Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 eee dostum Amerikayıda yöneten İlluminati patronları var mı ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 eee dostum Amerikayıda yöneten İlluminati patronları var mı ? Konu ABD'yi kiminyonettigi degil; emperyalist zihniyetin kendi cikari adina her turlu insandisi ve insanldisi dusunce ve davranisi kendine "mubah/mesru" olarak almasi ve bunu da gucu/otoritesi ve ideolojisi ile yurutmesidir. Iste bu zihniyet kendi halkini bile kastliama goturecek kadar gozu karadir. Cunku emperyalizmin zihniyetinde insanoglunun nitelik degeri yoktur, insanoglu bu zihniyet icin sadece her turlu ekonomik/politik ve diplomatik cikarin guc ve otorite amaci yolunda harcanacak kullanilacak bir madde ya da kuldur. O yuzden konu inanc degil; gozlemdir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Peki bana gözleme göre bir tane kesin örnek verir misin ? Bak iddia demiyorum kesin bir örnek diyorum Bunca şeyleri Amerikanın yaptığının/yaptırdığının kesin bir örneği olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Peki bana gözleme göre bir tane kesin örnek verir misin ? Bak iddia demiyorum kesin bir örnek diyorum Bunca şeyleri Amerikanın yaptığının/yaptırdığının kesin bir örneği olsun Eger ingilkizcen varsa; ikiz kuleler ile ilgili sitelere gir. Bak bir tane ornek. http://www.911truth.org/ Bu da tam kuleler yikilirken cekilen videolar ve konusmalar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 http://911truthnews.com/the-facts-speak-for-themselves/ http://vimeo.com/23973666 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Bana bu videoda ne gördüğünü açıklar mısın ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Bana bu videoda ne gördüğünü açıklar mısın ? Hangi videoda. Bak onemli olan ikiz kulelerin nasil onceden cokuse hazirlandigi. Ucaklarin ikiz kulelere ucarken ayni sekilde tatbikatlar oldugu. Bush'un hemen sonra yaptigi terorizm aciklamasi. Onca kargasadan yanmamis olarak bulunan pasaport. Kisaca ikiz kulelerin onceden cokertilmeye hazirlandiginin her turlu bilimsel aciklamasi. Tum bu aciklamalara ABD yetkililerinin yanit verememesi. En basta iki ucagin o sekilde iki kuleye carpisinda iki kulenin de ve hatta ucuncu ucak carpmayan yuksek binanin yikilisinin da bilimsel bir mantiksal olabilirlik olanagi yoktur. Ikiz kuleler ancak imha edilecek bir binanin iceriden dosenen patlayicilari ile cokertilmistir. Ucaklar sadece ABD'nin Afganistan'a saldirabilmesi ve teror propagandasi yapabilmesi icin birer tetikleyicidir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Hangi videoda. Bak onemli olan ikiz kulelerin nasil onceden cokuse hazirlandigi. Ucaklarin ikiz kulelere ucarken ayni sekilde tatbikatlar oldugu. Bush'un hemen sonra yaptigi terorizm aciklamasi. Onca kargasadan yanmamis olarak bulunan pasaport. Kisaca ikiz kulelerin onceden cokertilmeye hazirlandiginin her turlu bilimsel aciklamasi. Tum bu aciklamalara ABD yetkililerinin yanit verememesi. En basta iki ucagin o sekilde iki kuleye carpisinda iki kulenin de ve hatta ucuncu ucak carpmayan yuksek binanin yikilisinin da bilimsel bir mantiksal olabilirlik olanagi yoktur. Ikiz kuleler ancak imha edilecek bir binanin iceriden dosenen patlayicilari ile cokertilmistir. Ucaklar sadece ABD'nin Afganistan'a saldirabilmesi ve teror propagandasi yapabilmesi icin birer tetikleyicidir. Allah aşkına kim diyor bunları ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Allah aşkına kim diyor bunları ? Butun bunlar belgeleri ile aciklandi. Hatta bu konuda bir dunya bilimciler grubu kuruldu. Yalniz Bush ve ekibi bunlara yanit vermedi. Verdigim 9/11 truth linkini oku, yalniz ingilizce birde turkce verdigim videoyu izle. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Hangi belgelerle açıklanmış ne olur bir göster..Olayın zaten inançsal yönünden bakmıyoruz ne diye iddialarla vakit kaybediyoruz onu anlamadım.. Hangi belgeymiş ? İkizkulelerin nasıl yıkıldığının videosu açık açık varken daha önce sinsice yerleşmiş bombalarla yıkıldığına nasıl inandın ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Hangi belgelerle açıklanmış ne olur bir göster..Olayın zaten inançsal yönünden bakmıyoruz ne diye iddialarla vakit kaybediyoruz onu anlamadım.. Hangi belgeymiş ? İkizkulelerin nasıl yıkıldığının videosu açık açık varken daha önce sinsice yerleşmiş bombalarla yıkıldığına nasıl inandın ? Learn more by watching collapse videos of WTC 7 Read about The Failure to Defend the Skies Read the 9/11 Commission Report, its Omissions and Distortions, and the Family Steering Committee’s response Review the NIST reports for the World Trade Center and watch critiques of the NIST reports for WTC 7 and the Towers Visit 9/11Research.com, Scholars for 9/11 Truth and Justice, Architects and Engineers for 9/11 Truth, David Chandler and Jon Cole’s 911 Speak Out, and Frank Legge’s The Science of 9/11. Sift through the History Commons Complete 9/11 Timeline and visit the International Center for 9/11 Studies View James Corbett’s 5-minute video on 9/11 Read the news at 9/11Blogger.com and GlobalResearch.ca Consider the 9/11 Consensus Points Read Kevin Ryan’s blog at Dig Within, and the blog at Shoestring 9/11 Cunku ucak carpiminda bir kule oyle yikilmaz. Bu fizik bilimidir. En fazla ucak binayi carptigi yerden boler ve ust kisim asagiya duser. O binanin celik halatlardan yapildigi ve atesin bile zor eritecegi bilim adamlarinca ispatlanmis. Bir daha soyluyorum, bunlar inanc degil; bilimsel aciklama ve gozlem. Professionals for 9/11 Truth Architects and Engineers for 9/11 Truth Consensus911.org Firefighters for 9/11 Truth Lawyers for 9/11 Truth Media Professionals for 9/11 Truth Medical Professionals for 9/11 Truth Patriots Question 9/11 Political Leaders for 9/11 Truth Religious Leaders for 9/11 Truth Scholars for 9/11 Truth & Justice Scientists for 9/11 Truth Scientists - Journal of 9/11 Studies The Science of 9/11 Researchers - Complete 9/11 Timeline Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 "Onca kargasadan yanmamis olarak bulunan pasaport." Varsayalımki böyle oldu...Amerika herşeyi planladı fakat hiç yanmamış pasaport herşeyi ortaya çıkarttı Sanki Amerika yapsa pasaportun bulunma ihtimali olurdu ya "Bush'un hemen sonra yaptigi terorizm aciklamasi" Tabiki açıklama yapılacak..Atıyorum bizden bir yer seç bombalı saldırı olsun 1 saat sonra Başbakanın bu saldırının teröristler tarafından gerçekleştirildiğini söylemesi ve intikam alınacaktır demesi o ülkenin kendi kendini vurduğu anlamınamı gelir ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Şimdi bunların hepsi kanıt fakat bizim ülkeye 2 yıl sonra gelecek sanırım madem hepsi açık bir belgede onca amerikan düşmanı bunları hiç görmemiş mi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Türkçe bir siteden 911/truth tanımı 11 eylül operasyonuydu, içeriden desteklendi, mesteklendi konulu olağan ve beklenen komplo iddialarının şemsiye organizasyonu. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Türkçe bir siteden 911/truth tanımı 11 eylül operasyonuydu, içeriden desteklendi, mesteklendi konulu olağan ve beklenen komplo iddialarının şemsiye organizasyonu. Bak once iki konunun birbirinden farkini ortaya koyalim. Komplo teorileri Bilimsel olgular ve gozlem Beni ilgilendiren ikincisidir ve bunun ile ilgili sana linkleri de verdim. Okuman lazim ki, karsi cikisini bilimsel olarak degerlendirebilelim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Şimdi bunların hepsi kanıt fakat bizim ülkeye 2 yıl sonra gelecek sanırım madem hepsi açık bir belgede onca amerikan düşmanı bunları hiç görmemiş mi Neyi gormemis mi? Ilk operasyon SSCB'nin soros ideolojisi ile yikilisidir. 9/11 'de yeni emperyalizmin aciliminin temelidir. Zaten terorizmin kurucusu da emperyalist zihniyettir. El-kaide onlarin orgutudur. Bu orgut ve terorizm iki turlu kullanildi, hem islam ulkelerini teorist gostermek hem de dunyaya terorizm korkusu salmak. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 "Onca kargasadan yanmamis olarak bulunan pasaport." Varsayalımki böyle oldu...Amerika herşeyi planladı fakat hiç yanmamış pasaport herşeyi ortaya çıkarttı Sanki Amerika yapsa pasaportun bulunma ihtimali olurdu ya "Bush'un hemen sonra yaptigi terorizm aciklamasi" Tabiki açıklama yapılacak..Atıyorum bizden bir yer seç bombalı saldırı olsun 1 saat sonra Başbakanın bu saldırının teröristler tarafından gerçekleştirildiğini söylemesi ve intikam alınacaktır demesi o ülkenin kendi kendini vurduğu anlamınamı gelir ? Bak bir uklke baskani once olayin vahmetini ve ABD halkina taziyelerini iletir. Otur saldiri sonrasi konusmasini dinle. Usama Bin Laden'in adini dunya ilk defa bu aciklama ile duydu. Halbuki bu teroristi Afganistan'da SSCB uzerine suren yine ABD idi. Yani onun adami. Neyse bu baslik bu konunun basligi degil, yalniz uzerinden bunca yil gecmesine ragmen; senin bu konudaki bilgi yetersizligin beni "sasirtti" dogrusu. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Dostum bu nasıl bilimsellikki ikizkulelerim yıkılışı açık açık kameralarda görüntülenmişken bombalarla patlatıldığını kanıtlandığını iddaa ediliyor ? Yoksa Amerika'nın bu görüntülerde parmağı var Yetkililer bu konu hakkında uçakların el kaide örgütleri tarafından çalındığını ve eyleminde El kaide tarafından gerçekleştirildiğide açık açık söylendi Verdiğin yazıda ise hiç cevap vermediklerini dile getirmişsin Sitede yazılar benim için nitelik taşımaz o sitelerdeki benzer şeyler HY sitelerindede var eğer her bilimsel denilen yazıyı kafaya atsaydım işim iş Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Bak bir uklke baskani once olayin vahmetini ve ABD halkina taziyelerini iletir. Otur saldiri sonrasi konusmasini dinle. Usama Bin Laden'in adini dunya ilk defa bu aciklama ile duydu. Halbuki bu teroristi Afganistan'da SSCB uzerine suren yine ABD idi. Yani onun adami. Neyse bu baslik bu konunun basligi degil, yalniz uzerinden bunca yil gecmesine ragmen; senin bu konudaki bilgi yetersizligin beni "sasirtti" dogrusu. Aynısını Recep Tayyip erdoğan yaptı..Geçen sene 300 kişi ülkeye girdi ve 50 resmi olarak ve kendilerinin iddaa ettiği 250 türk askeri öldürüldü..Bush konuşmasının aynısını hem Abdullah Gül hem Recep Tayyip Erdoğan yaptı.Direk intikama girdiler ve operasyonlar başladı 49 tane pkklı öldürülebildi.. eee şimdi buradan Recep abinin herşeyi planladığını mı öğreniyoruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Dostum bu nasıl bilimsellikki ikizkulelerim yıkılışı açık açık kameralarda görüntülenmişken bombalarla patlatıldığını kanıtlandığını iddaa ediliyor ? Yoksa Amerika'nın bu görüntülerde parmağı var Yetkililer bu konu hakkında uçakların el kaide örgütleri tarafından çalındığını ve eyleminde El kaide tarafından gerçekleştirildiğide açık açık söylendi Verdiğin yazıda ise hiç cevap vermediklerini dile getirmişsin Sitede yazılar benim için nitelik taşımaz o sitelerdeki benzer şeyler HY sitelerindede var eğer her bilimsel denilen yazıyı kafaya atsaydım işim iş Bilimsel calismalar bir olay olduktan sonra da ortaya konabilir. Ayrica ucak carptigi anda cok asagi katlardaki patlamalari da kameralar gosteriyor. Yani bina ayni imha yontemi ile cokertiliyor. Bilemem benim dile getirdiklerim ve verdigim linkler konunun bilimsel olabilirlik olasiligini acikliyor. Komplo yonu benim konum deguil. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Neyi gormemis mi? Ilk operasyon SSCB'nin soros ideolojisi ile yikilisidir. 9/11 'de yeni emperyalizmin aciliminin temelidir. Zaten terorizmin kurucusu da emperyalist zihniyettir. El-kaide onlarin orgutudur. Bu orgut ve terorizm iki turlu kullanildi, hem islam ulkelerini teorist gostermek hem de dunyaya terorizm korkusu salmak. Nasıl kullanıldıysa artık kendi ülkelerinde sokaktan sokağa Amerikan aslerleriyle savaşan adamlar Amerika tarafından kullanılmış bak sen şu işe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Aynısını Recep Tayyip erdoğan yaptı..Geçen sene 300 kişi ülkeye girdi ve 50 resmi olarak ve kendilerinin iddaa ettiği 250 türk askeri öldürüldü..Bush konuşmasının aynısını hem Abdullah Gül hem Recep Tayyip Erdoğan yaptı.Direk intikama girdiler ve operasyonlar başladı 49 tane pkklı öldürülebildi.. eee şimdi buradan Recep abinin herşeyi planladığını mı öğreniyoruz Tabiki yapacak, cunku emir kullari. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Bilimsel calismalar bir olay olduktan sonra da ortaya konabilir. Ayrica ucak carptigi anda cok asagi katlardaki patlamalari da kameralar gosteriyor. Yani bina ayni imha yontemi ile cokertiliyor. Bilemem benim dile getirdiklerim ve verdigim linkler konunun bilimsel olabilirlik olasiligini acikliyor. Komplo yonu benim konum deguil. Ben bir bilimsellik görmüyorum dostum kamera görüntülerinde ise herhangi bir bomba patlaması yok,bombalarla çökmüş olsa kameralara çok iyi yansır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Kafama bir soru daha geldi..Barış sürecide mi Amerikanın işi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 Nasıl kullanıldıysa artık kendi ülkelerinde sokaktan sokağa Amerikan aslerleriyle savaşan adamlar Amerika tarafından kullanılmış bak sen şu işe Anlasildi sen emperyalizm zihniyeti algilamakta zorluk cekiyorsun, ve ustelik sadece kendi inancin ile bir seyin olup olamayacagini degerlendiriyorsun ve algilanamayan nokta; Emperyalizmin kendi cikari icin yapmayacagi seyin olmadigi. Kendi askerini de harcar, kendi halkini da harcar. Cunku onlar icin insanoglu sadece bir mal ve maddedir. Konuyu bence bosuna uzatiyoruz. Cunku konu inanc degil, ortaya konan bilimsel gercekler. hic bir bina hic bir sekilde oyle bir carpma ile o sekilde un ufak olmaz ve cokmez. Ustelik dunyanin en guclu binalari olan ikiz kulerden bahsediyoruz. Yok, sen illada "beni bilimsellik ilgilendirmez, o binalari o iki ucak cokertmistir" dersen; bu bir inanctir ve bilimsel yani yoktur. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.