Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 neyin çözümü elişim düğüm düğüm oldu onu çözmeye çalışıyom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 elişim düğüm düğüm oldu onu çözmeye çalışıyom ne örüyosun bakim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ne örüyosun bakim çorab Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çorab benim başıma çorap örmüyosundur inşallah Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çorab bendensin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 benim başıma çorap örmüyosundur inşallah imkansız örsen örsen sen birilerinin başına çorap örersin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 imkansız örsen örsen sen birilerinin başına çorap örersin ben öyle şey yapmam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....! abimsin... canımsın... bir insanı kimse özlemez mi yaa hem kötü kedi hem kara kedisinn medisinn emmee kıss benn senii ösledimm beee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Bozan,sardunyam,jön,keskin kalem,politika,frozen,marti name,la bohame,asiye nasılkurtulur,seyrekler,suheda,by xman ve daha niceleri... Açık yüreklilikleriyle kendilerini sevdirmiş üyeler.Ben sevmeyip ne ypapacağım........... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Bozan,sardunyam,jön,keskin kalem,politika,frozen,marti name,la bohame,asiye nasılkurtulur,seyrekler,suheda,by xman ve daha niceleri... Açık yüreklilikleriyle kendilerini sevdirmiş üyeler.Ben sevmeyip ne ypapacağım........... teşekkürler arkadaşım açık yürekli olmak en güzeli sende öylesin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bozan,sardunyam,jön,keskin kalem,politika,frozen,marti name,la bohame,asiye nasılkurtulur,seyrekler,suheda,by xman ve daha niceleri... Açık yüreklilikleriyle kendilerini sevdirmiş üyeler.Ben sevmeyip ne ypapacağım........... Yüreği ortada konuşanlardan biride sensin ve bunu çok güzel başarıyorsun. Tarafımdan seviliyor ve saygı duyuluyorsun,her dürüst insana karşı hissettiğim gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Beni seveni de, sevmeyeni de... Ben severim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sevmeyi severim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. Teşekkür ederim arkadaşım,bende seni seviyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. tşkür ederim, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. teşekkür ederim kral, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. teşekkür ederim doktor... bende seni sefiorum...delü kahrı çekmesi zordur... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 kimse beni sevmiyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Öyle deme yaw,seni de severiz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 kimse beni sevmiyo kıs sen aşk kadınısın seni herkes sever Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Öyle deme yaw,seni de severiz.. ay sağol kıs sen aşk kadınısın seni herkes sever bende herkesi severim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. biz de seni severiz yane ben çok saol bi de ayrıca cevriyeyi sevmem banane Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sen git oyuncak ayını sev hıııııh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Senide sevdim cevriye.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.