Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 286
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yok kısım sen beni başka biriyle karıştırdın sanırım -_-<_<

Hayırlı uğurlu olsun B) Yok evladım o şekerlerden değil şurdakilerden ver benim kıs onları daha çok seviyor -_- ha pardon ne diyordum :huh: Karıştırdın sen beni başkasıyla kısım -_-:huh:

:lol: :lol:

Gönderi tarihi:
kıss kilisede değil nikah salonunda olcak nikah

hahaha :lol: biras geç oldu ama yeni gördüm olsun kıs çandan iyi ses çııkar :w00t:

Gönderi tarihi:

Yok kısım sen beni başka biriyle karıştırdın sanırım

Hayırlı uğurlu olsun B) Yok evladım o şekerlerden değil şurdakilerden ver benim kıs onları daha çok seviyor ha pardon ne diyordum , Karıştırdın sen beni başkasıyla kısım

tamam teyse tamam -_- hıııı senin dediğin gibi <_<

(ben biliyom burdan toplayıp kendi nikahında dağıtcak :P:D )

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine..

çık bakalım figgaro ;)

hahaha ,biras geç oldu ama yeni gördüm olsun kıs çandan iyi ses çııkar

bisim buralarda kilise yok aysumcum :D napcas :P

Gönderi tarihi:

Kiliseyi boşver çanı koparım hediye edeyim ben sana :w00t::P

Gönderi tarihi:

Kısım o şeker benim nikahıma kadar kurtlanır :w00t::lol:

Ben ticarete atıldım -_- Nikah şekeri ticareti B)

kurtlanmas kurtlanmas ;) derin dondurucuya atarsın :lol:

Kiliseyi boşver çanı koparım hediye edeyim ben sana

oldu :stuart: boynuma takıyım istersen bide :D:lol:

Gönderi tarihi:

Canım benim biliyosun bir süredir yoktum..Bu topiğide yeni gördüm..Dilerim çok ama çok mutlu olursun tatlım..Seni çok ama çok seviyorum her zamanda yanındayım bitanem.. :wub:

:hug:

biliyorum ablacım,olsun :hug:

teşekkür ederim ece abla :blushing: darısı başına :D

bende seni çok seviyorum ablacım , yanımda olduğunuzu bilmek güzel :wub:

Gönderi tarihi:

Can ciğer kusu sarmaları sisi :D:lol:

Ece aplamın katarak olduğunu belirtmiştim daha önce :( anca görebildi demekki kankim

kıskanma kankim :P:P bis 3ü bir arada şampuan gibim olduk :lol:

(kankim laf aramısda kalsın -_- nikah şekerlerinide görmedi, almadan geçti :unsure: ) :lol:

Gönderi tarihi:

Noluyo be.. :huh: hiçbişey anlamadım geriye doğru islemem lasım sanırım.. :huh::lol:

Elif :angry: noluyo bakim benim şekerleremi sulanıyon.. :w00t: obur seni.. :w00t:

Minem canım güzel gelinim, sen herşeyin en güzeline ve en iyisine layıksın bunu unutma.. -_-:wub:

Gönderi tarihi:

Şampuan lafını kesinlikle kabul etmiyorum :lol: olsak olsan nescafe 3 ü bir arada olurus :lol:

Sen onun şekerlerinide ver bana bakim :shifty: ben sonra veririm aplama -_-:D:lol:

olar kankim :hug:

hiç öle bakma vermem kankim -_- alerjik reaksiyon geçircen valla şeker yemekten :blushing::lol:

Gönderi tarihi:

Herşeyden kendine bir pay çıkarıyo bu kıs ya.. :w00t: benim şekerlerimlemi zengin olacan be.. :huh: veremiycem valla onlar benim şekerlerim.. :huh::w00t: hem sen yemiycem dersin hepsini kendin yemekten batırırsın işide..bir müşteriye bir bana diye diye..yok kısım senden ticaret kadını olmas.. -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Noluyo be.. , hiçbişey anlamadım geriye doğru islemem lasım sanırım..

Elif , noluyo bakim benim şekerleremi sulanıyon.. obur seni..

Minem canım güzel gelinim, sen herşeyin en güzeline ve en iyisine layıksın bunu unutma..

aplacım hani şener şen bir filminde sürekli kılık değiştirip nikah şekeri almak için sıraya giriyodu (bilmem hatırlar mısın :huh: , keşke deveye hendek atlatsaydım :unsure::lol: ) kankimde öle yapıyo :( ama senin hakkınıda istiyo -_-

Kısım versene yemiyecem diyom anlamıyo yaa ,satacam satacaaammm,ver şunları çabuk

Apla tekrar ettirme bana yemiyecem diyom yaw ,nikah şekeri ticaretine başladım da isin ve şekerlerinizi verirseniz

verme apla verme <_<

ya kankim bak bi sürü nikah var, git oralardan da toplasana şeker :P

Gönderi tarihi:

Herşeyden kendine bir pay çıkarıyo bu kıs ya.. benim şekerlerimlemi zengin olacan be.. veremiycem valla onlar benim şekerlerim.. hem sen yemiycem dersin hepsini kendin yemekten batırırsın işide..bir müşteriye bir bana diye diye..yok kısım senden ticaret kadını olmas..

3 bana 1 müşteriye :w00t: niye benden ticaret kadını olmaz yaw :huh::angry::lol:

(bilmem hatırlar mısın , keşke deveye hendek atlatsaydım )

:w00t: :w00t: :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.