Φ simin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 Hafta sonu köyüme gitmiştim.. ordan getirdim size bu mantarları ımm 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 @@simin mantarlarların böyle beyaz kalması için ne yapmak gerekiyor? limon suyu demme bir işe yaramıyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 @@simin mantarlarların böyle beyaz kalması için ne yapmak gerekiyor? limon suyu demme bir işe yaramıyor çıksx benim yöntemim mantarları bol suda yıkamamak! evet bunlar kültür mantarı oldukları için yani bizim orada çayırda çimenlikte yetişiyor çayır mantarıda bilinir işte onları toplayıp kabukları soyuyorum üstten kolayca ayrılıyor zaten çimende oldukları çok fazla toprakla yada etraftaki gübreyle falan iletişimleri yok sadece köklerini toprakta bırakıyorumki yeniden üresinler ! sonraa ıslattığım biraz pütürlü bir mutfak havlusuyla siliyorum güzelce .. uğraştırıyor ama güzel oluyor! marketten aldıklarımız gübrede yetişiyor onları mecbur yıkıycaz ve kararması işten bile değil... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Nüans Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Offf diyorum başkada bişi demiyorum! harikaaaa bir lezzet... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 .. olsa da yesek.. dersin. şlask-kadak.. ver verirler önüne.. "şekerim va.. afedersin!" dersin.. yasık bene yaw.. çok acıyom bene.. sis de acıyınıs bare.. aha sis yeyin bare.. pis şiyler sisi.. gösünüs doysun he mi? frambuslı mı nemiş.. hiç sevmem ki zati.. .. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Nüans Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 .. olsa da yesek.. . . . hiç sevmem ki zati.. .. yenmessmi sevilmezmi bu .. off off süper harika birşeydir bu.. bizde azcık yaş geçince yiyemiyceskii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 .. ama bunu yiyebiliyorum.. siz de buyurunuz.. ocak başı.. çınar altı.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2013 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 asla yemedim! yemem! kimse yediremez.... sana afiyet olsun kıymetli @@İNTERLOCK 'umuz.... 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 gel bisss bundana yiyelim çok topluyalım herkese getirelimmm @@İNTERLOCK 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 .. PEKİ.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 mesela ne görmediğimiz bir şey böyle anlamlı.. böyle zarif.. böyle extraordinary bi lâkırdı ile heç karşılaşmamıştım.. tebrik ederim walla.. ve devamını dilerim.. .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 .. kuru soğanlı sahanda yumurta.. ama dikkat edin.. soğanlar tam kararında kıyılmış vee tam öldürülmemiş.. bazıları soğanı karamelize eder ve sonra yumurtayı kırar.. bence böylesi daha güzel.. yumurta dahi diri.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 .. yorumsuz.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Nüans Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 Çikolata krizi tutan varmı ? 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 A101 marketini seviyorum aylardır yıllardır sayıkladığım olsada yesem dediğim lezzetleri ithal edip getiriyor ara ara bazı deutschland'tan ayağıma kadannn getirmiş ımm ımmm stoklar az.. daha çok olsun bence Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Herkese yetecek kadar var.. yeni yılınız aşk,sevgi,barış, ve ADALET getirsin 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2014 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2014 Bugün şöyle yoğun acı çikolatalı bir pasta istedi canım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2014 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2014 Bugün şöyle yoğun acı çikolatalı bir pasta istedi canım.. ovvv ne yaptın @@Radya aman aman aman bu yenmez mi ? çok canım çekti şimdi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2014 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2014 Karpuz da karpuz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 Canım fena halde sakızlı karanfilli sütlaç çekti..Olsa da yesek.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Benim caniomda manti cekti. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Benim caniomda manti cekti. Daha bugün yedim, ama her gün olsa yerim bir de yeşil mercimek yemeğini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 el açması patatesli börek ama kim yapacak tabi. Allam sen bize neden @@Radya arkadaşımız gibi komşular şey etmiyosun 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baloney Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Profiterol sevenler? Olsa da yesek 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.