Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım ben de var mıyım listende, hani tanıştığımıza memnun olduk ya o yüzden soruyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben de var mıyım listende, hani tanıştığımıza memnun olduk ya o yüzden soruyorum bi eksik bi fazla farketmez, tabii listeme girdin seni de seviyorum butterfly kiss, çok sıcak kanlı birisin niye sevmim ki... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben de seni sevdim gloria Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 site kelebekten geçilmiyo valla.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 he valla, bi de hepsinde kanat var neyseki allahtan benim kanatlarım yok ama bu işler kıdeme bakar, ilk kanatlı benim, ben meleğim, onlar kelebek hehe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 he valla, bi de hepsinde kanat var neyseki allahtan benim kanatlarım yok ama bu işler kıdeme bakar, ilk kanatlı benim, ben meleğim, onlar kelebek hehe he ya nedir bu kanat, kelebek merakı anlamadım ben de ama allahtan benim de kanatlarım falan yok Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 kanatlılar familyası diye bi başlık açalım bari Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben yine bişiler seziyorum hadi hayırlısı... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 burada herkes uçmuş ya; Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Ya kanatlılara bu kadar rağbet varda,neden tavuk nicki alınmıyor.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Ya kanatlılara bu kadar rağbet varda,neden tavuk nicki alınmıyor.. biliyorsun 3 günlük dünyada yaşıyorlar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yok yok..Onlar bizim kelebeklerimiz,aramızda çok uzun yaşarlar inşallah.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 biz tek kediyiz ama kelebekler kadar saygı yok Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Hiii..Sen benim biricik kedimsin.Dile benden ne dilersen.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 biz tek kediyiz ama kelebekler kadar saygı yok Kıs ilk defa sana katılıorum Sana böle bişi yapıorum Allah'ım Bu forumda kedilere gereken önem verilmio Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Eyvah eyvah..Bu bir kedi hareketine dönüşüyor galiba.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 artık çok geç,birgünde halimiz hatrımıs sorulmuyor,ithal mama alınmıyor,dışlanıyorusss haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :lol: Sen bari tek kal Ortalıkta bir sürü kelebek var zaten.. Kedimiz bari bir tane olsun. Bu gidişle hayvanat bahçesi olmasa da Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 artık çok geç,birgünde halimiz hatrımıs sorulmuyor,ithal mama alınmıyor,dışlanıyorusss haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :lol: benden iyisin şükret haline ;ben derdimi bilem anlatamıyom, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ayy canlarım benimmm evet ben tek kediyim yaşasınnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 teşekkür ederim doktor bey.... saymakla bitmez ama onlar zaten kendilerini cok iyi biliyorlar... hepinizi cok seviyorum benim arkadaşlarım ........... artık çok geç,birgünde halimiz hatrımıs sorulmuyor,ithal mama alınmıyor,dışlanıyorusss haklarımız yeterince savunulmuyor,tek başıma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :lol: yapma pisicik yaw...senden rahatı yook şu dünyada.... sevilen sevildiğini bilir zaten, sözlerin önemi bir yere kadar...... sizleri seviyorum.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sevdiklerim çok fazla şimdi uzun bir liste olacak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Tüh!! Üşengeçler sizi.. Ben ikinizi de seviyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sen estikçe ^^esra^^ bi kere gördüm ama olsun taurus kaan sizleri seviyorum ha bi de bu sabah itibariyle listeme gloriayı da ekledim (hakkımda yazdıklarını okudum, çok teşekkür ederim, sen çok iyisin) seni de seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben heç kimseyi sevmiyom kendimden başka Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.