Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2010 Unuttuklarım olursa lütfen şimdiden kusuruma bakmasın Tabi ki en çok sevdiğim canım kankitom,kardeşim,dostum, çatlak süvarim, kuşum benim gece yağmurum Sonra angelflower, sardunyam, güzelyaz'ım, radya'm, deniz kızı, natalim, tan vakti, sedoşum, erbay, zeynepp, jön, meydünüm, gelincik, kralx, bursercan, paulam, ilyada ablam, adrenalin, berceste, xminex adaşım, taurus abim, verdinazcım, MERVE, Erdal abim, egzocum, aysum, frozenim, küçük kedim AÇA'm, gülsünüm, leylam, gloria'm, mavi olmayan gökyüzü, sen estikçe ben titrerim, yumotem, diloşum, sayman abim, karçiçeğim, siyahx, murti ve tabiki bi tanecik kaptanımız focal hepinizi çok seviyorum Unutmadan sevgili canugur kardeşimizi de anmadan geçmeyelim Toğrağın bol olsun kardeşim, nur içinde yat Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Çok duygulandım ... Duygulanma sarı şekerim, ben seni unuturmuyum hiç foruma çok fazla gelmesemde, uğrayamasamda hiç kimseyi unutmam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Duygularımız karşılıklı mineucum.... keşke eskisi gibi daha sık bizlerle olsan canım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2010 Duygulanma sarı şekerim, ben seni unuturmuyum hiç foruma çok fazla gelmesemde, uğrayamasamda hiç kimseyi unutmam Çok uzun zamandır girememiştim foruma. Girdiğimde de bu iletiyle karşılaşınca çok mutlu olduuuum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2010 Duygularımız karşılıklı mineucum.... keşke eskisi gibi daha sık bizlerle olsan canım... Ablacım eski tadı, neşeyi bulamıyorum forumda keşke sadece ben değilde bu saydığım isimlerin hepsi tekrardan sık sık burda bir araya gelsek ne güzel olurdu inşallah bundan sonra daha sık gelmeye çalışıcam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2010 Çok uzun zamandır girememiştim foruma. Girdiğimde de bu iletiyle karşılaşınca çok mutlu olduuuum canım benim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2010 hımm demekki ben sonraki kısımda yer alıyomuşum bu durumda toprağımı ortadan kaldırmam gerek Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2010 hımm demekki ben sonraki kısımda yer alıyomuşum bu durumda toprağımı ortadan kaldırmam gerek smileni yiriim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2010 Unuttuklarım olursa lütfen şimdiden kusuruma bakmasın Tabi ki en çok sevdiğim canım kankitom,kardeşim,dostum, çatlak süvarim, kuşum benim gece yağmurum Sonra angelflower, sardunyam, güzelyaz'ım, radya'm, deniz kızı, natalim, tan vakti, sedoşum, erbay, zeynepp, jön, meydünüm, gelincik, kralx, bursercan, paulam, ilyada ablam, adrenalin, berceste, xminex adaşım, taurus abim, verdinazcım, MERVE, Erdal abim, egzocum, aysum, frozenim, küçük kedim AÇA'm, gülsünüm, leylam, gloria'm, mavi olmayan gökyüzü, sen estikçe ben titrerim, yumotem, diloşum, sayman abim, karçiçeğim, siyahx, murti ve tabiki bi tanecik kaptanımız focal hepinizi çok seviyorum Unutmadan sevgili canugur kardeşimizi de anmadan geçmeyelim Toğrağın bol olsun kardeşim, nur içinde yat Hala güzel gelinimsin, teşekkür ederim.. (Ama kırpık gözümü unutmuşsun, görmedim sanma.. ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 hımm demekki ben sonraki kısımda yer alıyomuşum bu durumda toprağımı ortadan kaldırmam gerek Sonraki kısım falan yok be jönüm ahmetim forum denilince aklıma ilk gelen o napiim kankitom o benim Hala güzel gelinimsin, teşekkür ederim.. (Ama kırpık gözümü unutmuşsun, görmedim sanma.. ) Abicim benim ben teşekkür ederim Aaaa evet unutmuşum kırpık gözü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.