Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 (Sanane sanki nüfusuna geçirecek ) Hayırlı olsun kısımmmm tanımadın dimi beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 tanıdım teysecim yaklaşık 10 defa değişik imajlarla sıraya girdin ve 10 defa nikah şekeri topladın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yok kısım sen beni başka biriyle karıştırdın sanırım Hayırlı uğurlu olsun Yok evladım o şekerlerden değil şurdakilerden ver benim kıs onları daha çok seviyor ha pardon ne diyordum Karıştırdın sen beni başkasıyla kısım :lol: Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 kıss kilisede değil nikah salonunda olcak nikah hahaha biras geç oldu ama yeni gördüm olsun kıs çandan iyi ses çııkar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yok kısım sen beni başka biriyle karıştırdın sanırım Hayırlı uğurlu olsun Yok evladım o şekerlerden değil şurdakilerden ver benim kıs onları daha çok seviyor ha pardon ne diyordum , Karıştırdın sen beni başkasıyla kısım tamam teyse tamam hıııı senin dediğin gibi (ben biliyom burdan toplayıp kendi nikahında dağıtcak ) Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.. çık bakalım figgaro hahaha ,biras geç oldu ama yeni gördüm olsun kıs çandan iyi ses çııkar bisim buralarda kilise yok aysumcum napcas Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 tamam teyse tamam hıııı senin dediğin gibi (ben biliyom burdan toplayıp kendi nikahında dağıtcak ) Kısım o şeker benim nikahıma kadar kurtlanır Ben ticarete atıldım Nikah şekeri ticareti Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kiliseyi boşver çanı koparım hediye edeyim ben sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kısım o şeker benim nikahıma kadar kurtlanır Ben ticarete atıldım Nikah şekeri ticareti kurtlanmas kurtlanmas derin dondurucuya atarsın Kiliseyi boşver çanı koparım hediye edeyim ben sana oldu boynuma takıyım istersen bide Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Canım benim biliyosun bir süredir yoktum..Bu topiğide yeni gördüm..Dilerim çok ama çok mutlu olursun tatlım..Seni çok ama çok seviyorum her zamanda yanındayım bitanem.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Canım benim biliyosun bir süredir yoktum..Bu topiğide yeni gördüm..Dilerim çok ama çok mutlu olursun tatlım..Seni çok ama çok seviyorum her zamanda yanındayım bitanem.. biliyorum ablacım,olsun teşekkür ederim ece abla darısı başına bende seni çok seviyorum ablacım , yanımda olduğunuzu bilmek güzel Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Can ciğer kusu sarmaları sisi Ece aplamın katarak olduğunu belirtmiştim daha önce anca görebildi demekki kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Can ciğer kusu sarmaları sisi Ece aplamın katarak olduğunu belirtmiştim daha önce anca görebildi demekki kankim kıskanma kankim bis 3ü bir arada şampuan gibim olduk (kankim laf aramısda kalsın nikah şekerlerinide görmedi, almadan geçti ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Şampuan lafını kesinlikle kabul etmiyorum olsak olsan nescafe 3 ü bir arada olurus Sen onun şekerlerinide ver bana bakim ben sonra veririm aplama Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Noluyo be.. hiçbişey anlamadım geriye doğru islemem lasım sanırım.. Elif noluyo bakim benim şekerleremi sulanıyon.. obur seni.. Minem canım güzel gelinim, sen herşeyin en güzeline ve en iyisine layıksın bunu unutma.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Şampuan lafını kesinlikle kabul etmiyorum olsak olsan nescafe 3 ü bir arada olurus Sen onun şekerlerinide ver bana bakim ben sonra veririm aplama olar kankim hiç öle bakma vermem kankim alerjik reaksiyon geçircen valla şeker yemekten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kısım versene yemiyecem diyom anlamıyo yaa satacam satacaaammm ver şunları çabuk Apla tekrar ettirme bana yemiyecem diyom yaw nikah şekeri ticaretine başladım da isin ve şekerlerinizi verirseniz Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Herşeyden kendine bir pay çıkarıyo bu kıs ya.. benim şekerlerimlemi zengin olacan be.. veremiycem valla onlar benim şekerlerim.. hem sen yemiycem dersin hepsini kendin yemekten batırırsın işide..bir müşteriye bir bana diye diye..yok kısım senden ticaret kadını olmas.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Noluyo be.. , hiçbişey anlamadım geriye doğru islemem lasım sanırım.. Elif , noluyo bakim benim şekerleremi sulanıyon.. obur seni.. Minem canım güzel gelinim, sen herşeyin en güzeline ve en iyisine layıksın bunu unutma.. aplacım hani şener şen bir filminde sürekli kılık değiştirip nikah şekeri almak için sıraya giriyodu (bilmem hatırlar mısın , keşke deveye hendek atlatsaydım ) kankimde öle yapıyo ama senin hakkınıda istiyo Kısım versene yemiyecem diyom anlamıyo yaa ,satacam satacaaammm,ver şunları çabuk Apla tekrar ettirme bana yemiyecem diyom yaw ,nikah şekeri ticaretine başladım da isin ve şekerlerinizi verirseniz verme apla verme ya kankim bak bi sürü nikah var, git oralardan da toplasana şeker Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Herşeyden kendine bir pay çıkarıyo bu kıs ya.. benim şekerlerimlemi zengin olacan be.. veremiycem valla onlar benim şekerlerim.. hem sen yemiycem dersin hepsini kendin yemekten batırırsın işide..bir müşteriye bir bana diye diye..yok kısım senden ticaret kadını olmas.. 3 bana 1 müşteriye niye benden ticaret kadını olmaz yaw (bilmem hatırlar mısın , keşke deveye hendek atlatsaydım ) :w00t: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 3 sana 1 müşteriye.. ben biliyorum işte.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kankim nerdee Gelini kaçırmışlarrrrr :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 sanki aksiyon olcak gibim bir his var içimde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 tüh gelin çabuk bulunmuş :lol: şeker kaldı mı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 nice mutlu yıllara... allah bi yastıkta kocatsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.