Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 (düzenlenmiş) NOT : BU TİP DURUMLARDA ÖNEMLİ OLAN RESİMLERİN YÖNLERİNİN TUTMASIDIR YANİ PROFİLDEN ÇEKİLMİŞ BİR RESME DÜZ ÇEKİLMİŞ BİR RESİM EKLERSENİZ BAŞARISIZ OLABİLİR VS..1-iki resim ps de açılır2-yüzünü kesecegimiz resim duplicate edilir (ctrl+j)3-lasso tool ile yuz düzgün bir şekilde seçilmeye çalışılır ve SAG TIKLAYIP LAYER VİA CUT DENİR4-MOVE TOOL YARDIMIYLA BU LAYER DİGER RESİM ÜZERİNE ATILIR5-CTRL + T DENİR DAHA SONRA SAG TIKLNIR WARP SEÇİLİR6-DAHA SONRA NOKTALAR YARDIMIYLA RESİMDEKİ YUZLE YENİ YUZ BİRBİRİNE UYGUN HALE GETİRİLMEYE ÇALIŞILIR7-İMAGE >ADKUSTMENTS >CURVES SEÇİLRİ BURASI ÖNEMLİ BURDA DİKKATLİ VE İNCE Bİ ŞEKİLDE RENK TUTURULMAYA ÇALIŞILIR8-SMUDGE TOOL YARDIMIYLA RESİMİN KENARLARI ÇAKİŞTİRİLEREK AYNI ŞEKLE SOKULUR 9-LAYER PENCERESİNDEN LAYERLARDAN BİRİ SAG TIKLANIR MERGE VİSİPLE DENİR 10- CLONE SATMP TOOL YARDIMIYLA DÜŞÜK OPACİLİTY DEGERİ İLE YAKIN BÖLGELERDE RENK FARKI VEYA FAZLALIK OLAN YERLERE RUTUSH YAPILIR11-İŞTE SONUÇLAR Tarih: 24 Nisan , 2017 Düzenleyen: Admin Malesef yüklenen resimler yüklendiği siteden silinmiş bu nedenle gösterilemiyor... Alıntı
Φ Murat Çakal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2012 güzel paylaşım elinize sağlık Alıntı
Φ Yeliz_Akman Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Bzen komik şeyler cıkabiliyor değiştirelim derken Alıntı
Φ bygardenn Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2015 resimler neden çıkmamış anlamadım Alıntı
Φ kenanshop Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2017 mrb bana resimde yüz değştirme konusunda yardımcı olurmusunuz adobe photoshop CC2017 indirdim ama yapamadım fazla bilgim yok saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.