Φ Serhan Çetin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2012 Sevgilimle 1 yıldır çıkıyoruz. Fakat daha hiçbir hamle yapamadım yaptırmıyor. Kavga ederken elini tutuyorum ama normalde tutmuyor utanıyor. Öpemiyorum sarılamıyorum. Acaba aniden öpsem kötü birşey yapmış olur muyum? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2012 Kendini kiz arkadasinin yerine koy ve onun adina dusun. Sana senin istemedigin bir seyi biri yapsa, ne hissedersin? Demekki yapacagin sey, onun istemedigi bir sey olmayacak ve geri tepmiyecek. Bu da onu taniyarak, algilayarak, onun her turlu degerine saygi duyarak, egosal dusunce ve davranisa girmeyerek karsilikli algi ve razilik temelinde olur. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Bir yıldır sevgilin olduğuna göre aniden öpersen birşey demez herhalde.Eğer ters tepki gösterirse özür dilersin ve bu konu ile ilgili neler hissettiğini, beklentilerini anlatırsın..Böylece onunda düşüncelerini öğrenmiş olursun.. Alıntı
Φ cevapsız sorular Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 bence şansını zorlama..bırak gitsin.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Acaba aniden öpsem kötü birşey yapmış olur muyum? serhat goz temasiniz var mi ? kiz belki de seni bir acikmis etobur gibi goruyordur : ) Fakat daha hiçbir hamle yapamadım yaptırmıyor. e demek ki kizin duygularina karsilik vermekten cok gozun iste elin oynasta ne diyim ; aniden opmelisin : )) baska turlu kiz arkadasinin ayaklarini yerden kesebilecegin yok gibi duruyo .. once sok olur kiz ama bu sok iki degiskenli olur ; yaptigindan pisman olursan kiz ona uygun davranir bu olasiligi aklindan bile gecirme ; ) once op sonra da makul ve saygili tavrinla kizi sokta tut : )) kizcagiz utanicaksa birak utansin ) tabi herseyin bir dogal harekat zamani olmali .. hadi git op kizi DDD 1 Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Şurada Mart ayına ne kaldı sabredin biraz.. Hele bir o günler gelsin, ses bilenem çıkarmaz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Şurada Mart ayına ne kaldı sabredin biraz.. Hele bir o günler gelsin, ses bilenem çıkarmaz. Tamam kadınlar kedilerle benzeşir ama o kadar da değil.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Kendini kiz arkadasinin yerine koy ve onun adina dusun. Sana senin istemedigin bir seyi biri yapsa, ne hissedersin? Demekki yapacagin sey, onun istemedigi bir sey olmayacak ve geri tepmiyecek. Bu da onu taniyarak, algilayarak, onun her turlu degerine saygi duyarak, egosal dusunce ve davranisa girmeyerek karsilikli algi ve razilik temelinde olur. Şurada Mart ayına ne kaldı sabredin biraz.. Hele bir o günler gelsin, ses bilenem çıkarmaz. bence bu cocuga biriniz tokat yedirtmek istiyor digeriniz kafasini karistirdi bile .. serhatin basina en az iki senelik daha is actiniz simdi dostlarim Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Tamam kadınlar kedilerle benzeşir ama o kadar da değil.. e heralde radya sen de aslinda kediler kadinlara benzemeye calissalar da nafile yilda 12 ay var Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 e heralde radya sen de aslinda kediler kadinlara benzemeye calissalar da nafile yilda 12 ay var Ne o kendini bu konuda "tecrube sahibi bir otorite" olarak ilan mi etmek istiyorsun? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 @@Serhan Çetin Aslında senin kız arkadaşın belki sadece utangaçlığından öyle davranmıyor olabilir..Seni öperse ne malum evlenilecek kız statüsünden çıkmayacağı..Ne adamlar var! Kızlar sizin sandığınız kadar utangaç değil aslında, iki insan birbirini bulduğunda ilk günden bile karşılık verebilir..Ama bu toplumda o kadar kirli beyinli insanlar var ki; ilişki bittiğinde yaşadığı tüm güzellikleri unutup çirkinleşir ve namus timsali kesilir. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Ne o kendini bu konuda "tecrube sahibi bir otorite" olarak ilan mi etmek istiyorsun? ne haddime ince latife yapmak niyetindeydim hepsi o izahin ucunu da kisinin bilinc altina acik tutiim dedim cem yilmazin dedigi gibi... sen de direk kendine yordun ; orda herkes kendine yoracagi sekilde anlar ; ) espirinin bilimsel aciklamasi da zaten bu ne otoritesi ben ask yonunden 5 yil oncesinde kalmis kalbi ipoteklenmis olan son derece icinden cikilmaz bi halde olarak otorite falan degilim : )) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.