Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Acayip mi, Acaip mi? Doğru: Acayip Yanlış: Acaip acayip -bi sıfat (aca:yip) Arapça 1. sıfat Sağduyuya, göreneğe, olağana aykırı, garip, tuhaf, yadırganan, yabansı "Acayip ve tempolu bir ses geliyor." - B. Felek 2. ünlem Şaşma anlatan bir söz "Öyle dedi ha?" "Acayip!" 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2014 Admin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2014 Bugün kafam karıştı buna bakmak zorunda kaldım... İnsanın başvuru yapacağı bir kaynak olması çok güzel... Alıntı
Misafir jshdhdh Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2014 Benim bi sevgilim var acaip diyo auabdjabdh Alıntı
Misafir Selen Gönderi tarihi: 4 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2015 Ben doğrusu acaip zannediyordum Alıntı
Misafir GÜNEY_KORE Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2015 Ben de acaip sanıyordum Alıntı
Misafir Esmer Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2016 Ben de acaip saniyordum Alıntı
Misafir Lulu Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2016 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2016 Bende acaip mi acayip mi bir an kafam karıştı benim ki doğruymuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.