Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 fazla söze gerek yok... tıklayın Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 çok güzel olmuş sağ ol.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 önemli değil arkadaşlar beğendiğinize sevindim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 çok güzeldi ağlattı beni,gerçek aşk emektır..böyle aşklar hala yaşanıyorsa ne mutlu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Arkadaşım gerçekten izleyince insan anılara dalıp geçmişdeki hatalarını ve sevgilerini hatırlıyor .bizler için geç değil şimdi sevgimize sahip çıkmak ve değerini bilmek gerek. çünkü sevgi ve aşklar herzaman aynı güzellikte yaşanmaya biliyor ? Filmi izleyince gerçekten duygulanmamak elde değil ! ellerine sağlık teşekkürler Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 arkadaşım ne yaptın ya , kitlendim kaldım , mahvetti beni , ne yani kız bıraktımı onu orda ( çook etkilendim , saolasın bulup bizimle paylaştığın için Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 çok güzeldi ağlattı beni,gerçek aşk emektır..böyle aşklar hala yaşanıyorsa ne mutlu Emin ol , yaşanıyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aşkı değerlendirip duygusallaşmanın yanısıra sarışın renkli gözlü kız ve uzun boylu beyaz erkek aşkının dışında olması da güzel Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 güzel...böle bişey varmı acaba olar mı gerçekten. ama güzeldi ya böle gözler yaşlandı birazz aman dedim napıyon tut kendini ....heheheheh Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aklıma gelmişken şemsiye olayıda çok güzel.Yani ben aynı şemsiyenin altında yürümezsen onunla ne anladım o işten.bende şu anda o durumdayım ıslanıyorum beee herkes şemsiyesini aldı gidiyo... :D Heheh aşka geldim yazıyorum. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yani ben aynı şemsiyenin altında yürümezsen onunla ne anladım o işten yaprak ekleyemedim ne olduysa clover Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 çok güzeldi gerçekten... ama sonu biraz kötü bitti...ben güzel biticek diye sanıyordum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.