Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ARKADAŞLAR 19 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ GÜNÜ EVLENİYORUM MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BU HEYECANI VE MUTLULUĞU... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 tekrar tekrar tebrikler arkadaşımm , Allah mutluluğunu daim etsin , hiç bir sıkıntı yaşatmasın inşallah , hayırlı evlatlar nasip etsin çok mutlu oldum adına gerçekten , kutluyorum seni Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ALLah MutLu Etsin ...TEşekkürLer Darısı başımısa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 tebrikler....... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Mine Allah mesut etsin Bi yastıkta kocayın Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ne güzelllllll teprikler mine ablacim insallah hep mutlu olursun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 fonda düğün müziği çalmaktadır..... eleman aça yavaş yavaş yürüyerek patronu mineu ve saygıdeğer damat bey'e elindeki ibiza bir haftalık balayı tatili için uçak biletlerini uzatır mutluluklar dilerim,allah bi yastıkta çoluklu çocuklu kocatmasın inşallah genç genç kalın Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 yaaaaaa tebrik ederim tatlım darısı başımıza ayakkabının altına ismimizi yaz bari (allah mutlu etsin tatlım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 tebrıkler mıne hemen patlatıverım sampanyayı allah mutlu etsın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 düğün günüde belli oldu hadi hayırlısı mutluluklar dilerim darısı tüm evde kalmışların başına Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Rabbim size hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ve bereketli bir yuva kurmayı nasip etsin inşaallah her şey gönlünüzce olsun........ Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 mutlu bir hayatın güzel bir ailen olsun MINEU,tebrikler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ALLAH mesut bahtiyar etsin mıneu inşallah sevdiğinle bir ömür huzurlu bir evlilik geçirirsin... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bir ömür boyu mutlu olmanız dileklerimle tebrik ederim... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 tebrik ederim.umarım herşey gönlüne göre olur.. Alıntı
Φ cagatay1514 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ARKADAŞLAR 19 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ GÜNÜ EVLENİYORUM MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BU HEYECANI VE MUTLULUĞU... TEBRİKLER UMARIM MUTLULUĞUNUZ PAYLAŞTIKÇA ARTAR!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ARKADAŞLAR 19 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ GÜNÜ EVLENİYORUM MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH BU HEYECANI VE MUTLULUĞU... Kankilerin en tatlısı şimdi gelinlerin en tatlısı oluyor demek ki Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip eylesin sana inşallah bir tanem Allah sizi hiç ayırmasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tekrar tekrar tebrikler arkadaşımm , Allah mutluluğunu daim etsin , hiç bir sıkıntı yaşatmasın inşallah , hayırlı evlatlar nasip etsin çok mutlu oldum adına gerçekten , kutluyorum seni Amin teşekkür ederim paulam ALLah MutLu Etsin ...TEşekkürLer Darısı başımısa inşallah hate darısı bütün evlenmek isteyenlerin başına teşekkürler tebrikler....... teşekkür ederim bacım Mine Allah mesut etsin Bi yastıkta kocayın Amin, inşallah toprağım teşekkür ederim ne güzelllllll teprikler mine ablacim insallah hep mutlu olursun saol canım , teşekkür ederim Bir ömür boyu mutlu olmanız dileklerimle tebrik ederim... teşekkürler radikal07 Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 fonda düğün müziği çalmaktadır..... eleman aça yavaş yavaş yürüyerek patronu mineu ve saygıdeğer damat bey'e elindeki ibiza bir haftalık balayı tatili için uçak biletlerini uzatır mutluluklar dilerim,allah bi yastıkta çoluklu çocuklu kocatmasın inşallah genç genç kalın çok naziksin teşekkürler açam yaaaaaa tebrik ederim tatlım darısı başımıza ayakkabının altına ismimizi yaz bari (allah mutlu etsin tatlım teşekkür ederim meleğim yazarım tabi ablacım tebrıkler mıne hemen patlatıverım sampanyayı allah mutlu etsın ahmet yine sana şampanya patlatmak için gün doğdu teşekkür ederim düğün günüde belli oldu hadi hayırlısı mutluluklar dilerim darısı tüm evde kalmışların başına Amin inşallah darısı seninde başına yufka yürekli çok teşekkür ederim Rabbim size hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ve bereketli bir yuva kurmayı nasip etsin inşaallah her şey gönlünüzce olsun........ focalcim Allah razı olsun darısı senin başına teşekkür ederim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 mutlu bir hayatın güzel bir ailen olsun MINEU,tebrikler teşekkür ederim zeynom ALLAH mesut bahtiyar etsin mıneu inşallah sevdiğinle bir ömür huzurlu bir evlilik geçirirsin... Allah razı olsun erbayım çok teşekkürler... tebrik ederim.umarım herşey gönlüne göre olur.. teşekkür ederim arkadaşım TEBRİKLER UMARIM MUTLULUĞUNUZ PAYLAŞTIKÇA ARTAR!! teşekkürler Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 AAaa inanmıyorum ya, şaka topiği falan sanmıştım harbi harbi efleniyo kız Yaşın kaç bakiim senin Allah mutlu etsin canım, evlendiğinde derdine düşüp foruma girmemezlik etme, yoksa gelmeyiz düğüne He unutmadan, bir yastıkta koca ve ayakkabının altına nickimi yaz, düğün sonunda bak silinmişse bende yakın zamanda evlenicem, yok silinmemişse, daha zamanım var demektir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Kankilerin en tatlısı şimdi gelinlerin en tatlısı oluyor demek ki Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip eylesin sana inşallah bir tanem Allah sizi hiç ayırmasın Allah razı olsun kankim çok teşekkür ederim canım darısı inşallah en yakın zamanda ve en hayırlısıyla seninde başına kuşum BAK, ŞUAN SADECE NİŞANLISIN, HALA KURTULUŞUN VAR, ETME EYLEME YOL YAKINKEN... (KUTLARIM ) HEDEFİ ON İKİDEN VURDUN.... ACABA KİMİ KAPTIN.? HADİ BAKALIM ELİNİZİ ÇABUK TUTUN, YUVANIZI BİR AN ÖNCE KURUN. DÜĞÜN DAVETİYENİZİ BEKLİYORUM. MUTLULULUKLAR.... ben ondan son nefesime kadar kurtulmak istemiyorum teşekkürler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 AAaa inanmıyorum ya, şaka topiği falan sanmıştım harbi harbi efleniyo kız Yaşın kaç bakiim senin Allah mutlu etsin canım, evlendiğinde derdine düşüp foruma girmemezlik etme, yoksa gelmeyiz düğüne He unutmadan, bir yastıkta koca ve ayakkabının altına nickimi yaz, düğün sonunda bak silinmişse bende yakın zamanda evlenicem, yok silinmemişse, daha zamanım var demektir 24 yaşındayım guestgirl nasıl, evlilik için uygun muyum? Allah razı olsun, tabi ki burda olmaya devam edicem bu arada çok sevinirim düğünümde sizleri aramızda görmekten teşekkürler canım... nickini yazarım mutlaka inşallah çabuk silinir ... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 24 çok ideal. Allah mutlu etsin Ama inan şaka yapmıyorum, mutlaka yaz nickimi ve düğünden sonra geldiğinde, söle silinip silinmediğini Öpüyorum .. Alıntı
Φ siyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 mutlu ve mesut vede hep beraber olmanız dileğimle. aptal.aşık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.