Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 sevgili mine cim Allah evlendiğiniz gün gibi bütün bir ömrünüzü aynı sevinç ve mutluk içerisinde geçirsin bir ömür boyu MUTLULUKLAR Diliyorum sana canım kardeşim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yarın evleniyorsun mineu ha sen de yuvadan uçtun Allah bi yastıkta kocatsın. Aşkınız hiç bitmesin Amin tatlım Allah razı olsun... Gördüm bu başlığı atlıyım dedim arkadaşlar,hayırlı olsun mutluluklar dilerim size(yani evlenenelere )Allah ömür boyu hatta ölümden sonrasını da birlikte mutlu geçirtsin. çok tşk ederim MİNE ablacım,Allah bir ömür boyu gülümsemeyi yüzünüzden,sevgiyi saygıyı yüreğinizden,mutluluğu,neşeyi,sağlığı,huzuru evinizden eksik etmesin.. mutluluklar Hepimiz seni çoookkk Seviyoruz tşk ederim lilaccım ... bende sizleri çok seviyorum mutluluklar canım kardeşim... tşk ederim sayman abicim ALLAH mesut bahtiyar etsin... darısı bizim gibi mecnunların başına.... Allah razı olsun kardeşim... AMİİİİİİİİNNNNN Allah herşeyi gönlüne göre versin ! Mutluluklar Dilerim Mineu tşk ederim murticim gittiiii gittiii mine Evet gitti , şimdi balayındadır sevgili mine cim Allah evlendiğiniz gün gibi bütün bir ömrünüzü aynı sevinç ve mutluk içerisinde geçirsin bir ömür boyu MUTLULUKLAR Diliyorum sana canım kardeşim.. çok tşk ederim tan abicim Allah razı olsun ... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Evet gitti şimdi balayındadır Yarın öbürgün gelir ama artık değil mi Gece Yağmuru gerci ikiniz de kayıpsınız Minecim ufaklıği üşütmesen bari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Yarın öbürgün gelir ama artık değil mi Gece Yağmuru gerci ikiniz de kayıpsınız Minecim ufaklıği üşütmesen bari gelir gelir tabi ömrünün sonuna kadar orda kalcak değil ya valla gözümüz gibi bakıyoruz ama yine de hasta Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 gelir gelir tabi ömrünün sonuna kadar orda kalcak değil ya valla gözümüz gibi bakıyoruz ama yine de hasta Cok gecmiş olsun Minecim ~~ Ps. Bu arada öm kutunu boşaltır isen sevinirim, ulaşamiyorum bir türlü sana, pastan Taslak' ta bekliyor donmadan sana ulaştırayım istiyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Cok gecmiş olsun Minecim ~~ Ps. Bu arada öm kutunu boşaltır isen sevinirim, ulaşamiyorum bir türlü sana, pastan Taslak' ta bekliyor donmadan sana ulaştırayım istiyorum... tşk ler bircecim aaaaa dolmuş evet hemen siliyorum şimdi cnm tşk ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 ya ne oluyor burda pasta masta bırce hıı hemde bensız nasıl yersın-ız. bak kusersem pastanın hepsını yerım o yuzden hemen banada verın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 ya ne oluyor burda pasta masta bırce hıı hemde bensız nasıl yersın-ız. bak kusersem pastanın hepsını yerım o yuzden hemen banada verın bak bak ablasının doğum gününü kutlamadan bide pasta istiyor pazar günü doğum günümdü de sercancım onun pastası ... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 ayyy seyyy yanıııııı bennn ama ben yenı geldım uzun zamandır yoktum ozur dılerım ablam tamam en ıyısı ben pasta tabagını alıp gıdeyım :D buradan kutlamama ızın verırsen kutlamak ısıtıyorum : dogum gunun kutlu olsun ablam bu arada baska dogan var mı gıdıp bakıyım ben sonra kızarlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 ayyy seyyy yanıııııı bennn ama ben yenı geldım uzun zamandır yoktum ozur dılerım ablam tamam en ıyısı ben pasta tabagını alıp gıdeyım buradan kutlamama ızın verırsen kutlamak ısıtıyorum : dogum gunun kutlu olsun ablam bu arada baska dogan var mı gıdıp bakıyım ben sonra kızarlar tamam tamma neyse affedildin özür dilemene gerek yok kardeşim, bende pek uğrayamıyorum zaten, olsun gönüller bir olsun dimi tşk ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 evet evet gonuller bır olsun pastanın hepsı benım olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 hiç niyetlenme vermem pastanın hepsini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.