Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yuk yaaa kendi belirtilerini neden benim üserime atıyorsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 kıss kankim burası da güsel bi topic mahvetmeyelim ne dersin Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 en çok sevdiğim üye tabiki naomi kempıl Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sıralama gelişi güzel yapılmış olup değeriniz bende aynıdır dostlarım hıh Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Şalvarını..pardon fosforunu aşağı çektiğim.. ve sevdiğim üye cevriyem... sağol adamım, şalvarımı istersen hatıra olarak verebilirim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 şu an hatırlayamadığım arkadaşlar mutlaka vardır aklıma geldikçe ekleyeceğim diğer arkadaşları tanımadığım için listeme eklemedim ama tanıdıkça ekleyeceğim .... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 tşk ler focalcim bisde seni seviyorus Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sen olmadığın kesin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sen olmadığın kesin pardon Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ne kadar masum bi pardon öyle kıyamam ben sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ne kadar masum bi pardon öyle kıyamam ben sana pardon kıss kankim çok mu acıklı olmuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Efet Küççük Emrah gibim Acıların çocuguyum Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 hemde nasıl içimi parçaladın gece yağmurunun kankisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 hemde nasıl içimi parçaladın gece yağmurunun kankisi bu kadar zorlanma bana kısaca mineu diyebilirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bende diyebilirmiyim kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bende diyebilirmiyim kankim duymamış ay pardon okumamış olayım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Focal.. teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 gece yağmuru ve kankisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 duymamış ay pardon okumamış olayım ii peki gece yağmuru ve kankisi bisde seni seviyos, demi kankim Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 kankin aynı fikirde değil ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss Sessizliğin kızı şimdiki adıyla Yağmurun kızı listende yeniden yer almak mutluluk verici.. çok teşekkür ederim canım...bunlar senin için... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 gece yağmuru ve kankisi tşk ler bisde seni seviyos, demi kankim kıss kankim sen bi işler mi karıştırıyosun yine mahşer bakışlı falan haaaaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sıralama gelişi güzel yapılmış olup değeriniz bende aynıdır dostlarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.