Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 "Kanser Yok B17 Eksikliği Var" başlığı altında B17 vitaminin öneminden ve buğday çimi ve şırasının faydalarından bahsedilmişti. Konuya göz atmak isteyenler bu linke tıklayabilir. Buğday Şırası Nasıl Yapılır: Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur.Üzerine 3 bardak su -klorlu olmamak şartıyla- ilave edilir.Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir.Bu ilk su kullanılmaz dökülür.Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Dr. İlhami Güneral'e göre: Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir. Buğday müthiş bir kanser ilacıdır. Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır. Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir. Taze olarak kullanılan buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunur. Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir. Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi, doğanın en güçlü anti kanseri olan ‘laetril’ içermektedir. Bu arada süper bir açıklama daha: Buğday çimi suyu özellikle kilo sorunu olan ve diyet yapan kişilerin vücudundaki yağ yakışının hızlanmasına olanak sağlarmış. Alıntı
Φ Defensive Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2014 bilgiler için teşekkürler Alıntı
Misafir engin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2014 Ben behçet hastasıyım vede bagisiklik sistemim zayıf bana ne gibi faydaları olur yada zarari olur? Alıntı
Misafir Tatli kadin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2015 Her gun mu icilecek ne kadar zaman kullanilmali zayiflamak icin yardimcimidir diyebete iyi gelir mi Alıntı
Misafir Ares Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2015 Gunde kac kez icilir n kadar süre kullanılır Alıntı
Φ fgrsu Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2017 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2017 ben buğday şırasını hazırladım,2.gün sanırım artık içilmesi gerekiyor. Ancak bir kaç sorum olacak. Bu bir litre şırayı ne kadar aralıklarla tüketebiliriz. Birde kalan buğday tohumları atılacak mı tekrar şıra mı yapılacak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.