Φ cips Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Merhabalar.Bilgisi olan arkadaslarda yardim bekliyorum.Sorunum su:Mesela bir gazete sayfasina giriyorum,sayfa icinde baska bir sayfa seciyorum.Ama daha sonra basa donemiyorum.Yani back tusum calismiyor.Herseferinde internet sayfasini yeniden acmak zorunda kaliyorum.Yani sayfadan sayfaya gezemiyorum.Onceden boyle bir problemim yoktu acaba virus mu var? Fikir verirseniz sevinirim.Bende boylece bilgisayarimi bosuna karistirmam. Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bilader bence virüs format atıp yeniden dene düzelir Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Merhabalar.Bilgisi olan arkadaslarda yardim bekliyorum.Sorunum su:Mesela bir gazete sayfasina giriyorum,sayfa icinde baska bir sayfa seciyorum.Ama daha sonra basa donemiyorum.Yani back tusum calismiyor.Herseferinde internet sayfasini yeniden acmak zorunda kaliyorum.Yani sayfadan sayfaya gezemiyorum.Onceden boyle bir problemim yoktu acaba virus mu var? Fikir verirseniz sevinirim.Bende boylece bilgisayarimi bosuna karistirmam. Bunun birçok sebebi olabilir explorer hatası virüs gibi ama şöyle Bir yol Dene mesela geri ve ileri gitmenin kısa yolu var mesela geri dönmek istiyorsun Alt tuşuna basılı tutarak aşağı yukarı sol ve sağ tuşları olan yerden sol tuşuna basarak Geri gelebilirsin ileri gitmek içinde sağ tuşu kullanırsın sorunu böyle çözersen format atana kadar yada sorunu düzeltene kadar idare Eder Sanırım O ANI KURTARMA gibi bişey yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.