam :hug:

bende seni seviyorum kuşum :hug::wub: ece ablamıda tabi ki :hug:

efendim sıradan başlıyorum :) : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim :clover:

ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal :clover:

teşekkürler paula :clover:

senide seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum :clover::clover:

Tşkederim Paula ;):clover:

Gönderi tarihi:

teşekkürler paula en sevdiklerinin arasına girmek için mücadele edeceğim :D:clover:

Gönderi tarihi:

paulam saolasın bi tek sen mi seviyon beni diğerleri nerde acaba :(

olsun be ben herkesi seviyom

kimler mi

paulam, eureka,aysum,taurusmutis,medikal,exce,natalia,yağmurum,sardunyam,sedelinam,

gloria,celine,tan,mineu,gülsün,modernjames, tas

şimdilik hatırladıklarım bu kadar umarım unuttuğum yoktur :)

Gönderi tarihi:

kimler mi

paulam, eureka,aysum,taurusmutis,medikal,exce,natalia,yağmurum,sardunyam,sedelinam,

gloria,celine,tan,mineu,gülsün,modernjames, tas

teşekkürler yumoş bende sisleri seviyom :):clover:

Gönderi tarihi:

oo cok :P sayami :unsure:

natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim :) cok seviyorum hepsini :wub::clover:

Gönderi tarihi:

natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim :) cok seviyorum hepsini :wub::clover:

bende seni seviyorum gülsüncüm :hug::wub:

Gönderi tarihi:

yumotem gülsünüm bende sizi çook seviyommm :hug:^_^

Gönderi tarihi:

Toptan sevişios ha :lol::sweatingbullets::blushing:

Gönderi tarihi:

BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım

ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım

FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum

NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir

ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur..

MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok..

Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez..

Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır..

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

Gönderi tarihi:

NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir

ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur..

MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok..

Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez..

Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır..

Not: Gülsün, mineu, tarausmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

Hiç olmazsa nickimi doğru yaz ,ya da yazma hiç..Hislerimiz karşılıklı.. ;)

Gönderi tarihi:

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

Bis de seni sevios :P

Anaa sen Gülsün'ü nie sevmion :( Çok şekerdir benim vişnem :wub:

Gönderi tarihi:

Daha önce de söylemiştim;şu bu diye ayırmak bana göre değil.Sorun yaşamadığım tüm arkadaşlarımı tüm formdaşlarımı seviyorum..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.